61

Анонимен

преди 7 години

Нали знаете приказката за стомната. Първи път, втори път, на третия път...? Истина е, че българинът е много наивен и все чака чудото да дойде от някой "батка", но "батката" си изигра картите. И сега чакайте от "Осана" да стане "Разпни го". Макар че тоя има нещо балканско, нещо Тошовско, и в този смисъл превъзхожда и царя и Костов, все пак мисля, че свърши.

60

смЕх

преди 7 години

Знаем го тиквата до понеделник има време големите началници пак ще му набият канчето по жицата и поредното салтомортале е сигурно.

59

До 72

преди 7 години

Нещо не си разбрал.Решетников каза,че НЕ Е ПОЗНАВАЛ ген.Радев.Същото каза и Нинова.Ама на вас герберите трябва много дълго да ви се обяснява и пак не е сигурно,че ще рзберете.

58

анонимен

преди 7 години

*** !!!!!

57

Анонимен

преди 7 години

Тююфлекът се моли за мир.За мир се молят ходжите и поповете.Човекът се въоръжава и си защитава територията от афганистанци, акбари и всякакви скакалци.И това ще го направи новият Президент Радев.Бойко отива при царя в историята като същия мошеник

56

Б

преди 7 години

Според решетников, лъжкиня е нинова

55

Анонимен

преди 7 години

Разсъжденията са правилни . Господин Борисов има много причини за да лавира така . Апелирам към сънародниците си да не го упрекват , а да се опитат да го разберат . Рот фронт г-н Борисов .

54

Сретан

преди 7 години

Ще дойде денят, Борисов...ще дойде!

53

Анонимен

преди 7 години

Този тъпоъгълник няма никога вече да е премиер!Има мого прости хора,негови фенове.Но вярвам в здравия разум. все пак.

52

Г

преди 7 години

Това се отнася единствено за бсп до ден днешен им плащаме бакиите

51

Анонимен

преди 7 години

Ще седи и ще чака следващите да му оправят мизериите, да върнат дълговете и да натрупат резерв. Така беше и предния път, но останаха един файтон хора и трети път премиер няма да стане! Бойко, въри си с МИР!

50

Анонимен

преди 7 години

Кво било излъгало пак Банкянското шкембе.

49

Анонимен

преди 7 години

Нещо не мога да му повярвам.Цвъки говореше за едни 20%,после процентите се вдигнаха,а днес отново точно обратното.ББ прави на маймуни не само българските граждани,ами и своите подопечни.А те само мълчат и гадаят каква хрумка ще му дойде в следващия момент.Въртят се като пумпали и стават за смях на хората.Ей,нямате ли достойнство,бе.Алчността е заслепила разсъдъка ви и не смеете да изкажете собствено мнение за да не сбъркате.И тия хора искат отново да ни управляват.

48

krivak

преди 7 години

Ама мн са интересни всички радетели на българо - съветската дружба, ама що всички искате да отидите да работите и живеете в ситито в Лондон или в Париж, никой не иска в Масква при Путину, нали е мн хубаво там.

47

Й

преди 7 години

С бсп са сврзваме най големите нацонални катастрофи на държавата ни

46

Анонимен

преди 7 години

Много гаден човек, направи ни на маймуни всичките. Ще съм, няма да съм...Политически аутсайдер си вече г-н мутра. Това е целево дискредитиране на държавата и институциите, само и само пак да си на власт. Щом РБ е равно на Пръмова и Лукарски казваме НЕ МЕРСИ!!! Приемайте мажоритарния избирателен закон, както поискаха хората и се омитайте на другия ден.

45

Jojo

преди 7 години

До ВАЖНОАй стига с глупостите, де!

44

Валка

преди 7 години

До АнонименЗа какво да е в затвора?Имаш ли доказателства или си говориш така на ангро ,белким някой ти се хване на въдицата.

43

Тато из Правец

преди 7 години

До ВАЖНОВярно ли ???!!!

42

Минаващ

преди 7 години

Оня ден го чух да казва по тв, че ще прави кабинет! Тоя верно има психически проблеми!