36

Анонимен

преди 7 години

39 ти е пример за духовното падение на българина .Като е едно и също за теб ще те управляват чобани и ще ровиш по кофите.Успех в намирането на *** хляб!

35

Анонимен

преди 7 години

Много им е. Догодина пак да гласуват за Герб и БСП, да им а направят 100лв.

34

до55

преди 7 години

Господине,живял съм на границата 30 години,20 като военен.Без вода,без възможности за децата,за опера и нов филм на 50 километра,без ток на Нова година редовно,3 семействА в едно жилище.Когато трябваше да раждА дете жената на колегата зимата,проправяхме път с бойна машина през преспите и не успяхме.Като резултат детето се роди с недъгНа мен ми се повръща от такива като теб,които злобеят и завиждат,но не знаят какви жертви с правили много от нас.

33

??????

преди 7 години

Ами докато целуват ръцете на "слънцето" така ще бъде.Съжалявах ги,но това което виждам по избори и по телевизиите ,как му се мазнят,как го боготворят и му целуват ръцете си го заслужават.Но те хората не са виновни,че са манипулирани отвсякъде.

32

Анонимен

преди 7 години

И този Боен пилот какво е правил за да взима повече от чобанина.

31

Анонимен

преди 7 години

Андрешкоооо български завистник.С тоя манталитет,,Аз не сакам на мен да е добре,а на нане Вуте да е зле" никога няма да се оправи България.Няма страна в която пенсионерите да взимат еднакви пенсии.В България трябва да се освободи тавана на пенсиите и минималната да е такава,че да се живее нормално,а не скотски,но не може лекаря хирург и боен пилот да взимат колкото санитар и техник.

30

До 34

преди 7 години

Ако само знаеше колко си смешен с това твое твърдение.

29

Анонимен

преди 7 години

А колко килограма банани могат да си купят с тези пенсии? Най-важното в живота са бананите, другото няма значение.

28

Банани, банани

преди 7 години

Не виждам за какво мрънкате?! Нали важното е да има банани. Е, има банани. Трябва да сте доволни. За да ги има тези банани преди 25 години едни виреха два пръста нагоре и подрипваха и ревяха по площадите. За бананите, разбира се. Да не мислите, че за нещо друго....

27

55

преди 7 години

И изобщо - НЕ е справедливо, да има пенсия по-голяма от актуалната средната в страната! Как така, от къде на къде, един работеш в момента, ще има по-малък доход от един ***, дето е "биел кучето" по цял ден?!Максималната пенсия не трябва да е по-висока от средната заплата!

26

Ааа

преди 7 години

А сивите гълъби с фиктивни ТЕЛК-ове колко са ? Асма, диабет - все добре заплатени...

25

Анонимен

преди 7 години

Що не извадите статистика колко е средната пенция на ушевци?

24

55

преди 7 години

Не е нормално шапкарите да взимат "една шапка с пари" (а знаем кои ставаха шапкари - които за нищо друго не стават), а един учител (крайно тежка и обществено отговорна професия) да взима някаква смешна пенсия. Това е НЕсправедливо, от където и да го погледнеш !

23

Анонимен

преди 7 години

терминал-2 , надявам се всички да са ме разбрали ...

22

Анонимен

преди 7 години

Баща ми има аптеки в малки населени места.Такава бедност е,че хората молят за едно хапче или за вересия.Не съм била в Северна Корея и на пропаганда не вярвам.И тук ако направят снимки на имоти в подножието на Витоша ще кажат,че е рай,а ако снимат Филиповци и копторите във Захарна фабрика - ад.ц

21

Андрешко

преди 7 години

Защо пенсионерите,които са били военни и полицаи вземат по-големи пенсии,след като първо ние им плащаме и заплатите и данъците когато са работели и сега пемсиите им. Всички пенсионери трябва да получават еднакви пенсии,защото след пенсионирането им на всички приноса им към държавата е един и същ. Който когато е работел повече е получавал по-голяма заплата за това. Ако пенсиите се изравнят всички ще взимат добри пенсии,защото управляващите ще имат желание техните родители да вземат добри пенсии

20

Кирил

преди 7 години

Не ги жалете пенсионерите, уж бедни а всеки ден хвърчат хилядарки от балконите.Скоро ще почнат да ги включват в прогнозата за времето- "Днес се очаква валеж от пачки под балкона на баба Пенка от село Руйно, с интензитет 5000 лв на квадратен метър..."

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Може още.

18

55

преди 7 години

До Анонимен 18Несправедливостта се състои в това, че ВИНАГИ тези, които реално работят и създават продукта, са най-ощетени! А тези, които са "пазили" тези, в чийто джобове са отивали печалбите, изработени от тези, които са са малките пенсии, точно тези са с големите пенсии ... а те НИЩО не са работили и НИЩО не са създали ... просто са пазили "ония горе" от народната "любов"! И затова твърдя, че справедливо погледнато - тепенсии по-високи от средната заплата СА НЕСПРАВЕДЛИВИ! Това са фактите!

17

Анонимен

преди 7 години

Всичко по тази тема е глас във Пустиня . Но пък каква пустиня , с магистрали от международна класа , коли , че и нови , лошо няма . А нормални пенсии ще има тогава , когато масово се откажем от тях . Не напразно сме държава на обратните понятия и представи . Жена Министър - Сиромашия до шия .