57

Анонимен

преди 7 години

до 113: "В Раша Путин дава за второ дете, навършило три години, осем хиляди евро!"Отивай да правиш деца в Раша, чий го дириш тук !

56

Зозо

преди 7 години

Родните продажници тържествуват. Няма да стане вашата! Кановете са тръгнали към Европа, не на изток! Не към диктатурите, към цивилизацията! Не знам как щяхте да пишете коментари от държави като Русия, Турция или ИД.

55

Анонимен

преди 7 години

Пропагандата на Кремъл е временно явление. Пропаганда мужик не храни !

54

Анонимен

преди 7 години

Най-големите успехи на Путин са няколко войни със съседните държави, намалението цената на водката и парашутиста Радев.

53

,,,

преди 7 години

Либерализма УМРЯ, а Меркел ще се нареди в историята до Кайзер Вилфелм II и Адолф Хитлер! Германия - люлка на най-големите ненормалници! Маркс, Енгелс, Вилхелм II, Адолф Хитлер и Меркел!! Гнууууус Путин да влиза в Берлин и да се свършва с тази прокълната страна!

52

Анонимен

преди 7 години

Попринцип Русия води информационна война, факт, но честно казано не им е нужна с оли.гофрени, като Меркел, Оланд и Юнкер начело.... Просто света се обърка. Ред е на десните да оправят бангиите на либералните марксисти. Путин, Тръмп и Фийон са тройката нови играчи, както навремето бяха Рейгън Папата и Тачър! Либерализма умре дрогаре!!

51

Анонимен

преди 7 години

До 100ти си на селския принцип: "няма значение аз как съм, важното е на комшията да му е лошо". Нали ако немците спрат да купуват руска газ, ще си прецакат тяхната си икономика. А защо да я цакат? За да фалира Русия ли? Ами тя Русия си фалирва редовно още от Наполеоново време и пак се оправя след това. Смисъл няма. Най-много да настанат безредици и на власт да дойде някой далеч по-неуравновесен от Путин. На Запада им е ясно че колкото и да е лошо - може да стане и по-лошо

50

Анонимен

преди 7 години

Как да отвърне Западът на водената от Путин информационна война?Много просто. Западът спира да му купува нефта и газа и Путин и Русия ще капитулират за 3 месеца, ни ден повече.Ако Меркел не купуваше газ и петрол от Русия сега щеше да има 100000 по-малко убити сирийски жени и деца и 2 милион бежанци по-малко в Европа.

49

Анонимен

преди 7 години

"Президентът на Русия се страхува от провал"Че, Путин вече се е провалил. Щом младежите наричат държавата му "Рашка-Говняшка", какво по-голямо доказателство от това !

48

РУСОРОБ

преди 7 години

Аз пък съм русороб и мечтата ми е да съм крепостен селянин!!!

47

Пфф

преди 7 години

"Руската намеса в президентските избори в Съединените щати" Има една статия за Руска намеса в която дори не се цитира источник на информацията. ЦРУ мислят че може да има. ФБР се съмняват. На кратко докато не излезе официялен доклад (какъвто в момента няма, може и никока да има), руска намесе няма

46

THE JOKER

преди 7 години

До до THE JOKERАми не. Майка ми не е рускиня.

45

Анонимен

преди 7 години

Лъжи, лъжи, лъжи... Нищо друго не може да предложи "Западът". А на лъжата краката са къси.Тогава какво им остава ? Ами - да си купуват журналисти (нали се досещате кой точно имам предвид).

44

няма как да го побед

преди 7 години

Единствения начин да го победите е да спрете да бъдете кръвижадно алчни . НО НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ СЕБЕ СИ ТАКА ЧЕ ДЕРЗАЙТЕ КЪ ПРОПАСТА ГОСПОДА МИЛЯРДЕРИ СЛЕДВАЩАТА ГОЛЯМА ВОЙНА ГОСПОДА ЩЕ Е БЕДНИ СРЕЩУ ВАС БОГАТИТЕ И НЕНАСИТНО АЛЧНИТЕ НА ТАМ СТЕЯ ПОДКАРАЛИ С *** ГАЗ ЛОШОТО Е ЧЕ КАТО СВЪРШАТ ТЕЗИ С ЯХТИТЕ И ИМОТИТЕ ЗА ПО МИЛИОН И НА ГОРЕ ЩЕ СЕ БИЕМ С ТЕЗИ КОЙТО ИМАТ ДВЕ КОНСЕРВИ АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ВСЕ ТАКА

43

няма как да го побед

преди 7 години

Спрете да лъжете и си намерете хуманна кауза научете се да споделяте а не да грабите и най накрайя спрете да се страхувате защото по този начин доказвате какви сте всъщност а вие сте едни страхливи кратци за това и вие страх по 24часа да не ви окрадат така както вие само можете и не вече не сте велики господа западняци вие сте жалки страхливци целите в кръв

42

няма как да го побед

преди 7 години

Който си служи с лъжи губи тази война а вие драги самохвалковци от запада не спряхте да лъжете хората си но те се усетиха и вие загубихте .Казвахте на имигрантите че са бежанци а те се оказаха просто ислямисти от всички *** краища на света дошли за мъст казвахте на откровени колячи че са опозиция а те пускаха кървави клипчета казвахте че оръжията са ви ноу хау а всички се оказаха не пригодни казвахте че сащ е супер но тази вечер гладни в сащ си лягат 42милона души спрете да лъжете на дребно

41

Мосю Густав

преди 7 години

Че Западът я води тази "информационна" война от години...

40

ххх

преди 7 години

Отново *** статия...когато западните политици лъжат и тези лъжи водят до войни всичко е ОК....ами като Путин ви се е намесил в избора на президент анулирайте сегашните и си сложете оная психясала дърта *** за президвент.

39

Нормален

преди 7 години

За който е забравил или изобщо не знае припомням!-Ако не беше Русия още щяхме да ближим *** османски дирници!!!Да живее Русия!

38

Велизар Енчев

преди 7 години

Незабавен референдум за членството на България в НАТО !