32

Анонимен

преди 7 години

Пич е. Много им лази по нервите. Те правят всичко това от безсилие. Това не им е Елцин. По-възрастните помним какво беше управлението на последния-приятелят на Клинтън и как Америка обичаше Русия. Защо ли?

31

Анонимен

преди 7 години

Не не той, а Сноудън!

30

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

До Анонимен 26 Много си прав, да кажем и за Турция.То не бяха закани, какво щяло да се случи, след свалянето на СУ то.Путин наистина се оказа голяма К*РВА.Клекна на Ердоган, и само и само потока на не е Южен, направи ***, та да е турски.Абе видиш ли малко човече , внимавай. Винаги може човек да има неприятности с такива недоносчета.

29

ИВАН

преди 7 години

До Анонимен"Егатии свръхчовекът. Този е извънземен."Без съмнение.

28

До 26

преди 7 години

Жуже ти е мозъка, видно от написаното.Скрий се в мишата дупка, от която излъчваш тези глупости и не досаждай повече тука!

27

Анонимен

преди 7 години

Този Путин не е човек. Професионален хакер, избра президент на щатите, а и в Германия Меркел предупреди, че ако не я изберат, Путин ще е замесен. Егатии свръхчовекът. Този е извънземен.

26

Анонимен

преди 7 години

Фашисткото жуже Пу успя да си придаде особено мъжествен имидж.Но всъщност е един женски репродуктивен орган.В Чечня клекна и сложи Кадиров-протежето, за да не режат чеченците руски глави. Демек-капитулация.В Украйна - протежето Янукович. Демек-капитулация.В Болгария - Пятая колонна - *** от продажници и копейкаджии."Освободените, и те ли не ни обичат?"Да, представете си, и те не ви обичат.Реално "фашисткий карлик" никъде не постигнал нищо без рушвети, проституция и надупване. И пла

25

маке

преди 7 години

до 19 ама ти чак ся ли разбра еееееее те кога го публиковаха ама не ги яде целите вади им само стрцата още докат са живи а после от устата му капе кръв

24

Анонимен

преди 7 години

Путин лично се намесил в хакерските атаки в САЩДавал инструкции как да се използват хакнатите мейли на демократите...Благодарим ви, Днес- БГ, че не пропуснахте и днес да ни сервирате тази топла помийка от американската пропаганда!Браво, ще бъдете възнаградени, от фондация Америка за България.Но преди да пишете тези глупости тука, вижте в Интернет.Там навсякъде днес съобщават, че Викилийкс са разсекретили начина, по който са получили изобличителната информация. От отвратен човек на Клинтън

23

Анонимен

преди 7 години

Накрая ще излезе, че Тръмп е агент на КГБ

22

ИВАН

преди 7 години

До Анонимен"Няма да се учудя, ако скоро публикувате новина, че Путин яде малки деца за закуска."И той (Путин) е убил Кенеди.:)

21

Анонимен

преди 7 години

Американците съвсем се побъркаха. Сигурно и нощно време се стряскат насън.

20

Анонимен

преди 7 години

Лично той, заедно с купища български перални и телевизори са спретнали хакерките атаки :)

19

Анонимен

преди 7 години

Еееееееееееее, вече прекалиха. Никак не харесвам Путин и Русия, но отидохте прекалено далеч. Няма да се учудя, ако скоро публикувате новина, че Путин яде малки деца за закуска.

18

ИВАН

преди 7 години

Путин - велик човек!!!! :)Той управлява страната. Той джудист.Той убива Башибозуки в Сирия. Той търгува петрол. Той работи като хакер.Той назначава на американския президент.Той все още може! Той е навсякъде!:)Параноята Западна - не знае граници.

17

Анонимен

преди 7 години

Тия ще хвърлят държавата си в гражданска война, но няма да дадат властта.

16

Новината

преди 7 години

В същият този момент Путин пристигна в Нагато, Япония и се засели в спа-хотел с горещи, целебни извори на брега на реката Отодзуре. В обстановка на разслабон ще проведе изключително важните разговори за подписване на мирен договор между Русия и Япония.

15

АНОНИМЕН,

преди 7 години

що ли обективните ни медии, не пускат новината, че източникът на Уикилийкс за пощата на Килъри е от САМАТА ДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ. И, че за разбиването на пощата и сървъра на партията в САЩ е осъден РУМЪНСКИ ХАКЕР.. Ама то Путин е виновен и за индианските резервати в САЩ..

14

Анонимен

преди 7 години

XA-XA-XA-XA-XA-XA-XA-XA-...........................................................................................MNOGO SMESHNO

13

Н

преди 7 години

БРАВО НА ПУТИН ВСИЧКО МОЖЕ А ВИЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ГОСПОЖО ***