22

Бъгнал се бот

преди 7 години

Това, което подкрепят руснаците в България, не е ляво или дясно, нито патриотично или глобалистично. Това, което подкрепят руснаците в България, е корупцията! Корупцията им помага да държат монопола си в енергетиката и до голяма степен в банковата сфера, а като следствие - да ни съдират кожите и да ни държат на каишка политически.Преди няколко години ругаеха ГЕРБ, защото ГЕРБ уж се противопоставяха на корупцията. Сега нещата се обърнаха - ГЕРБ станаха символ на корупция и хоп, руснаците с тях!

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26и как точно си го представяш това със стандарта ?

20

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересува към кой Съюз ще членуваме.Искам незабавно дигане на стандарта на живот на всички Българи а престъпниците в затвора

19

Гошо...Тъпото

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАОт толкоз много...слава,че сам подаде оставка.

18

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

СЛАВА НА БОЙКО БОРИСОВ, СЛАВА!

17

Българин

преди 7 години

Напред с братска Русия!

16

Анонимен

преди 7 години

Плус туи маоумниза забравихте ли ко каза Президента който си заминаваНе искаме инвистиции от РусиА Методи сигорно ще получи инфаркЩото забрани паметниците и петолъчките

15

PD

преди 7 години

Гръмко заглавие, за ланския сняг. И фейсбоок, за радост на съчинителите на новини. А ние нямаме, и не може да имаме самостоятелна външна политика. И това е така, от една страна, защото и ЕС не е независим субект в геополитиката, а то друга сме икономически и отбранително зависими и от ЕС и от НАТО. И няма политическа сила, нито ход, който да промени това в близкото бъдеще. Така че работници бачкайте повече, управляващи крадете по малко, и всички дружно мислете, как да се измъкнем от капана.

14

Анонимен

преди 7 години

До Kiffla"Аз пак не разбрах.Много взех да се обърквам вече---'Щото ти е такъв никнейма. С две думи: Посланикът е дипломат, а на нашата банкянска тиква, дето расте между магнолиите, медиите му правят предизборен пиар. Може би, да си смениш никнейма на Ponichka?

13

Виждате ли?

преди 7 години

Виждате ли колко са подли руснаците? Опитват се да подкрепят Бойко Борисов и вече го правят открито. Това е защото вътрешно мразят България и ни желаят злото от все сърце!Сега ще се опитват всячески да подкрепят Бойко Борисов, за да продължат корупцията и разпада в страната!

12

Анонимен

преди 7 години

Еееее падна Алепо и веднага четки на Федарацията.Са сетите ама загобите кой ще компенсира Сащ ли

11

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Хилари сви...байраците и Боко доби кураж да...говори с руския посланик.Сетила са Мара,да са...побара.

10

ognyanz

преди 7 години

До "Kiffla": Посланикът е искал да каже: отношенията ни са добри, но може и да се оправят.

9

Анонимен

преди 7 години

Мда, особено господина от ляво през последните месеци направи куп динамични крачки в положителна (за страната като цяло) посока.

8

www

преди 7 години

ВЕЧЕ БЛИЗО 30 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ НИ УПРАВЛЯВАТ КОМУНИСТИ И КОМУНИСТИ...

7

смЕх

преди 7 години

Глупости на търкалета и по трите случая които сте написали в под заглавието сме просто губещи заради слугинажа на тиквата пред големите началници ,а тази снимка с новия посланик е по-скоро за спомен от тук на сетне тиквата го очаква съдбата на НДСВ.

6

Анонимен

преди 7 години

Според Макаров "тази положителна динамика трябва да се запази и това е невъзможно без приемственост в политическата линия на самата България".ТОЕСТ БЕЗ ТРЕТИ МАНДАТ НА ГЕРБ. ЗНАЧИ ЩЕ ИМА.

5

Анонимен

преди 7 години

Славянин с монголоидни черти.

4

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ГОСПОДИН БОРИСОВ Е МЪДЪР ДЪРЖАВНИК, РАБОТИ И НА ЗАПАД И НА ИЗТОК. ГРАДИ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА БОЙКО, СЛАВА!

3

Анонимен

преди 7 години

кйопецииии