10

RUSSIA the best

преди 7 години

До 1 - На кирилица ли пишеш , приятелю ? Яяяя , ама ти не пишеш с турска азбука ? И за това ли ти е виновна Русия , че те освободи и си правиш каквото искаш ?

9

123321

преди 7 години

До ЗНАЕТЕ ЛИПо тази логика и Мохамед е християнин предполагам ме разбираш. Защото и 2мата са пратени от Бог които да засвидетелстват вярата в единният БОГ!

8

Анонимен

преди 7 години

До ЗНАЕТЕ ЛИЕ няма как да е бил, по скоро е бил прабългарин от рода ДУО. Все пак Мохамед се е пръкнал след Христос!

7

Исмаил

преди 7 години

Тенкю Раша!

6

Анонимен

преди 7 години

Тя цяла Сирия си беше много добре с лекари, физици...докато не дойде хамериканския *** и не плати на тези от.репки от ИД да разрушат Сирия. И си мислеха, че ще свалят така Доктора ,но удариха на камък, не вярваха че Владимир така ще се застъпи за него. Мислеха си че ще последва съдбата на Кадафи и Садам. Ядеееццц...

5

Поп Андрей

преди 7 години

До АнонименСъсипа на любимата ти мама катеричката...............................

4

Анонимен

преди 7 години

Отново ще бъде чуден град! Преди минути стана ясно, че Алепо е освободен от присъствието на терористите, спонсорирани от САЩ, КАТАР, САУДИТСКА АРАБИЯ и Турция!Има видео как жителите, живяли под владението на терористите, празнуват победата заедно със сирийската армия!Стиска ли на българските медии да кажат истината, че Алепо вече е свободен от тероризъм и ислямска окупация?

3

Анонимен

преди 7 години

"И Сирия и Ирак,Афганистан бяха хубави страни,преди "демокрацията на САЩ с военна агресия или подкрепяните,финансирани и обучени от САЩ и лансирани от "независимите медии" терористи от Ал-Кайда,ИДИЛ,Ал-Нусра" да нахлуят в тези суверенни държави за "налагане на демокрация,човешки права и свободи.Затова милионни бягат в ЕС и Турция от "наложената им от САЩ демокрация и подкрепяните от тях терористични групировки(справка Кьолнер Анцайгер)."

2

Анонимен

преди 7 години

Вие сте луди!!!!###

1

Анонимен

преди 7 години

Бил модерен, бил такъв, онакъв. Ама на плявата все не и достигаше и реши че трябва да почне да бклъска, да троши. Накрая повечето избягаха като жалките *** които са нежелаещи да посрещнат последствията след пиянският си делириум, и повете то живеят като животни по разни бежански лагери, други се издавиха в Средиземно море. Да го духат! Важното е че в този момемнт, Алепо вече падна и сега предстои да се разчистват последствията от олигофренясалия ***.