55

Анонимен

преди 7 години

Браво, домузи. Парите не миришат, дори и насред Париж.

54

Анонимен

преди 7 години

много грозно впечатление ми направи снощи йовов левскарчето нещастна дущица предател отвсякъде въпреки добрият резултат на Лудогорец този родоотстъпник не престана да плюе по него как щял да падне най малко с три на нула ивъпреки позитивният резултат не каза една добра дума за лудогорец напротив през цялото време се хилеше иръсеше простотии НЕЩАСНИК

53

ЦСКА

преди 7 години

До ЛайногорецТа колко французи имаше снощи в ,, Пари сен Жермен,, казваш?

52

Шопо

преди 7 години

Само да ви напомня ,че ЦСКА игра 2 пъти полуфинал за Купата на шампионите -през 1967г срещу ,,Интер,, и 1982г срещу ,,Байерн,, ...

51

Reo

преди 7 години

Не мога да не се радвам на успех на български отбор. Мръсни пари в България има в много ръце, но много малко водят до нещо добро и видимо за България. Независимо какво стои зад този клуб, успехът си е успех, и той е за България.

50

Анонимен

преди 7 години

До рМного си прав,всякакви *** се навъдиха в София след 1990-а особена като махнаха жителството.

49

Анонимен

преди 7 години

Какви постижения има лудогорец в своята история в евротурнирите? НИКАКВИ. 7 български отбора са играли 1/2 и 1/4 финали в Европа и то в мачове на директни елиминации а не формат с някакви измислени групи в които има по един два по сериозни отбора и другото ПЪЛНЕЖ.

48

Анонимен

преди 7 години

До рИ кои са най добрите в света на които е скочил лудогорец????????????

47

р

преди 7 години

5:14 не е като 1:17 .......... Затова може да се радваме на този наш макар и бразилско африкански отбор с двама българчета.Истината е че Лудогорец скача на най -добрите в света ,а нещастниците в Левски и ЦСКА само ходят из прованса да доказват какви *** са се навъдили из София след 1990 ........

46

Анонимен

преди 7 години

Победа над истински европейски гранд,КОГА?

45

кк

преди 7 години

Не ми пука откъде са му на Кирил Д парите. Имал глава на раменете, спечелил ги. Никой не му ги е дал даром, нито има откъде да открадне толкова.Важното е, че е направил най-успешния български отбор някога кръстосвал европейските футболни терени.Дай боже да продължава все така!

44

Анонимен

преди 7 години

БРАВО, Луди горски орли!Класа!От РазградОт България

43

до снейпера

преди 7 години

добре, ама тия пари той от де ги набра? нищо лично. от закуски е пестил както казваше едно време един дупетат.

42

РККА

преди 7 години

не знам шефа на Лудогорец краде ли,пере ли но поне ми дава възможност да гледам някой мач от време на време с малко тръпка и емоция,аре стига сте плювали бре ,и сте все едни и същи,добре че сте малко и се разсейвате ,запазете малко злоба за напролет то се знае че нямаме шанс да вземем лига Европа.......тогава ще изпъплите от дупките и ще мучите на воля...

41

българин

преди 7 години

Слабото място на Лудогорец е ЗАЩИТАТА ! Ако това им беше наред, сигурно щяха да са поне втори в групата !

40

Анонимен

преди 7 години

Футболистите на Лудогорец може да са футболисти на всеки един отбор ,но не всеки може да ги събере в един отбор и да ги Накара да играят за България !Не знам ,дали са "добри "или "лоши" футболисти ?!Ако ,Вие се чувствате по-добри от тях ,къде бяхте до сега ?!?!?

39

Дуле

преди 7 години

Никой май не си дава сметка, че благодарение на Лудогорец две години гледаме все готини отбори на живо. Ако не бяха те щяхме да си ги гледаме по телевизията и тайно да си мечтаем за един такъв отбор, който да ни позволи поне веднъж годишно да гледаме хубав футбол.С уважение от мен.

38

Браво!

преди 7 години

Лудогорец можеха да бият Базел първата среща и да направят равен с Арсенал в София и дабият днес и PSG. Един отбор да отсрами българския футбол.

37

Анонимен

преди 7 години

До 62 снайпераМислиш ли,че ако разполагаха грандовете с парици нямаше да натъпчат с негърчета софийските грандове??Ама хората спонсори дават пари за ФУТБОЛНИ успехи,не за футболен БАЛЕТ и РЪЧЕНИЦА по терените!!Кога изкарате някой друг лев от европейските турнири може да ви се получи нещо!!Дотогава,играчи от 3-4 дивизия на тънка лайсна и каквото може да се направи с тях,ако успее да се направи!!Отдавна футбол са прави с много пари,не с хъс!!Един аналгин за възстановяване не можете да си купите!

36

Лески, оле!

преди 7 години

Подуенския обор е препълен с миризлива тор в която се въдят само недъгави футболистчета-чалгарчета! Но вместо да се дадат пари за дезинфекция и даже закриване на обора се дават пари за нови ритнитопковци, дошли от някъде си! Е как да се очаква го-ведата сами да се оправят, цялото им стадо е ***!