170

До корабния инж

преди 7 години

Затова ли руснаците поръчват кораби в Норвегия и Ю Корея?Оня ден от Варна си тръгна ремонтиран руски кораб, защото и ремонти вече не могат да сделат руснаците.Нищо няма здраво и руско, никакъв инженер не си ти, а братовчедка на Боби

169

До улав Боби

преди 7 години

АБС системата е електроника, прекрасно си работи и само с въздух, ама ти пак твориш глуупости

168

Анонимен

преди 7 години

Боби, ти да не си бил в скута на пилота че знаеш точно какво и кога го е направил, за колко секунди ;)Досега беше Тираджия, ама вече стана и пилот на руски самальот :)))Боби - реактивния тракторист-пилот на самальот

167

Анонимен

преди 7 години

Защото вече е бил закачен 2-3 секунди за въжето преди то да се скъса.---боби, имайки представа за познанията ти по физика силно се съмнявам да можеш да ми изчислиш колко метра изминава тяло движещо се с 300км/ч за тези 2-3 секунди. Дали палубата е толкова дълга?

166

Георги

преди 7 години

Между другото Боби вероятно е прочел техническите характеристики на Су33 и там е прочел за максимално допустима маса при кацане. Ама понеже е папагал и затова не може дори да се аргументира. Преди 100тина поста бълнуваш че влекача не можал да дръпне Армата, защото бил по-лек от нея. Ще се затова да му го цитирам това негово изказване, белим млъкне.

165

корабен инж

преди 7 години

Плавал съм на много кораби, като се почне от румънска, немска, полска, китайска, корейска, норвежка и т.н. постройка, та до руска. Навсякъде има технически проблеми, руските се отличават с по-голяма здравина и по-опростена конструкция. Т. е. са по-надеждни, с по-малко откази на силовата установка. Освен това, руснаците, като моряци са едни от най-добрите, най-подготвените екипажи. Факт!

164

До Боби

преди 7 години

Боби, кажи сега:Какво значи "Бурлаки на Волге" ?Ти си мислиш че това са група пияни руснаци дремуцащи на предния капак на автомобил Газ 24 "Волга", нали ;)А всъщност това е картина за некрасивия живот на руснаците.Айде бегай сега да я търсиш у Нетя ;)

163

Анонимен

преди 7 години

Той Боби откъде да знае, че има някакви физични закони и че енергията на едно движещо се тяло може лесно да се пресметне като се знае скоростта и масата му и от там да се сметне каква противоположна сила да се приложи за да се неутрализира?

162

До Боби

преди 7 години

Повярвай на Георги, стига си ровил в Нета да сравняваш маса и тегло и какво значат :)Кажи сега, Куза с какви въжета ще го буксират - украински или руски ?

161

До милостив

преди 7 години

Бъди милостив наистина- остави Боби да си заработва копейките. И през това време да се излага на воля ;)

160

Георги

преди 7 години

До Боби,"при кацане масата на Су-33 да е 20т. " Ясно ...и физиката ти е ясна колкото и историята. Масата на един обект не се променя нито при излитане нито при кацане, нито при плуване или потъване. То затова е измислено за разлика от понятието тегло: "Масата като научен термин е въведена от Исак Нютон като мярка на количеството материя"

159

До улавия Боби

преди 7 години

..."ВСЕКИ ТИР спирачките на колелата му са комбинация от Въздушни и хидравлични системи..."Не е вярно, масово са изцяло въздушни системи, защото дори и да имаш малък пробив по системата няма да изтече спирачна течност.Освен това при ниски температури няма да има замръзване, защото кондензиралата вода се изхвърля автоматично от въздушната спирачна система.

158

Милостив

преди 7 години

Боби, стига бе човек, разбирам и уважавам ентусиазма ти, ама не се излагай като кифладжия повече...

157

Анонимен

преди 7 години

Докато този бутон е натиснат Танка никъде няма да мръдне - може да видите ефекта на видеото/гифчето постнато от колегата.++++Това някакъв бутон без аналог в мире ли е Боби? Явно е по-трудно да го оттиснат отколкото да буксират арматата.

156

Анонимен

преди 7 години

Типичен пример за руско изделие - грубо копирано калпаво сделано. От автомобили, през авионосец, та до марсиански сонди.

155

Буквалиста

преди 7 години

Добрее, намерил си какво значи ТИР.Сега се образовай - всеки камион е с такива спирачки, а не само тези с полуремаркетата.Нали ти казвам че си абсолютен невежа по всичко :) и Георги ти го доказа .Самосвалите като нямат ремаркета що пак са с такива спирачки?Или те пък са ТИР-ове ...а ?

154

Боби се оплете...

преди 7 години

Боби, като каца самолета на пълен форсаж на двигателите, което е вярно, защо руския самолет падна бе ?Явно пилота не е форсирал матора ;)Май не е проблема във въжето, защото се каца с форсирани матори точно за такива случаи с въжета ;)

153

До Боби

преди 7 години

Сега търсиш какво означава ТИР, нали :)))

152

Анонимен

преди 7 години

Това не е проблем, ПРОБЛЕМЪТ е, че джихадистите с полоща на ЗАПАДА, унищожиша и убиха две руски медицински сестри в полева болница в Алепо! Този проблем трябва да реши не само Путин и РОССИЯ а и цяло човечество. Не може една западаща империя (САЩ) да подпалва целия свят, само за да отложи фалита си!

151

Анонимен

преди 7 години

Да не се занимават с глупости ми да сложат двама матроси да държат въжето от двете страни на пистата.