39

Анонимен

преди 7 години

Перфе-тренировка за бомбене. 30мин хората стоят натъпкати като цаца в тиган и никаква информация. Вижте кадрите! Бъчвата проспа едно евентуално мазано.Пазете се братя, сами сме!

38

Анонимен

преди 7 години

Може и да е весело това. Може...

37

Анонимен

преди 7 години

По ТВ новините естествено раздуха проблем до абсолютна трагедия - "пратили сме журналисти на мястото на събитието, какво е положението до момента, имаше ли безредици, паника"... :D

36

Анонимен

преди 7 години

Били руски мотрисите... Ами да вземат от Сименс, обаче метрото ще трябва да го платят още един път.Как в Русия си вървят безпрепятствено вагоните, само тук проблем. Явно е от нашенската поддръжка. Щом успяхме да съсипем и 30 мотриси на Сименс в БДЖ.

35

Софиянец

преди 7 години

Да го духат бедните, аз съм с кола.

34

Факт

преди 7 години

Случват се такива аварии с метрото и затова си трябва алтернативен транспорт, но Фандъкова го ликвидира като част от общия план на мафията за ликвидиране на градския транспорт в София с изключение на метрото, но метрото понякога спира.

33

Анонимен

преди 7 години

не знам за първи път чувам метро да спира между спирките и хората да бродят по тунели - нашите пак избиха рибите, егати и метрото егати ***

32

Бай Ганя

преди 7 години

абе как всички разбират и дават акъл като стане нещо рев плач телефони журналисти абе как не съм видял някой да снима и да звъни телефон като закъсняват рейсовете по часове че снега не е почистен в други страни се затварят станции за ден и никъде няма обяснение защо и никой не се жалва а повечето потресени и мрънкащи са тези хващащи се за вратите тичащи и със слушалки и блеещи в таблети и телефони кой от всички прочете наредбата за употреба на градски транспорт разлепена навсякъде

31

f

преди 7 години

Представете си в такъв момент да сте в блокираните вагони, а да ви се ходи по нужда :)

30

ВАЖНО

преди 7 години

САМО САЙТА НА НОВИНИ БГ Е ИСТИНСКИ

29

Анонимен

преди 7 години

Руски купета и японска електроника и двигатели (Хитачи) (договор от май 2011 година)

28

Мелиха

преди 7 години

Мотрисите нямат ли дизелов двигател...някой швед да не е набрал някой кабел...или мигранти да са се качили на покрива... В такива моменти стават романтични запознанства.

27

Така е

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА 15 Путин освем че е лош е и нисък.

26

Анонимен

преди 7 години

Честно не знам как останалата част от България ще преживеем този шок, този ужас. Сълзи роним пред телевизорите и викаме "Je suis Sofia" в знак на съпричастност към трагедията. Трябвало да се приберат без метро, това е нечовешко, това е по-зле и от терористичен атентат. Приемете нашите съболезнования в този тежък момент.

25

Freckle

преди 7 години

Някои от хората, които ще се "разведряват" ,са на крак по 12-13 часа на ден и вършат три пъти повече работа от тази, която вършиш ти с кравите си днес.

24

123

преди 7 години

Navsiakade stavat avarii, no razlikata e kolko barzo se otstraniavat.

23

Анонимен

преди 7 години

Във връзка с аварията на Метрото др. Радев и любовницата му са кацнали пред СУ и товарят пътниците на самолет до Младост . Хвала на такЪви юнаци . Ура за нашите смели летци другари . Ура..а..а..а

22

diko

преди 7 години

То толкова хвалби му удариха...

21

Анонимен

преди 7 години

Червените тикви не са спали от мерак нещо да стане и да почнат да спамят простотии. Тази вечер беше забелязан Бойко Борисов с клещи в ръка да отвърта релсите на метрото , но бдителните червени тикви го видяха и олеле..ее...е майко ГЕРБ ни спря Метрото . Браво другари .

20

ужас

преди 7 години

добре че не е станала паника че като почнат да чупят и скачат през прозорците и да тичат в тунела ще се изтрепят един друг.