45

9К51

преди 7 години

Мила, родна българска картинка ..... да си правиш кеф с държавни средства, мечтата на 99% от политиците-чиновници .. нищо не се е променило в татковината ни от времето на Алеко - да удариш келепира, както се изразява прочутия му герой бай ***! С парите за една такава лъскава тенекия могат да се купят 10 Лада-Нива за обикновените лесничеи, за да обхождат своите горски участъци .. а пък този зам. министър по БТВ-то беше върха на нахалството!

44

Анонимен

преди 7 години

Според Националния Съвет по Мигрция Българите които търсят препитание в Чужбина от 2009г до сега са се увеличили двойно.Я си помислете кой от 2009 г е бил най-много на власт !!!

43

Анонимен

преди 7 години

Да съберем по 50 стотинки, да му купим на Бойко едно джипче, а?

42

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До АнгелТърпение Ангеле... - търпение му е майката...

41

Край

преди 7 години

Мутренско мислене - влекат си го големите джипове. Особено Тойота Ленд круизер. Дългогодишния му гуру - Валентин Златев му се хвалил с такава. Малко преди изборите ББ каза една реплика - "Слави Трифонов има по-хубави коли от на НСО"Не може да се надрасне вожда Дебелата Глава. Той къта по чужбините стотици милиони ама нищо не може да демонстрира - голяма болка.

40

Анонимен

преди 7 години

Резултат от управлението на Румен Радев.

39

Анонимен

преди 7 години

Който премиер закрие тази миазма НСО има гласовете на цялото ми семейство. Ако някой политик се чувства заплашен да си плаща. Или да управлява така, че да живее спокойно.

38

Анонимен

преди 7 години

Явно гардовете глезят шефа си. Да му седне г*за в нова кола. А дали тя отговаря на изискванията, явно не е бронирана. Със същия успех можеше да седне в някоя уазка. Тя поне ще стигне, закъдето е тръгнала, няма да остане в някой гьол.

37

Цв. Цв.

преди 7 години

Видими резултати! Работим в интерес на хората, упс Бойко! Още колко такива дхеми има из цяла България не е истина. Това е схемата имаш министерски съвет, имаш парламент, имаш кметовете, всички ведомства надолу треперят и са готови да лъжат и мажат пред народа за прищевките на Бойко! Добре стана, че изгуби президентството, иначе монопола ще ше да е убийствен за България!

36

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До До СтранджаСпоко бе пич... - гласувай за Дъбов или някое друго дърво и чакай да се оправим...

35

Торнадо

преди 7 години

Бойко е велик. Да живее Бойко !

34

До Странджа

преди 7 години

Бойко ти ли си бе? Пак си сънувал тази нощ и като си се събудил, краката ти отвити а пръстите ти в контакта. Малко ли открадна, колко бизнеса унищожи, колко бизнесмени изнудва, колко пари ти кихат монополистите да крадат българина, колко милиона избягаха от тук, над 2, с колко обедня българина, с много! И да се върнеш за 3 ти път, от България няма да остане нищо освен ромове, инвалиди и умиращи стари хора.15 години този сатрап се прави на Спасител, а България стана пустиня. Останаха 5 града само

33

Ангел

преди 7 години

Ако изборите са днес 100% съм сигурен че ГЕРБ ще е втора политическа сила и ако изборите са след 4-5 месеца 200% съм сигурен че ГЕРБ ще са 3-та политическа сила!!! .С нетърпение чакам по следващите избори да гледам Герберите как стискат нервно зъби да преминат 4% -товата бариера!!!

32

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

К.омунист е *** дума и се цензурира... - одобрявам...

31

Анонимен

преди 7 години

Скъпо платените арабски шейхове, които щяха да правят ловен туризъм у нас се оказа с български корени....Ще плащам за ловен и рибарски билет вече знаете ли кога???Пари за дивеча и рибата отиват за да може дъртата мутра да се вози в нови джипове.Утре Европа като спре парите заради тая далавера на Борисов пак ли *** ще са виновни, пак те, нали?

30

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

За далаверите и кражбите на Борисов *** имат жеУезен аргумент... - съдят по себе си...

29

Рв

преди 7 години

Боко милиарди ската за тези години и пак на аванта иска да го кара. За един джип не ще да се бръкне, то бива алчност ама тва на нищо не прилича. За него 200 бона са пари за семки.пфу

28

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАОще преди година имаше скандал още с поръчката на тия джипове, шефа ти Бойко Борисов защо мълча като риба тогава?!Защото той е разпоредил всичко и седи в дъното и на тая далавера, ясно е и на децата.

27

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Който и да вземе сега властта - до пролетта ще има достатъчно време да се оsере... - мажоритарни или не - третото правителство на Борисов е неизбежно, защото на тоя етап няма никаква алтернатива... - ще се отрека от казаното, ако някой ми посочи само едно единствено име... - няма, нали ви казах...

26

Шейх

преди 7 години

Аз идвах но ме возиха в евтинийка. Обещаха но казаха, че Падишаха взел луксовете за да се вози щото старите му коли друсали и наранявали дебелият му о..ан такова. А днес решил да върне 'жиповете. Ако не се беше поставил въпроса всичко щеше да е по старому. Тоя австралопитек наистина превърна държавата в едни нищо! Ограби я, обезлюди я, напълни я с амуджи, направи полицаите на тръ::тки, военните обезкости, полегна на Ердоган и не престава да слугува на Меркелицата.