44

ЯСНООООООО.....

преди 7 години

ЗНАЧИ ТОЯ "РЕФЕРЕНДУМ НА СЛАВИ"------ Е БИЛ "ПУНТА --МАРА"...ха,хаааааа....ЗНАЧИ --Е БИЛ САМО ЗА ДА ПОВИШИ, "ПРОТЕСТНИЯ ВОТ"!ДНЕС НА ПРЕДАВАНЕ ПО БТВ....НИНОВА --НАПРАВО ЗАЯВИ , ЧЕ ВОТА ЩЕ БЪДЕ СМЕСЕН!!!/...както е и сега в момента/НА ГЛАСУВАНЕТО НА БЮДЖЕТА -----СЕБСИДИИТЕ , ОСТАВАТ СЪЩИТЕ!БАС ДЪРЖА---ЧЕ Е ЧАЛГАРИТЕ НА СЛАВИ .....ЩЕСИ ТРАЯТ ПО ВЪПРОСА ..КАТО /МУХИ -В ГЪРНЕ/....ДО ИЗБОРИТЕ ....ХА,ХА,ХАААААААААААА......ЗНАЧИ ------ВСИЧКО ТОВА Е БИЛО "ПИЕСКА " за наивни българи ..ха,хаа

43

Кирил Софийски

преди 7 години

Защо след 30 години "демокрация" по-добре живеете само вие ?????Защо морите собствения си народ в името на собственото си благополучие ? Защо се правите ,че не чувате какво ви казаха 3,5 милиона Българи на референдума ?

42

Анонимен

преди 7 години

Никой не обича политиците , но това е демокрацията . Власт се взима по два начина , с автомати или с избори . Който не му харесва да хваща оръжието и в гората . Иначе на две ракии пред компа сме много велики .

41

Анонимен

преди 7 години

Депутатите не чуват гласа на 3.5 милиона българи. Колко милиона трябва да тропнат по масата, за да се опомнят 240 депутата.

40

Анонимен

преди 7 години

МУААХАХХХхааааа. Освен да се изсмея гръмко, друго не мога да направя. Никой не може. българия=Мафия=политиците ни, дето се скъсват да "ни оправят". Озаконен грабеж му се вика на това. И родната милиция ще ги пази.

39

Гласът народен

преди 7 години

бил равностоен на гласа Божий!Ами нали хората масово гласуваха на референдума искането за субсидиите на партиите - по ЕДИН ЛЕВ месечно за всеки глас,получен на последните избори от съответната партия!Обаче въпреки това гласуваха тази субсидия да е 11 лева!Значи тези пари ги има!!!Ако бяха уважили мнението на народа, това означава, че със спестените по този начин пари можеше да увеличат пенсията на всеки пенсионер с по НАД ДЕСЕТ ЛЕВА.За хорицата с пенсии 160-200 лева това никак не е малко

38

Анонимен

преди 7 години

Нали тиквата искаше субсидията да бъде 0 лева? Къде се покри този лъжец?

37

Факт

преди 7 години

Какви са фактите?6,9 милиона гласоподаватели3,5 милиона участвали в референдума по този въпрос2,5 милиона поискаха 1 лев за един глас3,4 милиона не гласуваха Коя е волята на народа, с което доста се спекулира? Май волята на народа е била да се провали референдума, като не се гласува на него, точно както се твърдеше за референдума за АЕЦ Белене.

36

а

преди 7 години

Хаштаг бг депутатите в казаните за ***

35

Анонимен

преди 7 години

Е за какво беше референдума, щом тези иззроди не го еббават! Нагли до безобразие! Направо са за съда в Хага, за престъпление срещу човечеството.

34

Елементарно!

преди 7 години

Щом от дума не разбират, ще играе тоягата по депутатски кратуни!

33

Обяснете ми ?

преди 7 години

След като прочетох това :( Депутатите решиха ощес приемането натекстове от бюджетаминималният размер надържавния дълг къмкрая на 2017 г. да неможе да надвишава 23,9млрд. лв. )КОЛКО Е БИЛ ДЪЛГЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ ДА ВЗЕМАТ НОВИТЕ МИЛИАРДИ ЗАЕМ ?Според мен ако смятам правилно е бил всичко на всичко към 7,9 млр. !!!Сигурно греша нещо ?

32

Анонимен

преди 7 години

Ааааа,значи за субсидиите няма намаление, нито ограничение, но пари да пенсии няма!

31

Анонимен

преди 7 години

Освен това си гласуваха още един милиард лева заем за следващата година.Понеже 20 милиарда им се видяха малко.Ама щом говедата от картината над диванчето на Плевнвлиев си мълчат и търпят,следващата година може и още 5 милиарда да си гласуват.Вече ни изпробваха.Видяха,че сме безгласни букви,вдигащи ръка само за да пуснат бюлетината за тоя или оня.

30

Циник до дядо Йоцо

преди 7 години

....БЯГАЙ!!

29

Анонимен

преди 7 години

Значи затова няма за пенсионерите, защото тези алчни копилита гледат за смотаните си партии да влачат. А оттам и за тях! Мажоритарни избори и субсидия 1 стотинка! Като са кадърни ще намерят пари. Членски внос нямат ли?

28

Анонимен

преди 7 години

През 10-15 години революциите са много полезни, че прочистват политическата корупция и заплатите и пенсиите се изравняват.

27

Хах

преди 7 години

Тия се имат за велики....

26

какво се чудите

преди 7 години

1 милиард се разаде за саниране 1 милиард за отбрана и 1 милиард за МВр, но 10 милиона за БАН станаха препъни камък за бюджета. Вчера гти одобрят всичик партии- патриоти, Абв, БСп, БДЦ, реформатори са зад тях, ГЕРБ правят"врътка" за де не се дадат. Днес има спешно заседание за да се гласуват десетте милоона, гласуват ги и...гербо отново исакт прегласуване и отменят решението....За 10 - милиона!ЖАЛКИ СТЕ ГЕРБ!Правиет пуч срещу накута и образованието!Защо не орязохте санирането!

25

Циник

преди 7 години

И най-лошото е "късата народна памет" Колко от нас си спомнят Милен Велчев-биволското око? Дойде от Лондон - купи половината черноморие....направи милиони от спекула с външния дълг! Колко си спомнят Румен Овчаров? От политик - стана енергиен магнат! Колко си спомнят Н.В. комарджията Симеон? С наши пари си оправи борчовете....и подсигури деца..и правнуци...!!! Да продължавам ли??? Хак ни е - стадо наивници ...всеки го яха...и го дои!В държава в която един Бареков стана политик - НИЩО ВЕЧЕ НЕ МЕ У