45

zaw12929

преди 7 години

Повече от 20 хиляди цивилни са избягали през последните три денонощия от настъпващата в района на Източно Алепо правителствена армия, предава лъже БНР и почти всяка наша медия. Има един проблем обаче - неудобната истина е, че всъщност хората не бягат ОТ сирийската правителствена армия, хората бягат КЪМ територии под нейния контрол, където ще ги нахранят и ще са на сигурно

44

Шефа

преди 7 години

Защо ръсите тия лъжи ?Какъв пацифизъм в Обама и Западните лидери? И Франция и Англия са потънали до уши в *** на войната!Обама изпраща през Турция , Катар и Саудитска Арабия десетки хиляди бойци , събирани от целия свят!Пацифист - друг път рушител на държави , убиец на деца и цивилни!От САЩ никога не е излизало нещо позитивно за останалия свят!

43

Анонимен

преди 7 години

До НЕ РАЗБИРАМ...76ЧЕ КОЙ ТИ КАЗА ЧЕ БЯГАТ БЕ????? Я погледни в ютуба вече какви маси народстоят пред машините, болничните палатки с руски и сирийски знамена.....Пфу....колко сте противни, чак ми е гнус въобще нещо да ви се обяснява...това вашето вече си е чиста клиника! Слава Богу, че никой не ви обръща внимание! Както и аз, за пръв и последен път...

42

Анонимен

преди 7 години

Запада бил виновен... а сега де.

41

SpaceX

преди 7 години

За да внеса малко ред в тъпите ви тикви да ви припомня Щатите помогнаха на косоварите и днес в Прищина има булеварди на американци веят се американски знамена Щатите не са помагали и не помагат и никога няма да помагат защото няма въобще вариант да помгнат на ИД и за това се режат американски глави. Поне малко вденахте ли Кои са най големите врагове за ИД - Щатите и Израел

40

БЬЛГАРИН

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !МНОГО ТОЧНО...

39

Анонимен

преди 7 години

До SpaceX 65Абе, т.р.о.л.ч.е недоразвито, КОГА В СИРИЯ Е БИЛО КЪРВАВО!???!!! ДО 2011г, преди да започнат войната нато-нациките СИРИЯ БЕШЕ РАЗВИТА, СВОБОДНА, СВЕТСКА И МНОГОНАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА!!!! Но слава богу, че този път руснаците се намесиха, а не оставиха като в Югославия, Либия, Ирак...краварчетата да я унищожат!!!! ЯД ВИ Е, но нищо не можете да направите, мръсни....

38

НЕ РАЗБИРАМ...

преди 7 години

Като имат коридар .....защо гражданите на Алепо , бегат от сирийската армия и руснаците ...ха,ха,хааааааааааааа....НЕЩО--НЕ СЕ ВРЪЗВА!!!!!!

37

Анонимен

преди 7 години

Братя Руси заповядайте в България да ни отървете от американските продажници у нас новите стари комунисти ,американските *** и талибаните! Лично ще ви почерпя с хляб сол и домашна ракия!Българският народ!

36

Анонимен

преди 7 години

КАКВО ЛИЦЕМЕРИЕ!!!!!!!!!!!!!!! От два дни правителствените войски са освободили квартали с над 90000 мирни жители, хранят ги и ги преглеждат и лекуват! И МАКАР ЧЕ ЕДИН ХУМАНИТАРЕН КОРИДОР Е СВОБОДЕН....от оон ВЪОБЩЕ НЕ СА СЕ ОБАДИЛИ И ПОИНТЕРЕСУВАЛИ с какво може да се помогне на тези хора!!!!!! Мълчат като риби!!!! Също както когато освободиха Палмира!!!!! И ТОВА АКО НЕ Е ЦИНИЗЪМ И ЛИЦЕМЕРИЕ!!!! Преди беше лесно, информацията недостъпна и можеха да ни говорят щуротиите си!!! Е, да, ама вече не..

35

SpaceX

преди 7 години

57 Не само Башар но и баща му Хфез бяха и са руски марионетки . Та Русия е в Сирия от половин век За това там е толкова кърваво Винаги където е намесена Русия е така кърваво

34

SpaceX

преди 7 години

59 И затова днес Русия има БВП по малък от един китайски кантон . Голямо слагане където и да било

33

Стамат

преди 7 години

Елллка обърна палачинката.Добрата новина е, че изпращаме ***, репптилчета и тем подобни там, от където са дошли (едно топло, меко и уютно място!) ;-)

32

Анонимен

преди 7 години

В ситуацията със Сирия и подкрепата за Башар Асад руският президент Владимир Путин сложи Запада в задния си джоб.

31

"Капитан Хамери

преди 7 години

"Статия под "американска тоталитарна диктовка за налагане на демокрация в суверенна държава с хибриден тероризъм и война(2011 в Сирия)".Който воюва с "хибридните терористи използващи химическо оръжие(Карла Дел Понте-ББС),обучавани и снабдявани с оръжие от САЩ-наричани за пред хората "бунтовници за демокрация и свобода""(Кьолнер Щатанцайгер за Ал Нусра) е "диктатор,тиранин и комунист"."

30

Анонимен

преди 7 години

Асад бил "протеже" на Путин....така може да се говори само ако Путин го е сложил на поста му.Но Асад беше избран от народа на Сирия за пореден път с огромно мнозинство. Западът се бърка отново където не му е работата. В Сирия се откриха големи залежи на нефт. Но Асад не разреши да бъде ограбвана Сирия и сирийския народ. Явно там ги стяга обувката западняците, а не грижата за сирийците.

29

нищо бе

преди 7 години

До SpaceXА нищо общо само дето си признаха че са дали пет милиарда за преврата там,иначе нищо общо.

28

Еврохомосексуалист

преди 7 години

Ама моля ви се, САЩ нямат нищо общо с Украйна, ох, възмутен съм до дъното на дебелото си черво, как може да се твърди, че САЩ имали нещо общо с кризата в Украйна!

27

позор

преди 7 години

Погледнете снимката някога прекрасния и богат град Алепо икономическата столица на Сирия,потънал в разруха и смърт благодарение на запада и САЩ който подкрепят главорезите и терористите.

26

SpaceX

преди 7 години

49 Какво дръвце бе *** . Какво общо имат Щатите с Украйна