13

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не може един мултимилионер да бъде борец против Системата !Той е забогатял именно при условията на тази система, за да не кажа благодарение на тази система.Затова не вярвам на такива като Марешки и Слави Трифонов.Ако не беше тази Система, Дългият щеше да е обикновен уличен музикант в Плевен, а Марешки вероятно треторазредна варненска мутра.На България са нужни нови, неопетнени и необлагодетелствани лица. Стига стари муцуни !

12

Анонимен

преди 7 години

До Nadia NikolovaПо евтини лекарства ***, како.И по-евтини горива.Питай тези, които ползват аптеките и бензиностанциите му.Всеки олигарх е намерил начин да богатее. Но всички останали се чудят как да ограбят още и още от народ и държава.Този поне облекчава с нещо народеца. Вярно е, че с по-ниските цени ще привлече повече клиенти и ще спечели, но това е за предпочитане пред зверския натиск на монополите.Нали разбра изчисленията - около 200 лв годишно пести всеки, който пазарува при него.

11

Анонимен

преди 7 години

Тези,които не го познаваха достатъчно,видяха какъв *** е между двата тура на изборите.Мафиот,наглец,демзгог,почти като герберски вожд.

10

Анонимен

преди 7 години

имаше и едни "Баста", какво стана - паста?

9

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Докато го играеше "борец против Системата" имаше някакви шансове за успех, макар че като човек е изключително отблъскващ.Щом вечерта на първия тур се обяви в подкрепа на кандидата на управляващата партия ГЕРБ - Цецка Цачева, маската на Марешки падна и се видя, че той всъщност е едно мюре пуснато от ГЕРБ, за да отклонява от протестния вот на българите.Явно и загубите от продажбата на горива на дъмпингови цени се покриват от онези, които са му поръчали ролята.

8

Анонимен

преди 7 години

Имам воля да краднем. Разбрахме те Магарешки.

7

Анонимен

преди 7 години

Ясно, ортака на Тиквата в кражбите ще прави партия ЯЛОВ (защото воля прочетена наобратно означава точно това). Много му подхожда.

6

Куцо магаре

преди 7 години

Да беее! Воля да утроиш имането си. Но само с имане е скучен животеца. Друго е да си облечен с власт.

5

Спеца

преди 7 години

Партия на един мафиот?Че ние вече си имаме ГЕРБ!Или Марешки иска да прилъжи още беднотия и да се бадащиса с Бойко?Сигурно така ще е - краставите магарета се надушват!

4

Анонимен

преди 7 години

Партия "Ялов".

3

1

преди 7 години

ето на фронта се появи ,още един тръмп,след банкянския

2

смЕх

преди 7 години

И аз имах добри асоциации към него ,но след като го чух какво избълва след изборите съм меко казано разочарован.

1

Nadia Nikolova

преди 7 години

Воля за какво бе господине?Откога си се загрижил за гражданите?Защото оставам с впечатлението,че си загрижен само за обновяването на гаража си и за запълването на колекцията си от лъскави джаджи.