85

Анонимен

преди 7 години

Всичко в Русия е в бъдеще време. Все ще догонват, все ще построят нещо, все обещания и така вече 99 години. То не беше светло бъдеще, то не беше световна червена революция.....Големи приказки, а в действителност- говняшка.

84

Циник до..../\...

преди 7 години

Абе хайде стига с това "миене на ***"! *** клише отдавна е на *** - аз не съм богат, не мия *** ...имам собствено жилище в един от 2та най-скъпи квартала на Франкфурт 249 000? изплащам го - днес струва към 300 000 ..тоалетните във Франкфуртския KAUFHOF ги държат българи - правят яки пари...вие си дрънкайте глупости!

83

Анонимен

преди 7 години

Русия е велика страна а къде е евроатлантическо БГ ?

82

Анонимен

преди 7 години

До ../\..Русия е 150 милиона, избягали 150 хил и изкупиха именията в Бевърли Хилс. България с 9 милиона - 3 милиона избягаха да мият kенефите на запада.

81

Пешко

преди 7 години

Тръмп наше момче ли е още или резко стана соро.ид-ционист-фашага?

80

Кики

преди 7 години

Коментара е до 81

79

../\..

преди 7 години

През 2014 русия би собствения рекорд от 1992 по емигрирали /избягали от русия руснаци (анд 150 хил.). След това РАН спря да публикува данни по въпроса (вероятно защото е станало още по-зле).Даже заговориха за ново въвеждане на изходни визи. Подобно на *** бягат образовани и по-инициативни хора. Без най-кадърните си индивиди не знам каква велика държава ще излезе от русия.

78

Кики

преди 7 години

До 83Величеството на една държава не се свързва само с икономиката, а с много неща, които ти си сляп да видиш,защото уж си българин, но с американска глава!

77

Циник

преди 7 години

Навремето добре описваха СеСеСеРе...."Колос с глинени крака!" Ако нещо се е променило - то не в добра посока! Шепа безскруполни пияни б*лядове набързичко си поделиха "НАРОДНИТЕ" богатства на Русия! Бащицата Махно...упс...Путин коли, и беси! Какво ли чудо щяха да направят едни германци с природната съкровищница на Русия? При всичките им кусури знаят как се прави икономика! Всъщност в Русия, е като у нас - крадат - обръщат в твърда валута - и зад граница - в презрения, прогнил запад! ФАКТ!

76

до 85

преди 7 години

Да, прав сте. болен съм от антиседерасизъм. Омразата ми към седерасо-сороските елементи е толкова силна, че главата ми ражда велики "идей" на които може да ми завиди и д-р Менгеле.

75

Пешко

преди 7 години

Тукашната путинофилия е същата - иска твърда ръка и да си живурка зад стени и огради и да удря чело пред портрета на вожда

74

Анонимен

преди 7 години

Виждаме колко са преуспели протекторатите на самая могучая. Това Узбекистан, Башкортостан, Казахстан, Татарстан, Армения и прочие азиатски протекторати са примери за преуспели държави под мъдрото ръководство и напътствия от москва.

73

до 73

преди 7 години

Кък го сметна ?

72

Анонимен

преди 7 години

ВИЗИЯТА НА РУСНАЦИТЕ ЗА ТРЪМП.1. ЩЕ ОТИДЕ ПРИ ПУТИН ЗА ИНСТРУКЦИИ.2. ЩЕ ПУСНЕ РУСИЯ ДА ОКУПИРА ПОЛОВИН ЕВРОПА КАКТО ПРЕЗ СОЦА.3. ЩЕ ПУСНЕ ВСИЧКИ РУСНАЦИ В САЩ ЗА ДА КРАДНАТ ТЕХНОЛОГИИ И КАКВОТО ИМ ХАРЕСА.4. ЩЕ БЛАГОДАРИ НА ПУТИН И РУСКИЯ НАРОД ЗА ВСИЧКО ТОВА. и на кадиров също

71

Анонимен

преди 7 години

До 78 *** на лекар честно.Само комунистите... зачеркват цели държави като Украшение с думата циганни.Това е тъжно. Само доказателства че никога не трябва да ръководите. Вие сте болни за власт и конфликти.

70

Анонимен

преди 7 години

добре, само че по-тихо! само със заклинания не става! колко "амурчетата" са велики - пускат стрели на ляво и на дясно, ама са голи голенички и недорасли!

69

Анонимен

преди 7 години

Никога Русия не е била велика държава, няма и да бъде! С икономика 7 пъти по-малка от тази на САЩ има да им диша пушека още дълго време. Освен да произвежда оръжия и да плаши света със сила, за друго не става тази кочиина.

68

Анонимен

преди 7 години

Резервът се топи ли топи. Руснаците не могат да си позволят втори такъв срам като фалита и разпадането на СССР. Затова ще търсят нов въоръжен конфликт който да рестартира държавата им.

67

до 77

преди 7 години

Ама имали интелегенция у БГ ?. Стига бе, незнаих, че има такава.

66

до 71

преди 7 години

"Християнскса Украйна" ?. Ти майтап ли си правиш ?. Християните са в " новорусия" останалата част са фашизирани *** между руски и полски ц...ни.