53

Хак ви е

преди 7 години

Може да плюете сега колко си искате, ама сами ще си ремонтирате блоковете ... ако изобщо имате пари.Лили, хич да не ти пука от кремълските ***, нека си плюят ;)Жалки путинисти !

52

Анонимен

преди 7 години

Само като ги гледам и ми се драйфа. Тоя народ ако пак ги избере ще си подпише присъдата за окончателното унищожение на България. Тези успяха 80%.

51

Анонимен

преди 7 години

За 16 милиарда знаем със сигурност, ест. никакви обяснения за какво, къде, как, само знаем със сигурност, че трябва да ги връщаме, ние българите, които все още са заблудени и стоят в тази държава, работят, плащат данъци и преживяват последствията от полигофрените, изредили се през прехода, който май няма никога да завърши успешно.

50

Ами сега ?

преди 7 години

Искайте сега от Путин, нали ви е братушка, бе :)Искайте от Бсп и Дпс.Плтихме милиарди на Росатом за нищо - искайте си пари от тях.

49

Анонимен

преди 7 години

Аз пък помня как след царската коалиция твърдяха че растежа е заради световната икономика ..ами сега за какво е бре ***...... на евро фондовете некадърници с некадърници кво правим после

48

Иван

преди 7 години

До 37 Къде ги видяхте тези 26 милиарда изтеглени от ГЕРБ ? Или само да говорим наизуст каквото каже партията майка БСП! Когато не сте информирани по добре е да се ограмотите малко и тогава да лаете!

47

Анонимен

преди 7 години

тая мазна кака и тя е за народен със заедно с банкянския кефирама народа нефелен и си го заслужавапо тлъста отмъститена пепелянска няма

46

Анонимен

преди 7 години

Започна сеОбаче ние сме корави коп,лета и Па4ата няма да ни огъне.Ще победим!

45

До 55

преди 7 години

Ами естествено, че Батце вади всеки лев от своя джоб, знаеш ли, каква дилема е за него-:,,Този лев да го открадна, или да им го дам? "

44

Анонимен

преди 7 години

Няма как г-н Борисов да дава всички тези пари от собственият си джоб, той няма никакви фирми, никакъв бизнес на светло или тъмно и никакви офшорки, доказано е, макар че не е необходимо разследване, след като той сам даде мъжката си дума правейки самопризнание, че нищо от това, което се говори не е истина!

43

Анонимен

преди 7 години

Оле боже и пенсиите им спрете та да избират само вас оня дрогирания доктор психопат голям цирк... Ще боли повече да знаете щото ни писна.

42

Анонимен

преди 7 години

Политиците и кметовете, независимо от коя партия са, не крадат! България за 27 години не се разви въобще, не защото всички крадяха яко, а сега всеки се дърпа от властта, не защото разбраха към какво сгромолясване отива страната и не защото всеки не иска да е начело на фалирала държава с огромни дългове, и с все по-емигриращо трудоспособно младо население.

41

Анонимен

преди 7 години

Тоя партизански чикън фейс, уреден,недодялан и със съмнителна диплома балдърест и устат чвор ,докога ще нарича облепянето на сгради със стиропор и краденето на пари от Брюксел, саниране? Не се накрадоха мастиййти долни.

40

Анонимен

преди 7 години

Те това се казва кърма, четири правителства да имаш (две служебни и две родовни) и пак да си неразбран, звучи като неосъзнат хомосексуалист!

39

Анонимен

преди 7 години

Много просто има в тоя форум ..боядисани *** които са били в периферията на СДС а още преди това в перифериятя на комунистите сега са гербаджии

38

Анонимен

преди 7 години

Ако след този елементарен, злобен рекет, българина върне пак *** на власт, значи напълно си заслужава дъното.

37

Анонимен

преди 7 години

На ви сега едно саниране, без вазелин. И връщайте стиропора Временно.

36

Аз

преди 7 години

Правилно спира това малоумно действие. Къде се е чуло и видяло с държавни пари да се ремонтират частни имоти! Как една шепа хора се възползват а всички други плащат сметката. Несправедлива е тази програма!

35

Еврохомосексуалист

преди 7 години

Уважаеми еврохомосексуалисти нали имаше пари, нали парите бяха от Брюксле, от великото еврохомосексуално ЕС?

34

Анонимен

преди 7 години

спомням си когато бсп взе властта преди няколко години за няколко месеца и искаха да изтеглят 1 милиард заем от герб скочиха и казаха неее , държавата ще фалира , ами сега с тия 26 милиарда нови след това значи вече сме фалирали просто някой трябва да го обяви