78

Анонимен

преди 7 години

крякащите патици не се ли сещаха предварително, че точно така ще стане - безвластие. На някого може да му харесва, ще лови риба в мътна вода. За обикновените хора, обаче, това е бедствие.Колко наивни може да са някои, че да си въобразяват как ще продължават с ругатните по адрес на Борисов, а той ще се жертва да ги управлява за да им се гарантира този комфорт! Айде, ругателите имат плац да си покажат ума и възможностите. Изглежда не им стиска на припек!

77

Анонимен

преди 7 години

И след прочетени дотук близо 100 коментара ви задавам въпроси на всичките-КОЙ в крайна сметка искате да управлява нашата държава??КОЙ е този бе??Да го издигаме на власт и да се свършват тези мъки електоратски??Отговорът?!?!Никой го няма и не е наясно!!Като не знаете какво искате,как ще слагате някой да ви управлява чрез ваш глас,а???

76

Lov ribolov

преди 7 години

7 meseca bez ns i ms e chudesno daje - dosta spesteni bg levove ot partizani v bg budjet. Regionalno silno kmetsko samoupravlenie plus predstavitelen bg pensioner-prezident po bg parkove, peiki, gradinki s biblioteki, polianki, gorichki, garichki, spirki, skipisti, letista, stadioncheta, lovni efroatlanticheski poleta, mineralni izvorcheta, rekichki, ezerca...

75

PD

преди 7 години

Само не ми стана ясно, като нямаме правителство що администрацията не работи. А наказанията за престъпно нехайство, по закон, не са отменяни. Уж имаме държава с закони и независимост на властите, пък тя работата била няма Бойко, няма държава. Толкоз години Ви храним, да правите закони и държава, пък то каква била работата. Само се дебнете кой да стане цар. Хайде на бунището.. мързели.. неумни.

74

Анонимен

преди 7 години

Ай,какво сте се разписали в коментари!!Слагайте Трифонов и екипът му от шоуто да прави правителство и да се свършва!!Какви ли не се изредиха по върха на държавата ни,че няколко в повече ли няма да издържим!!

73

Някой си

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ ЦЯЛА СЕГА ВАЗИ ГЛЕДАГ-ДА ПОЛИТИЦИ,СЕДНЕТЕ И СЕ РАЗБЕРЕТЕ КАТО МЪЖЕ И ХОРА,ЦЯЛ ЕДИН НАРОД СЕ НАДЯВА НА ВАС...ЗАГЪРБЕТЕ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОТИВОРЕЧИЯ И НАПРАВЕТЕ ТАКА ЩОТО БЪЛГАРИЯ И НАРОДА ДА БЛАГОДЕНСТВАТ !!!!

72

Анонимен

преди 7 години

Може би едно правителство от експерти, истински специалисти в своята област, а не партийни нагаждачи, убедени родолюбци, с желание безкористно да помогнат на народа си, ще е най- подходящо в момента? Затъваме, няма време за празни приказки и тънки политически сметки!

71

Анонимен

преди 7 години

Пудела и пинчера, алчнеят за по голяма баница с кьйма.

70

Анонимен

преди 7 години

Как да няма вариант дпс да ви е подкрепи? Забравихте ли волен ефенди как гласува за местан ага!

69

ЕМИ

преди 7 години

Какви патриоти сте вие бе тарикати. ДС агенти на непризнатия в пиринска македония "водач" откраднал ВМРО.

68

Анонимен

преди 7 години

Патриоти, мислете бързо! Народът е изоставен в хаос и беднотия, администрацията се е снишила, мафията обаче не спи, ненаказаните трафиканти ще стават все по- смели, ще се напълни страната с незаконни имигранти, хората по граничните селища са беззащитни. И какво ни чака? Какво направихме от хубавата си държава?

67

Анонимен

преди 7 години

Само преди една седмица всички червени каскети начело с Нинова говореха от сутрин до вечер Борисов да подава оставка и да ходим на избори. Сега когато това е факт същите викат олеле майко кой ми *** в гащите. И това са хора , които уж щели да управляват . Просто забрави .

66

socialen

преди 7 години

Патротарите тарикати подкрепиха разграбването на 16 милиарда лева, взети на кредит от частни западни лица на непосилната 10% годишна лихва, при положение, че основната лихва на ЕЦБ от години е 0%. Народът ще връща двойно и тройно тези пари "благодаоение" на патротарите барабар с простия, неграмотен електорат на Борисов от бедни, провинциални, български пролетарии.

65

Анонимен

преди 7 години

На изборите ако се явят всите може и да влязат. Заедно с атака имам впредвид. Иначе е доста съмнително. Обединението прави силата важи в пълна сила за тях.

64

socialen

преди 7 години

Патротарите са пълни тарикати. Докато Сидеров крепеше 3.5 години малоумното, еднолично, катастрофално-неграмотно "управление" на неконтролируемия хаос на неграмотния Борисов в периода август 2009 - февруари 2013 година, сега патротарите крепиха Турлюгювеча на Доган, Пеевски, Кънев, Прокопиев, Гоце, Румбата и Кунева - техният човек от времето на Тройната Коалиция, незнайно защо наречен от някои "правителство" на неграмотния Борисов с 80 депутата.

63

Анонимен

преди 7 години

От вас - Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Волен Сидеров от една страна и Бойко Борисов и Корнелия Нинова зависи в идните две-три години дали България ще преживее отново маите събития от 1989 година- с съответните последствия за България или ще живеем в мир. Не сме ***, което от благородство ближе ножа на касапина който ще го заколи". И "Няма да учим децата си да са агнета в живота си , като вие учите своите да са вълци"...Ето предупреждавам тези двамата и опашките им за бъдещето на държавата България. Всичко друго е второстепенно...

62

Yambol 20 blok

преди 7 години

Bate, nie sha puma game...bratchedite ot kvartal nadejda i toi mnogu iska da puma gate...

61

Анонимен

преди 7 години

Не се знае дали Плевнелиев ще даде на тях третия мандат.Може да е ДПС или АБВ.

60

Анонимен

преди 7 години

Лакоми за власт но особено Валери Симеонов.Опитва се да демонстрира компетентност и разбиране - но е слаб,усилено иска да е на върха да управлява

59

Анонимен

преди 7 години

Тези двамата никога повече няма да влязат във властта!Затова драпат за мандат!