26

Аз

преди 7 години

Като махнеш плоския данък ще удариш всички по-образовани хора дето са останали в България. Моята заплата е добра и единствената причина да стоя в България е ниските данъци. Да ва питам, като изгоните работещите и образованите кой ще ви плаща пенсиите ?

25

ДеСе

преди 7 години

да, достатъчно зло проведоха за хората -изпълниха си плана тези и е логично да бъдат сменени от другите артисти, членове на същата ложа! съответно трябва и всички захапали кокала покрай тях, да бъдат изтръсквани от клона периодично...

24

BILL

преди 7 години

До do 17По- напред са, защото се държат като народ. Не се делят по полит. признак, и когато политиците не си вършат работата, излизат масово на площадите, и си отстояват правата.

23

(-_-)

преди 7 години

Гербовете искат да си измият ръцете с тая оставка и да припишат всичките си грешки на някой друг. Е да де, ама номерата им вече ги знаем. Освен това на бъдещи избори просто ще бъдат премахнати, както тяхната партия 'майка' ндсв.

22

Анонимен

преди 7 години

Дано да е завинаги и да не видим никога повече крадливета им банда, дано и някой да потърси отговорност за краденето в комбина с Кой, за стотиците съсипани бизнеси, за КТБ, за процентите от грандиозното им строителство /с наши пари/, и за всичко. Ама надали с тяхната си прокуратура.

21

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАЪъ, нещо си се объркал, точно капитализмът и банките обясняват и правят точно това. Тиквата - също с взимането на заеми.

20

Анонимен

преди 7 години

Абе този главанак дръпна средно по 10 000 лева на човек-някой няма ли да му поиска сметка.

19

до 24

преди 7 години

До един другЩе стане като в чалготека. Ама вместо салфетки ще летят пачки. Друг е въпроса, че оставяме хора които хвърлят пари от балкона на непознати да управляват държавата ни като гласуват за БСП.

18

Анонимен

преди 7 години

да ви е честит Орешарски и поредната национална катастрофа с Корнелия

17

Един от Северозапада

преди 7 години

До Аз 10. Дай на пенсионера пари, и той ще ги похарчи тук, в местния малък гастроном, в магазина за дрехи и обувки, за лекарства, за зъболекар, ако щеш.Или пък ще напави някакъв подарък на децата си. Във всички случаи, това са пари, които завъртат родната икономика и конкретно малкия бизнес, с когото търгуват пенсионерите предимно. Пари, които по аналогия ще изпълнят за родния малък и среден бизнес това, което направиха евросредствата за фирмите , близки до Герб.Това е смисъла.

16

БГ

преди 7 години

Българина само за пенсии и социални помощи мисли. А някои народи които мислят повече за работа, учене и труд са доста по-напред.

15

един друг

преди 7 години

В момента пенсионерите не спират да хвърлят пари от балконите. Не ми се мисли ако мин. пенсия стане 300 лева... то ще е едно мятане на пачки...

14

Анонимен

преди 7 години

Ей сега идват по-добрите, който ще ни оправи, така както винаги ни оправят като идват на власт БСП и ДПС. Бог да пази България!

13

Анонимен

преди 7 години

имат 3,4 млрд не събрани от контрабандаа съдрани от народа+ 2 млрд. заложен дефицит в тазгодишния бюджетза 1 месец до края на годината имат 5 млрд. за да разпределяне т.е. за крадене между герберитеза другите нямаза пенсии нямаза заплати няма

12

do 17

преди 7 години

Ама същите тези пенионера 27 години връщат БСП на власт и сега вместа да сме като чехия дето изметоха *** и русофилите и сега имат средна заплата 1000 евро, ние сме на средна заплата 400 евро. Заради същите гласуващи за бсп хора.

11

DJ Енчо

преди 7 години

Нека се махат...никому не му трябва крадци и корумпирани прос**тутки.За толкова време не успяха да я направят тази съдебна реформа. Да види народа, че има справедливост. И текущи, пък и следващи са за затвор. Само корупция, безотговорност и беззаконие носят политиците. Нали ги избрахме да направят тази прословута съдебна реформа. Те се хванаха да правят всякакви други реформи, но не и най-належаща и желана от народа. Кога ще се отърсим от това беззаконие, което властва в страната?!?

10

BILL

преди 7 години

До АзБраво бе! Тези пенсионери обаче са нашите родители, нашите баби и дядовци. Без тях нямаше да има какво Борисов и компания да крадат.

9

Анонимен

преди 7 години

А си мислеха, че ще векуват и че никой няма да им потърси отговорност за колосалните кражби, както и за изтеглените милиарди заеми.Не просто оставка, а съд и затвор.

8

Анонимен

преди 7 години

Ей това Бойко Борисов е голяма шикълка - върти върти и пак той не е виновен. Години наред Станишев, сега някак си патриотите щяли да го провалят. Вървете си и не се връщайте.

7

алооо

преди 7 години

Алооо нали се биеше в гърдите ,че сте спрели контрабандата на цигари и били влезли 3,4 милиарда от това.Какъв е проблема да се дадът тогава 1,5 милиарда за 300 лв минимална пенсия?