79

Анонимен

преди 7 години

До стар комунистЗА БЪЛГАРИТЕ Е ВАЖНО ДА ЗАПОЧНЕ НАКАЗВАНЕ НА ВСИЧКИ КОИТО СЪСИПВАХА БЪЛГАРИЯ 45 ГОДИНИ, ЗАБРАНА НА СОЦИАЛИЗМА И НЕГОВИТЕ СИМВОЛИ И ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ДА ХОДАТ В СИБИР.

78

Анонимен

преди 7 години

Само да попитам т.нар. русофили, които са откровени рубладжии не русофили, какво дари Русия на България? От фондация Америка за България досега са получени дарения към 30 милиона долара за последните две години. Отделно само циклотрона, който Борисов уреди от американците струва 5 милиона долара. А от Русия получи ли България поне 5 милиона рубли? Но не за преврати и не в джобовете на бсп, атака, радев и проче, а България да получи нещо за добро? Не получи нищо.

77

Василев

преди 7 години

Дълбоки поклони и вярна служба пред великите и всемогъщи корпорации и банки, това е верния път пред новият стар път на българските президенти!!!Агент Люк Ейбрахам!ЦРУ!!!

76

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПробългарски означава проевропейски и прозападен.

75

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОСТАВКА ЗА КЛИКАТА БСП! РАЗВИЛНЕЛИТЕ СЕ ПРОРУСКИ *** ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! КРАДЦИ И КОРУМПИРАНИ ПРЕДАТЕЛИ.

74

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До БилянаБИЛЯНЧЕ ,ГЪЛЪБЧЕ ,В ПОЛИТИКАТА НЕ МОЖЕ ДА СИ ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА ИЛИ СИ С ЕДНИТЕ ИЛИ С ДРУГИТЕ ,СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА ! КОЙТО СЕ НАДЯВА НА СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ПОЛУЧАВА ЕДИН СРЕДЕН ПРЪСТ И ОТ ЕДНИТЕ И ОТ ДРУГИТЕ ! ТОВА ДА НЕ ТИ Е ТАЙНО ДА ХОДИШ С ДВАМА ИЛИ ПОВЕЧЕ МЪЖЕ ЕДНОВРЕМЕННО !

73

Анонимен

преди 7 години

След оставката на Борисов оставка и на кметовете от ГЕРБ част от които си купиха изборите за кмет.

72

Анонимен

преди 7 години

За да е добър президент Радев трябва да бъде само пробългарски!Писна ни от чуждопоклонници!

71

Анонимен

преди 7 години

Айде БСП предложиха махане на плоския данък! Хахах сега ще видите гладна мечка как хоро ще играе!

70

Анонимен

преди 7 години

До Биляна"Прекрасни" отношения с путинова Русия не може да има нито една страна, освен ако не се подчинява безпрекословно на Русия и руските имперски интереси. Когато Русия стане нормална държава, тогава може и да имаме нормални отношения.

69

Василев

преди 7 години

Генералчето летец, трябва да е наясно, че българската икономика лежи на плещите на еврофондовете и аутсорсинговите предприятия!!!Което означава, че който дава парите, той поръчва музиката!!!Ша играете голо хоро на връх нова година селяни из.пр.остели!!!Агент Оуен Флеминг!ЦРУ!!!

68

дано е истина

преди 7 години

Честито на Румен Радев и с пожелание скоро да се еманципира от всички и да бъде над партиен в истинския смисъл на думата и да е Българофил при всички свои решения!

67

Анонимен

преди 7 години

Може , ако агнетата са две .

66

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно, какво антируско имаше в политиката на ГЕРБ? Всячески работиха в угода на Лукойл, не спряха те Белене, Цецка също се обяви за сваляне на санкциите, Бойко се влачи по корем пред Путин да се върнат туристите и патока...няма смисъл да продължавам, има много. Русофобията е само в болните глави на шепа недоволни миячи на чинии в Германия, които обвиняват Русия, че майките им са ги родили прости и грозни.

65

Анонимен

преди 7 години

много изопачена статия

64

Анонимен

преди 7 години

Радев е образован, честен и възпитан мъж. Освен това изглежда добре и е умерен. Не празнодърдорко и самохвалко като менте генерала от Банкя.

63

Анонимен

преди 7 години

До РУСКИЙ ОККУПАНТАко си изкараш за момент главата от руските ***, които всекидневно лижеш с настървение може и да разбереш, че Радев най-много да покани Жужи на посещение в България и да отиде в Москва на парада за 9 май ако го поканят. Но нито да свали санкциите, нито да признае Крим няма да може и няма да направи и опит за това.

62

до 70

преди 7 години

А ти предпочиташ тиквата, който на брифинга не даде думата въобще на Цачева. Която скимтеше, да се изкаже.За разлика от тях, на брифинга на Бсп, първо се изказа Радев, след него Йотова и накрая Нинова. Както правят демократичните партии. А герб са сбирщина от диктатори.

61

Анонимен

преди 7 години

Aбе, на тоя Радев жена му е много грозна бе! Ужас!!!Тя като Цецка бе!!!

60

Анонимен

преди 7 години

Мазен Ал Бънди ! Тоя съм го гледал само в комедии!