114

Българин от Германия

преди 7 години

Най-елементарното възпитание налага първо Борисов да поздрави новоизбрания Президент, както е навсякъде в циливизования свят, но не и в страна управлявана от обръчи и мутри.Гледах в ютюб последния дуел преди балотаж: Радев се представи много по- убедителен, аргументира и анализира точно, не като *** фрази на Цачева за "европейски ценности"...Генералът показа, че ориентацията на България не трябва да е ЕДНОПОЛЮСНА, докато Цачева е продължение на васалната политика към Брюксел.

113

До реалист

преди 7 години

Не си реалист, а супер оптимист!!!!Да не би БКП=БСП да се извини за нещо досега?????А ти ще чакаш от БСП2 ===хахахахахахИма да чакаш.

112

Анонимен

преди 7 години

За този човек политиката е игра, а ние сме потърпевшите пионки. Вчера той каза, че щом като БСП и ДПС са били провъзгласени от нас за водеща политическа сила, той трябва да си подаде оставка. Не знам от къде му идва тази информация...може би от звездите. Вчера по новините, от Галъп показаха статистика, която гласи, че при избори сега ГЕРБ печели с 31%. Президентският избор не е политически избор, но въпреки това Борисов сега се прави на нацупено дете и оставя България без правителство. Браво!

111

Анонимен

преди 7 години

Единственото по-сладко от гърча на комплексарчето Борисов, са хленча и вайкането на неговата *** в интернет.Чето ви коментарите и ми топлите душата мили мои Герберчета.Царят слънце... край какво ще правим без него. Няма въздух, няма вода, няма келипирец. Кроят настана планетата се срина и сънцето угасна. Ревете млади булки, плачете деца.Блаженство е да ви гледам гърча, пиявици корумпирани.

110

Анонимен

преди 7 години

Народа е казал: един път кратуна за вода, втори път, на третия кратуната се счупи! А кратуната е вожда от Банкя, който се надява за трети път да управлява.

109

герб = бсп2

преди 7 години

Лъсва пак истината, че герб=бсп2= бкп(1/2)Ужким ББ се бори с комунистите, а пък те да осигурили служебно правителство!!!!Да, бсп1 и бсп2 ще се менкаме като Путин и Медведев и все бкп на власт 45+27+безкрайност.В служебно правителство трябва да влязат както са резултатите от 1 кръг = 30% герб, 25 % патриотите, 25 % Марешки, 5% бцп (защото те не участват на изборите а участва инициативен комитет), 5 абв, 2 дончева и 2-3 независими, определени от Слави.

108

реалист

преди 7 години

Излъгаха ни за винеткитеИзлъгаха ни за правосъдната система1 мрд пръскат всяка година за саниране на празни блокове, а в здравеопазването и образовението няма париПарите от винетките ни заминавата за околовръстното на София и магистралите около нея.И накрая заплахи и рекет от Бойко и партията му върху излъгания народ.Бойко народа не е твоя собственост като ГЕРБ. Народа очаква уважение и извинение от теб и партият ти.

107

Анонимен

преди 7 години

koga shte se sabydi balgarina i shte izgoni fiodalite ot balgaria, shtoto mi pisna v vsiako selo da si imame po edin fiodal demokrat s mnogo milioni. koga tia shte si platiat za storenoto na darzavata? xvane li naroda tiax parvo shte razbere i koi im gi e daval tia pari i koia e vlasta v balgaria.

106

Анонимен

преди 7 години

Само някакви игри ни играят тия политици. Имам предчувствие че нещо лошо ни очаква.

105

дедо гоше

преди 7 години

добре де, сумати хора се пенят тук и къде ли не...не разбрахте ли че 'политическото инженерство' не е само абстрактно понятие??? Всичко е пстановка!!!Важи за всички т нар. политици у нас!!!ДС скоро нямая да пусне властта!!

104

Анонимен

преди 7 години

"а вие сега ще го ядете от народа да видиш добре ли е"Дамм ще продължаваме да му сърбаме попарите на Бойко Борисов комплексарчето. Щото ако не е на неговото, няма държавен интерес и интерес на народа. Той ще си хвърли държавата в хаос и не му пука.Неговите манджи ги ядем от десет години и повече, не е нужно да ни го обясняваш вече.

103

Генади

преди 7 години

Празнувай народе! Вече няма да се задръствате на тъпата Бойкова магистрала, като ходите в Гърция на мореЗащото вече няма да има море в Гърция и магистралиВместо това, генерал Радев ви е приготвил ви е приготвил почивки в Сибир, без задръствания и без магистрали

102

Анонимен

преди 7 години

Борисов да се оттегли от политиката! Друг да застане начело на ГЕРБ и на правителството! В тази партия има и кадърни хора, но такива като Борисов и Цветанов ги спъват!

101

е браво

преди 7 години

Е браво, поне обеща на думата си и я подаде оставката.Че имаше и случаи които се въртеше като чамова дъска.Баце съвет към теб-Не се пробвай мажоритарно да влизаш пак в политиката, че българите ще те отнесат този път не както баба Цеца като куцо пиле домат, а като варел самосвал или *** баберка.Баце, не се пробвай имаш си кинти, гледай си живота и дай път на по можещите от теб стига с това твое его на години си !

100

гсдгявеееее

преди 7 години

Чупката, ***!

99

Анонимен

преди 7 години

Бойко като едно инатливо циврещо и глезено дете вкара държавата в поредният хаос. И на практика срина стабилността.Защо? Какво общо имат мажоритарните избори за президент с изпълнителната власт на правителството и законодателната власт на Парламента? Нищо!Обаче магарето трябва да си покаже магарилъка. А това, че трябва да мисли за цял народ и държава... това него не го интересува 5 стотинки.И ще ми говори за "стабилност" и "видими резултати" после... комплексар оплешивял.

98

Анонимен

преди 7 години

Уточнете се накрая-искате или не оставка!!!

97

ЧЕСТИТО

преди 7 години

До 123Честито!!! Считано от днес...Не, от днес реките продължават да текат надолу, Слънцето изгрява от изток, Земята продължава да се върти... Нищо не се е случило, освен, че някакъв се е самозабравил и е сбъркал .

96

Българин от Германия

преди 7 години

Убедих се, че в България НЯМА политическа ЗРЯЛОСТ и КУЛТУРА. Поведението на Борисов е като на малко дете от детската градина: не искам да играя с вас, защото спечелихте последната игра...Това не е разумен и зрял политик, носещ отговорност към избраниците си и към Българския народ. Борисов не иска да приеме, че конкуренция в управлението е само от полза за държавата и народа, при това функциите на Президента са силно ограничени, България е парламентарна демокрация.

95

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е избори до дупка!!! Другия вариант е да се залеят улиците с КРЪВ и да се избие мръсната комунистическа ***! Среден вариянт в България вече няма ИЛИ НОРМАЛНИТЕ или получовеците!