74

Така е

преди 7 години

Корнелке , да примем че Борисов всява страх с оставката си , но ти всяваш страх с неистовото си желание да заемеш мястото му , да не дава Господ.Три пъти фалирахте държавата. Айде стига толкова.И недей да си мислиш че сте станали многа, като Радев спечели ибора.Нито социалистите сте повече , нито демократите са по -малко.И Радев като стане президент и му скръцнат със зъби от ЕС и НАТО , и всичката му любав към Русия и Миг-29 изчезва, яко дим.

73

Емигрант

преди 7 години

Тази "другарка ,а и всички нейни подръжници ,наистина трябва да има трибуна ,но от съдебната скамейка,....,а и на нейният избранник,генерала Радев -за дезертьорство....,и смятам ,че мозъка и мисленето му е забавено ,тъй-като доста време трябваше да "търпи "Борисовото правителство ,и точно преди изборите да се осъзнае....срам България,срам Българи ,че все още поддържате ,точно тези ,моите прогониха 2 милиона българи в чужбина........

72

hahahha

преди 7 години

*** борисов ще доведе бсп и дпс на власт. Първо издига неизбираем човек за президент. После плаши с оставкаа. До колкото знам избираме президент не правителство в момента. Бате бойко може да се държи малко по мъжки не като детенце, на което не са му взели желаната играчка за коледа. Ако дойдат бсп и дпс трябва да си носи отговорността той, а не само да обвинява другите. Омръзна ми да слушам самохвалство без самокритичност.Надут празноглавец.

71

Петър Рачев

преди 7 години

Борисов,Не да си ги признавайте грешките, а не ги правете!А най съществените дори не си ги признавате!Дружно с БСП блокирахте реформите!Дружно комунистите/с Царска помощ/ унищожихте "дясното"!Дружно убихте мечтите ни за благоденствие и цивилизованост!Очевиден ФАКТ- вече 3 млн. българи избягаха на Запад! Даже и "червените " не избягаха при любимия ви Путин!...Грешка ли е, че мен ме преследвате за 100лв. до докрай докато не ги върна ДО СТОТИНКА, а с Цацаров заметохте дирите на 4 млрд.отКТБ?

70

Валяй Сухой

преди 7 години

Значи признаваш, Корнелия, коя партия издига Радев! (вижте предпоследното изречение).

69

опетков

преди 7 години

До Серафимовски Не ти е нужно да знаеш. Червените ще ги познаеш по това какво говорят за Крим. Който казва - Крим наш, т.е. шикалкави и казва, че чрез референдум хората били решили, него слагаш у лево-червен до мозъка на костите. Той ще говори и за вдигане на несправедливите санкции, въпреки, че не знае за какво става въпрос. Когато казва-ще строим Белене - червен. Когато шикалкави за НАТО и ЕС-червен. Толкова е просто и логично.

68

ewro

преди 7 години

Сега Корнелия ,Пеевски и Доган потъркват ръчички да докопат властта за радост на целия Български народ!

67

Анонимен

преди 7 години

Поне трудовата биография на Радев е лесна за помнене: започнал, като лейтенат при 220 самолета, пенсионирал се, като генерал на 7 самолета от които 3 могат да летят! Това е!

66

нали пита вчера

преди 7 години

До Серафимовскинезависим бивш комунист, подкрепен от социалистите, патриотите, балансьорите и всички останали файтони със сапьори. Печели протестния маратон със 70 на 30 засега, но увеличава преднината заради залозите с оставката.

65

До Винету

преди 7 години

Когато нещо не ми е харесвало в решенията на Борисов, съм излизал на улицата под прозорците му и съм го казвал силно, явно и ясно. Сигурен съм, че малцина от анонимните тук драскачи са имали куража да протестират срещу този за когото са гласували. Те единствено могат да се присъединяват към платените антипротести, където най-ярките фигури бяха Мишо Шамара и една женица, на която вече никой не и помни името.Сега също казвам: Цачева е слаб едноличен избор на Борисов. Фандъкова би помляла Радев.

64

Серафимовски

преди 7 години

Аз едно не мога да разбера, как генерала хем е червен, хем е базпартиен? Социалист ли е, комунист ли е, независим ли е?

63

родната Итака

преди 7 години

До просто човекрестарт на Шлема, какви комисионни ще падат за консултации на Гьола пак, ухааа!, после - едни десетина милиарда неустойки, голяма работа, младите се евакуираха към Канада, а пенсиите са свикнали на коприва и лапад, ракия и тютюн имат да чакат в мрака светлото бъдеще.

62

До 69

преди 7 години

Лошото приятелю е, че другарят б.б. е най - миризливото л**но, не забравяй все пак от де произлиза. А за неговите лакеи нямам думи. Но щом си решил, че не е комунист, гласувай си за него :)

61

просто човек

преди 7 години

Нека всички когато застанем пред урните си спомним паметните събития от Февруари 2013. Нека си помислим намалиха ли сметките за ток? Не купиха реактор който няма да започне да работи докато не се инсталира за което Росатом ще ни дере здраво.Радев във две правителства беше отговорен да намери НАТО самолет. Две правителства съботира покупката. После се разплака че нямаме авиация.Какъв ли Данайски подарък ще ни донесат сега?

60

Анонимен

преди 7 години

"БОКО ЗОР ЩЕ СДАДЕ ВЛАСТТА. ТОЙ СИ Е КОМУНИСТ"Що глупости се написаха, но никога истината. Цецка си е имала партийна членска книжка и първична организация, в която е членувала. Къде са Боковите?Но да допуснем, че членството е само формалност и по душа е комунист. Къде са откраднатите милиони/милиарди? Но дори и да ги има значи е просто крадец. Защо бсп-комунистите така яростно го плюят? Защо нормалните държави го приемат и му отпускат пари, а на комунистите врътват кранчето?

59

зимно море

преди 7 години

До Другарко Ниноваможе пък този път наистина да махнат десятъка, който сами приеха. и пръстовия отпечатък, и телефона на асансьора, разните дедесета и какво ли не, даже ще напуснем ЕС и НАТО, тъй обещали на бабите по селата, за да се върнели внуците им от Ню Йорк и Лондон, за да подгонят с танкове и гаубици бежанците гласувани от другарите ПЕС в европейския парламент.

58

Анонимен

преди 7 години

нормалните хора в българия гласуват против герб

57

Анонимен

преди 7 години

"Гласуваш за Радев, получаваш Нинова!"Доган също ще се присламчи, а след него винаги се влачи и Болен с ибрика.

56

Анонимен

преди 7 години

До ВинетуСега е по-ясно. Аз никога не съм харесвал Борисов и никога не съм го хвалил. Единствената "похвала" е, че той е по-малко миризливото **йно. Но когато се касае за бъдещето на България пак ще гласувам за него, ако алтернативата е неприемливо ужасяваща. До тук помня хаоса и мизерия на всяко соц. правителство, помня и издевателствата на комунизма. Няма да застана зад соц-кандидат, дори да е папата. Ще гласувам за тях, само когато ме събори алцхаймера, *** то тогава ще объркам и бюлетината.

55

Анонимен

преди 7 години

Гласуваш за Радев, получаваш Нинова!