338

проктолог

преди 7 години

Това, че комунистката, другарката Цачева, критикува комунистите, че са комунисти, е все едно мутрата-пожарникар да критикува мутрите, че са мутри.

337

Анонимен

преди 7 години

До Моряк и половинаМи да, ще пореве малко, ще обясни как в БКП са я малртетирали и чуждестранните президенти така ще се шокират, че ще й дадат каквото поиска.Виж, тя снейния багаж надали ще знае какво точно да иска обаче....

336

Фройд

преди 7 години

До Да на Цецка Цачева !Мили ,БОЖЕ !!! ,, Тя е била ДИСИДЕНТ ,макар и ПАРТИЕН СЕКРЕТАР,, !!!

335

Учудена

преди 7 години

".. доволна съм поне, че никой не прави разследване за връзките ми с корупционни практики.." - това наистина ли го е казала?

334

Анонимен

преди 7 години

Главно командващ армия да реве! Не искам да се срамувам от такъв президент. Това театро изяде главата на Цачева. Кой ще гласува за нея сега? Президентът трябва да е устойчив, а не да реве в най обикновен разговор за дядо си пред цяла България.

333

Анонимен

преди 7 години

Тази сладникава история за дядото окончателно срина "доверието" ми в партийната секретарка. С рев в политикта не се стига до резултати! Да си реве вкъщи, но на политическата сцена се иска достойно поведение! И да можеш да контролираш чувствата си. Обаче се питам и друго: Влезла е в университета без изпит (рабфагаджийка), ползвала е облагите на партиен секретар и сега изведнъж - репресирана. Боже, пази България от такива политически хамелиони!

332

въпрос?

преди 7 години

Може ли да се леят крокодилски сълзи за някой умрял преди да се родиш пък бил той и дядо ти!? И то подир 70 години от *** му!

331

Анонимен

преди 7 години

АЗ ЛИЧНО ЩЕ ИДА ДА ГЛАСУВАМ С НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ НИКОГО ОТ ДВАМАТА. ЗА МЕН ТИЯ ДВАМАТА СА СТАТУКВОТО! НИМА НЕ Е ИСТИНА ,ЧЕ ТЕ СЕ РЕДУВАТ ПРЕЗ ТИЯ 27 ГОДИНИ ДА КРАДАТ. ТЕ СЕ КАРАТ ЕДИНСТВЕНО КОЙ Е ОТКРАДНАЛ ПО-ВЕЧЕ! ИЛИАНА ЙОТОВА ЛИ Е ПО-ДОСТОЙНАТА КРАДЛА ? И НА ГЕРБ И НА БСП ТРЯБВА ДА ИМ СЕ КАЖЕ ВИЕ СТЕ КРАДЦИТЕ И МЯСТОТО ВИ Е ПО ЗАТВОРИТЕ А НЕ НА ДОДУКОВ 2 !ДО КОГА БЪЛГАРИННЪТ ЩЕ СТРАДА А ТЕ ЩЕ ТРУПАТ МИЛИОНИ ?

330

На Буров чичата

преди 7 години

Напротив ! На 53г/колкото е Радев е идеалната възраст за мъж-политик ! Докато 58 годишната Ц.Цачева е вече амортизирана лека ,бореща деменцията ! И сълзите и не са плод на емоция ,а на обикновена старческа деменция...

329

ЦК на БКП

преди 7 години

Така е всеки дето сме го репресирали после сме го компенсирали и наследниците му да не се сърдят на партията! Правехме наследбиците на лагерниците началници, диктисвахме ги на раководни постове в партията и в окръжните комитети!А много от тях приемахме с привикегии с академията на МВР!Така беше честна дума! Всички са наследници на репресирани от комунизма в днвшната власт на БГ!

328

Анонимен

преди 7 години

"благодарна съм поне, че не ме разследваха за корупционн практики"- това ме РАЗБИ!!!!На страха очите са големи, тази само като чу Маковей и си спомни че при самопризнание съда налага под минимума.....Леле, леле:-((((((

327

Моряк и половина

преди 7 години

Тая Цецка с такова поведение ли ще защитава българските интерсеи пред Путин и Тръмп?!

326

до 300

преди 7 години

Пилотите ,особено военните имат ограничено време за служене и тай не маоже , станал на години да продължи тая професия!

325

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

Нека да подкрепим г-жа Цецка Цачева. Самата тя разказа на живо какво се е случило с дядо ѝ, нека да не допуснем комунизма да се върне и да ни управлява. Нека да прявим съчувствие, не е леко човек да говори такива признания пред публика, но понякога се налага за да разбере народа какво е било в миналото. Г-жа Цачева е пострадала много от комунизма, тя е била десидент, макар и партиен секретар.

324

Анонимен

преди 7 години

кой *** PR e заложил на циврещ президент?няма такава излагация. и поне още едни дрехи и купете че от месец ходи с едни и същи.

323

Анонимен

преди 7 години

Преди 2 дни Цеца била грешка, снощи се представила едва ли не подобре от Радев. Всичко впрегнаха в агитация. Не става Цеца, каквото и да правите не става. Колкото повече досаждате, толкова повече губите. До вчера Радев водеше с 10%, а днес вероятно с 15%.

322

крайъгълния камък

преди 7 години

Цецка е марионетка на пожарникаря. Затова няма да гласувам за нея! Генерал Радев не е марионетка на пожарникаря. Затова ще гласувам за него!

321

тя

преди 7 години

Какъв беше тоя цирк , който разигра Цеца?

320

тя

преди 7 години

Не ни трябва млад президент , имахме млад премиер в лицето на Жан Виденов и "хиените" го направиха " луд"! Президента трябва да е достатъчно улегнал с житейски опит! Това е Р. Радев!

319

до 585

преди 7 години

Чакай Иви Христов да видиш какво ше и каже!