157

Анонимен

преди 7 години

До luckymanЕх, не съм го видял. Страх го е, че ще МУ иде на кино евроатлантическата ориентация, но повече го е страх, че тя ще стане истинска, хуманна, равноправна не колониалистична, диктаторска, тиранична, използваческа и рекетьорска, обричаща редовия гражданин на мизерно, безцелево съществуване, а в БАЙГАНЬОВСКИЯ ВАРИАНТ - на унизително, коленопреклонно, компрадорско управление, държащо народа в полуглад, безсрамни лъжи, пладнешки грабеж, беззаконие, тоталитаризъм, драстично неравенство.

156

321

преди 7 години

До столичанИ каква е евроатлантическата идея?окупация от САЩ на Европа ли?не мерси!

155

Анонимен

преди 7 години

Направи ми впечатление обертонът в речта на Тръмп - Назад към Америка: развитие на гражданския сектор, инфраструктура, магистрали, мелиорация и пр. За "оръжейниците" нито дума... май затова не го обичат...

154

хи хи

преди 7 години

То на тези снимки само латиноси бре , от сега започва да им пари под краката ,щото ако искат да останат ще трябва да бачкат и то яко , а който ги познава знаече не не са от най-работливите.

153

Анонимен

преди 7 години

На там е тръгнало!

152

може би

преди 7 години

В Руски сайтове излезе новина че Тръмп е поканил Путин на церемонията по стъпването си на власт!!!ако това излезе истина ни чака голямо шоу......

151

столичан

преди 7 години

Нека хората да не забравят евроатлантическата идея и да протестират докато постигнем положителен резултат. И тук в БГ-то помним протестите на умните и красивите, имаше добър резултат, дано и в щатите протестите на умните да успеят. Нека да не загърбваме постиженията на демократите, не затова сме се борили. Да подкрепим протестите.

150

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЩЕ ДОЙДАТ, НО САМО В МЕЧТИТЕ СИ

149

Анонимен

преди 7 години

Това е демокрацията!Утре дето се вика пак ще дойдат на власт БСП ДПС, но щом така е решил народа трябва да се приеме!

148

Анонимен

преди 7 години

Горели били знамета на държавата, която им е дала всичко.. ми отивайте си обратно в Азия/Африка от където сте дошли ве

147

Анонимен

преди 7 години

Интересна реакция на най демократичната държава в света? Давай и ние тук да почваме, кой за Пищова, кой за Трайчо или Жорж, да покажем на света че сме демократи от американски тип. Смях в залата. Американският народ си каза думата! Сега времето ще покаже дали са били прави. А тия които крещят да си запазят силите за времето когато видят какво ще сътвори Тръмп. Дано да е добро за тях и света.

146

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТЕТКА ЦЕЦКА ДРУГАТА СЕДМИЦА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ

145

SS

преди 7 години

Не знам какво си мислят тиа 'протестиращи от западните щати', но ако ониа от средните щати дойдат с едни сопи - голямо мазало ще стане, а за нас - голем смех!

144

Анонимен

преди 7 години

Тетка Цецка на протестите ли е, нали каза че щяла да управлява паралелно с Клинтън!

143

дълга памет

преди 7 години

Що ли това ми напомна на театралния сценарий с протестите срещу Орешарски ,май режисьора е същият

142

ха

преди 7 години

Американците обичат да мислят че у тях има свобода и демокрация и правят такива постановки.....

141

ПГ

преди 7 години

Дъртата баба да не би да е по читава! Араската пролет е и нейно дело! Там веча няма пролет, има мъртвило и съссипия на народите им! Бежанците, и за тях трябва да и нажем тенкю баба, аре у лево! И на края да не забравим, че световната икономическа криза я докара мъжът и, с некадърното си управление, и тъпумните промени в банковият сектор!!! Та, много си е готин Тръмп, не гори за войни, а за мир и икономически просперитет!

140

Любчу Кунмче

преди 7 години

За Коледа се очаква "Американска "пролет"".

139

Поросенко

преди 7 години

Май ще има Вашингтонски майдан.

138

Анонимен

преди 7 години

ЛЮБОВТА ЩЕ НАДДЕЛЕЕ НАД ПРИРОДАТА КАЗАЛ СЕРГО НА ВИГЕНИНИ