232

Ангел

преди 7 години

Да права си !!Много хора не успяха да дадат гласа си и в България и в Чужбина.Ако бяха успели преднината на Радев щеше да е по голяма!

231

Анонимен

преди 7 години

Каква снимка й извадихте, като на тиквата докато префъргаше цигари незаконно. Давайба в нештастницити куролюбо бенатови.

230

Анонимен

преди 7 години

Може би не са искали да гласуват ***.А пък обещанията които даваш за теб са истина не знам какво да кажа за такова твърдение...Също по-популистко пт твоето дърдорене не бях чувал.Да не говорим за заплахите които изсипахте...

229

Дянков

преди 7 години

#Оставка гербаджийски ***!

228

Костов

преди 7 години

Идваме!

227

Анонимен

преди 7 години

Тез дето успяхме гласувахме въпреки пречките създадени от ГРОБ малко ли сме ти или си требе още бит и е..н насита нямат както се казва.

226

ГРЪБ

преди 7 години

До 270,Нз за майте, но съм почти сигурен че случи ли се тая на два пъти обещана оставка! Виметата на кравите пресъхват,шопаритр спират да наддават,кокошките спират да снасят,лозята изсъхват,жито няма да изникне,капка дъжд няма да падне повече и слънце няма да пече повече над земята българска!

225

Idealist

преди 7 години

Може да започнете да режете уши. Тава си е патент на сикаджиите!

224

Цветан Цветанов

преди 7 години

Краят на държавата се казва БКП2 (ГЕРБ)

223

Сър Пичук

преди 7 години

Да - на референдума. Заради престъпната мафия! И ти си от тях.

222

Анонимен

преди 7 години

Гербавите така и не разбраха, че предсрочните избори вече не плашат никого. Вече претръпнахме от такива избори, не е краят на държавата.

221

Румен Петков

преди 7 години

Пикая ви на избора ви бе!

220

Анонимен

преди 7 години

"На 13 ноември е решаващата битка, очаквам младите хора на упражнят правото си на вот. За мен е важно след този вот в каква България ще живеем", каза още тя."Със сплашване няма да ме накараш да гласувам за тебе, кажи на Бойко, че мутренските методи с извиване на ръце и заплахи, че ще срути правителството не работят. Не ме плашиш.

219

Мишо бирата

преди 7 години

България е тук от 1300 години..... Много преди тиквата и ще бъде много след него!!! Той не е началото и края! Господ ще го съди за диктатурата му и самозапалванията!

218

шефе ти си голям ...

преди 7 години

До Бай Раданна София и почервеня г...ъ, щото ти се изгубиха 54 процента от виртуалната анкета за Трайчо Президент в лилавата мрежа, голямо надъхване с фанфари беше.

217

Анонимен

преди 7 години

"Сигурно голяма част не са успели да гласуват, защото са почивали през уикендите", коментира Цачева."Очаквай голяма част да не гласуват (за тебе) през идният уикенд.

216

Анонимен

преди 7 години

МОЛЯ КАЖЕТЕ ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ АКО БАНКЯНСКАТА ТИКВА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПОЛЮСИТЕ НА ЗЕМЯТА ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ И НАСТЪПВА КРАЯ НА СВЕТА И ПРЕДСКАЗАНИЕТО НА МАИТЕ.

215

До Полиглот

преди 7 години

Радев никога не е бил медийна звезда,в мрежата единствено има това което е правил. А дали знае немски много лесно се проверява нали. Един журналист е достатъчно да му зададе въпрос на немски и ще се види. Не ми изглежда човек който му приляга лъжата. И пак ще повторя не съм му адвокат нито на него нито на Цачева. Просто коментирам това което научавам за единият и за др. кандидат. За мен е важно кой ще ни е президент, а не от коя партия е.Да ако Радев бе кандидата на ГЕРБ щях да съм много доволен

214

Миглена Кунева

преди 7 години

Никога ама никога травестита Цачев няма да бъде президент! #Оставка!!

213

Бай Радан

преди 7 години

Направихте нвемислимото почевененихте София ГРОБари! Давате ли си сметка колко сте грешни!?