295

troll

преди 7 години

това е поредния шамар за безмозъччния популист борисоф, дано сега му помогнат да разбере че не може да лежиш само на кълката, че жена трябва да стане еди какво си, и акъл трябва.трябваше да е метнал оставка още след виртуозния лупинг в ООН.поне ще остане в световната история като карикатура.

294

Анонимен

преди 7 години

Баба Меркел да се прекръсти на Моника....

293

Анонимен

преди 7 години

Путин продъжава с плоските си евроазиатски практики, но те са контрапродуктивни за Русия.

292

Анонимен

преди 7 години

До ЩирлицБой ще има, но по yшaнkитe.

291

Анонимен

преди 7 години

А как се радваха навремето родните р.у.бладжии, като в Гречко дойде Ципрас."Покажи им, Ципрас, срини Меркел!"И какво? Набиха му обръчите, стачките секнаха, сега си налягат парцалите и работят. Останаха им само анти-Меркел драсканиците по стените.С Тръмп ще стане същото.

290

Анонимен

преди 7 години

До без именавсякъде се пише как Тръмп и Путин щели да се разберат за ЕС, за НАТО и куп още "геополитически неща". А защо никой не казва - абе хей, кои сте вие, че да се разбирате за останалия свят. КОИ сте вие, че да се намесвате в политиката на други държави?Те са Тръмп и Путин - най-силните хора на планетата. Още въпроси имаш ли? Ако не ти харесва, взимай си ракетата и заминавай на някоя друга планета, никой не те държи тук насила.

289

Анонимен

преди 7 години

Баси, не остана къде да се емигрира....

288

Алекс

преди 7 години

Само дано,не го убият като Кенеди.А иначе баба Меркам е получила разтройство от стрес ха-ха-хи.Сега ние сме на ход ,на 13.11,да изберем правилния човек-ген.Радев.Хайде хора не оставайте работата недовършена. Сега България най-прекрасната страна има нужда от нас!!!

287

luckyman

преди 7 години

мужиците в Рашката *** скачат от радост....Аз за да съм политически коректен съм pycoфил защото е лесно и не се изисква никаква мисловна дейност.И за да съм в крак с модата (като хипофизното джудже от кремъл) ходя до съседната махала с тОрско население да им правя кавали за да скрепяваме вечната дружба

286

Анонимен

преди 7 години

До АнонименФактът, че в Русия празнуват, означава, че нещо доста неприятно и опасно се случва по света.Фактът, че някой хора скачат като жаби и са в шок, означава, че всичко е наред.

285

Анонимен

преди 7 години

До без имеАми с колко бежанци не можахте да се оправите пък ако ви пъхнат по голям чоп какво ще направите много мие интересно ?

284

български гражданин

преди 7 години

Едните са се хванали за САЩ, другите за Русия, а никои от Вас *** не поглежда в собствените си крака, стоящи на една земя, която се нарича България. Чакате да дойде рицаря на белия кон и да оправи България, сами може да се сетите на какво приличате.Нашата страна ще се оправи когато разчитаме на себе си, когато усетим промяната в себе си и я наложим отвън

283

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 353Ти не знаеш, но аз знам.И това, че в Русия няма купони за храна е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА.

282

Щирлиц

преди 7 години

Е,и?Да не би да спре поддръжката за терористите от ИДИЛ?Или разполагането на американски бази в източна Европа?Американец ли е,бой по тъпата кратуна.

281

aide sega marsh barz

преди 7 години

vsichki liberasti - na iujniq polius

280

Анонимен

преди 7 години

Фактът, че в Русия празнуват, означава, че нещо доста неприятно и опасно се случва по света.

279

без име

преди 7 години

Чета всички коментари по темата и тук, и в други сайтове. И се чудя, абе ние ли сме толкова зле, или на инат сме загърбили себе си и своето. Никой не забелязва едно нещо, а именно - навсякъде се пише как Тръмп и Путин щели да се разберат за ЕС, за НАТО и куп още "геополитически неща". А защо никой не казва - абе хей, кои сте вие, че да се разбирате за останалия свят. КОИ сте вие, че да се намесвате в политиката на други държави? ЕС може да е кофти, но е в ЕВРОПА. Оставете НИЕ да го решим!!!

278

Анонимен

преди 7 години

На зла круша , зъл прът , т.е. лош Доналд . Сега американците ще видят от кой бряг изгрява Слънцето .

277

Анонимен

преди 7 години

Американците са рубладжии!

276

nqkoi si

преди 7 години

Като гледам колко болен народ има тука и на какво се радва ... не се учудвам защо сме в това положение ..