146

сминдух енд чесън

преди 7 години

Гласувах за президент машинно,бончето или както се нарича хартииката с гласа ми влезе в една кутия без плик, трябваше ли да обърна носа наопаки на председателя на комисията?

145

анонимен

преди 7 години

и дъждът навън не може да загаси пожара,който се разпалва!

144

България

преди 7 години

Минахте границата,народа взема закона в своите ръце !

143

Прокурор

преди 7 години

От ЦИК да не се правят на невменяеми, а да посочат алинея, точка, клауза и прочие и да кажат. Къде в закона пише нещо за пликове дал съм си гласа и той няма да потъне заради ЦИК и някакъв измислен плик. Итук идма логичният въпрос доклоко е легитимна ЦИК и чий интерес обслужва и срешу каква сума ?

142

Анонимен

преди 7 години

И как да искат после електронно гласуване, тогава няма да могат да пробутат плоските и безмозъчни схеми, с които сега се оптиват да ни правят на ***. ДА, близо 3.5 милиона, които сме отишли да пуснем вот, било то положителен или отрицателен, за референдума, трябва да се чувстваме ограбени, не материално, а по-тежко: ограбени от правото ни на разумни същества. Вие сте овце, които ни хранят и нямате право на глас, това са думите, които беспардонно ни навират в лицето. Не се издържа!

141

Анонимен

преди 7 години

Аз мисля, че трябва да се организира протест. Такова безобразие не може просто да се остави да отмине, а те ще се правят на луди до края. Трябва да им покажем, че не могат да ни правят на маймуни

140

Анонимен

преди 7 години

Ако им е мил животеца, да приемат референдума, иначе в противен случай да се сбогуват с децата и жените си, щото ще има клане този път.

139

Анонимен

преди 7 години

Надига се нещо страшно,бягайте братя депутати и сестри от ЦИК!

138

Анонимен

преди 7 години

В момента който разгънеш бюлетината или отвориш плика и извДиш той би трябвало да е невалиден?

137

Анонимен

преди 7 години

щом е написано "в плик", значи трябва да е в плик! Какво още! Написано е с документ за управление на мпс (лиценз), а той шофира пиян и без лиценз.

136

Балама

преди 7 години

Поначало липсваха указания от ЦИК че слагането на бюлетината в плика е задължително.Затова сега не е правилно да се хващат за това.Редно е да се ОТЧИТАТ САМО БЮЛЕТИНИТЕ,С ПЛИК ИЛИ БЕЗ ПЛИК.Сегашното случващо се е ПОДМЯНА НАРОДНАТА ВОЛЯ.МАНИПУЛАЦИЯ РЕЗУЛТАТА ОТ РЕФЕРЕНДУМА В ПОЛЗА НА МАФИЯТА.

135

Tctc

преди 7 години

Активност и невалидна бюлетина са две различни неща, Активност е равна на броя на подписите на хората, невалидна бюлетина е равна на нямам мнение по въпросите равно на гласувам за никой...

134

Анонимен

преди 7 години

Е какво,другият път да гласувам с павета,от жълтите ,Че да се броят лесно .А?

133

Анонимен

преди 7 години

*** до ***.Значи плика е важен не това което е решил СУВЕРЕННА.ТЕЗИ ЛАПАЧИ В ПАРЛАМЕНТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ С КАМАНИ И ДЕБЕЛИ КРИВАЦИ .САЩ КЕЙМБРИДЖ .

132

компетентна

преди 7 години

Какви са тези коментари, хем не знаете изискванията, хем се изказвате....неподготвени и незнаещи. Защо не проверите или да попитате, поне. Бюлетината се поставя в плик, който се пуска в урната. След приключване на гласуването, всеки плик се отваря, за да се отчетат бройките на съответните отговори с "да" и "не". След това бюлетината се връща отново в плика. Как иначе да се попълни протокола, в който е задължително да се посочат отговорите, нали това е целта. От комисията....

131

за България

преди 7 години

Хора, Българи . Вие показахте свойт избор на референдумът . Слави е прав. Референдумът е закон . ЦИК си играят с огъня и ще изгорят в следващите дни.Да си отвоюваме държавата. Българи. събудете се.

130

До днес бе ге

преди 7 години

Хайде кажете персонално този текст на закона кой го е предложил? И кой го е гласувал?В бананова държава ли живеем? Как може над 50% от имащите право да гласуват да изразят волята си чрез референдум и това да няма задължителен характер за депутатите?Това е срам за България!

129

Анонимен

преди 7 години

НАРОДЕ ДА ГИ СРИНЕМ,СЕГА И ЗАВИНАГИ БРАТЯ БЪЛГАРИ !

128

Анонимен

преди 7 години

Хора, трябват кардинални промени.Ако не се съобразят с реферндума трябва да излезнем и да ги сринем.

127

сминдух енд чесън

преди 7 години

Като гледам ,едните в понеделник ще трябва да излязат ,пък другите може и да не влязат.