50

по-малкото зло

преди 7 години

Избирам по-малкото зло между Цачева и Радев! Ще гласувам за ГЕРБ защото искам БГ да остане в ЕС и НАТО! Да не ставаме за смях и срам ако ,,другарите,, ни изпратят в Евразия. Ако е хубаво там, руската интелигенция нямаше емигрира на запад!

49

БАБА КУНА

преди 7 години

ПО ЕДИН РАХАТ ЛОКУМ НА БОКО, ЦВЪКИ И ЦАЧЕВА И ДА НЕ СИ ПОКАЗВАТ НОСОВЕТЕ ВЕЧЕ ПРЕД ХОРАТА!

48

анонимен

преди 7 години

Христо Комарнитски -Ако Герб не спечели ще има ли Коледа......за децата питам!!!!!!

47

Анонимен

преди 7 години

Боко тиквата здраво ще купува гласове особено на ци- гани и ниско образовани хора ако този простаекеса Цачева стане президент защото ако ще бъде нечестно дупе да им яко на Гербаджите който се отмятат от думите си постоянно както управляват и държавата, чрез манупулации и лъжи и чрез този Бойко който дава въздух вода слънце асфалт и т.н тъ-пак

46

баба ти цеца

преди 7 години

Баба ти цеца неадекватна по канал 1

45

_Революционер_

преди 7 години

Според мен единият генерал ще излезе по-мъж от другия пишман генерал Бойчо... На пресконференцията един поп пита Радев дали ще въведе християнското вероучение като стане президент, той каза, че ще го въведе. А Бойчо каза, че ще си подаде оставката ако генералът мине баба Цеце, и още не си я подал.....

44

Анонимен

преди 7 години

Днес се кефя на MAX, ГЕРБерунгелите вият на умряло, истерия и бяс са ги обхванали. Най-готиното е, че лъснаха и съюзите им с враговете на България, такива, като Местан.

43

made in BG

преди 7 години

Боко е продал южна България отдавна те затова турците гласуват за пиандето Цаюева,

42

анонимен

преди 7 години

Току що четох резултатите от изборите в Шуменско .Шумен град,Преслав,Каспичан където населението е българско Р.Радев печели.В Делиормана с турско население печели Цачева и общо за Шумен окръг побеждава Цачева.Всички турци са гласували за Цачева няма ДПС,няма ДОСТ.Това дето ни го набиват че ДПС било с БСП е жива манипулация.

41

Анонимен

преди 7 години

ДОКАТО ИЗБОРИ СЕ ПРАВЯТ ОТ КУПЕНОТО С ПАРИ ПЛЕМЕ ДОШЛО ОТ РЕКАТА ЦИНГА БЪЛГАРИЯ ВСЕ ЩЕ ЗАТЪВА!ВСЕ ПАК ТЕ СА НАЙ МАЛКО 2 МИЛИОНА С ПРАВОТО НА ГЛАС!ТИКВУН И ПО 50 ЛЕВА ДА ИМ ДАДЕ БЪЛХА ГО УХАПАЛА!НА ФОНА НА 10 МИЛИАРДА КОИТО Е ОТКРАДНАЛ ЧЕ СЕ ОХАРЧИЛ СЪС 100 МИЛИОНА-БЪЛХА ГО УХАПАЛА!

40

456

преди 7 години

До Анонимен"Браво на Местан. По е Европеец и от пилота и от социалистката."????И от кога европата е в Анадола???Че нещо ми се обърка географията !!!

39

Анонимен

преди 7 години

Тиквите ще се съюзят и с ИД, само за да не паднат от власт! Какво омерзение!

38

Анонимен

преди 7 години

Днес даже Германия заяви, че Турция, с тази политика и с това ръководство, не отговарят на никакви критерии за еврочленство.Като имаме предвид, че Местан и себеподобните му смятат за единствена своя родина Турция, а Ердоган е техния пророк, то не знам за какви евро-атлантически ценности говори небългарина !?!

37

Анонимен

преди 7 години

Тиквуций плаши България с връщането на БСП и ДПС , а в същото време той играе заедно с най-отявлените ислямисти- лакеите на Ердоган от ДОСТ и партийката на Корман Исмаилов, която е в Реформаторския блок.Нова е връх на цинизма

36

Анонимен

преди 7 години

Вах, вах, вах.......а няКОЙ се плаши от ДПС!!!!!! Тоя като го слушаш само, трябва да ти настръхне косата, а още плашат гаргите с Ддепесето.....

35

Анонимен

преди 7 години

От цялата патаклама разбирам, че леля Цецка, е удобния на Ердоган президент, каква атестация е това, нека всеки сам да си прави сметката.

34

АНОНИМЕН

преди 7 години

Тоя пръч вече не е оригинален, дрънка като празна воденица, ха дано го харесат !

33

Анонимен

преди 7 години

Лютви бей и Бойко паша - заедно. Не ме учудва. Тази идилия се подготвя две години.Лично султанът е благословил двойката.Ама к`во ще прави симитлийският кмет?

32

Анонимен

преди 7 години

Някой вярва ли, че цялата тая организация на гласуването в Турция в полза на Мамата се прави ей така за кеф и не е имало искане от Тиквата? Дали до Ердоган или Местан -все тая. Хора, които не могат да говорят български са тръгнали под строй и този жчаква да вярваме че помощта не била искана? Че кой е тоя луд дето помага на някого без да му искат помощ?

31

Анонимен

преди 7 години

Тези избори бяха само за да могат Доган и Местан да разберат как са си разделили електоралните пространство. Все тая им е кой ще е президент, те гледат в следващия парламент.