62

Анонимен

преди 7 години

борисов получаваше добри уроци по демагогия от тодор живков, докато му масажираше ушите.

61

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова беше категорична, че ГЕРБ не е купувала гласове.ЛЪЖЕ, ЛЪЖЕ ПО НАВИК, КАТО СОЦИОЛОГВъв Видин (кв. Нов път) са раздали по 60 лв на ромите като социални помощи. Същото е и в плевенските села.

60

ognyanz

преди 7 години

До 62: Дестабилизация на България ще ни докарат тези, които са готови да пуснат турски военни кораби в наши териториални води. Първо беше флотилия, сетне министър Ненчев я прекръсти на "постоянна група кораби". И какво ще правим в нея? Ако някой от съседите ни представрлява реална заплаха за нас, това е точно Турция. На тези безумия трябва да се сложи край, но Цецка това няма да го направи.

59

Къде си, Смирненски

преди 7 години

Ау, че много мозъчна била тази госпожа, разбрала е очевидното. ДА, протестен вот срещу ояждането; гьонсуратлъка; каруцарското плещене; калинковщината; липсата на реформи; изродеността на други реформи; кражбите; корупцията; срещу ЦАРЕДВОРЩИНАТА МУ; срещу скандалите без никакви предприети мерки; срещу десетките записи ВСЯКАКВИ; подслушването; НЕПОДСЛУШВАНЕТО; липсата на присъди; срастването на партията с държавата; срещу зараждането на култ към личността МУ; милиционерщината...

58

Край

преди 7 години

РРадев е зависим от леля Корнелия ... ама в некой друг живот. Авиатора може да си лети за която си иска авиокомпания по света и да си вози стюардесите и да си изкарва в пъти по-добри парички от президенстването. Виж Леля Цеца си мисли че сега и се е паднало да фане тавана на пенсията.

57

ЛЯВ

преди 7 години

Бившия грузински президент Саакашвили освободи мястото на областен управител на Одеска област в Украйна. Нашата плевня да бърза, американците да не дадат поста на друг.

56

Край

преди 7 години

Сигурен съм че тази Бъчварова всъщност презира простоватия си шеф. Обаче си вика -той народа като го е избрал - трябва да се НАГАЖДАМ. ЕХ Госпожо Бъчварова.

55

Анонимен

преди 7 години

Честит празник на всички полицаи , които наистина работят съвестно .Да са живи и здрави .Бъчвата е празна и звънти на кухо.След като не се справяте 2 години със свободно преминаващите *** хора през страната не виждам смисъл от това да заемате мястото на кадърен и заслужил офицер.

54

Край

преди 7 години

Ген. Радев бил популист на фона на ...Борисов. На фона на Борисов никой не изглежда популист. Никой не може да ви изпълни това което Борисов може да ви ОБЕЩАЕ.Между другото от утре почва добива на петрол и газ от шелфа ни - под пара ще останем. А АЕЦ Беляне щеше да е газова централа - лично вожда и учителя ги разправяше лакърдиите.

53

чуваемост

преди 7 години

всички безцветно цветни другари и приятели като се докопат до кокала и си сядат на ушите край софрата, само клакьорите с венцеславията чуват.да им вземат на протестърите от всички фронтове пръстови отпечатъци в профил и анфас по телефона на асансьора с антенка от мазето до комина край оградата чак.

52

ognyanz

преди 7 години

До 55: Тъкмо обратното, кампанията срещу Радев е целенасочена кампания за насаждане на СТРАХ. Уж точно той ще ни извади от НАТО и Европейския съюз, той едва ли не е агент на Путин, и други гл.упости от този род. Това само показва паниката сред гербаджиите и пишман-реформаторите, че Цецка ще загуби и на втория тур. А тогава субсидиите от фондация "Конрад Аденауер" и от хамериканското посолство може и да намалеят.

51

Анонимен

преди 7 години

В ромските махали и в Турция няма протестен вот - всички гласуват за Цецка.Само във Варна Максуда стои плътно зад Маришки.

50

Анонимен

преди 7 години

Vanschnia minister na bg i poslanizite v london berlinzurzia momentalno da se mahat tova e sram i posor sa bg diplomazia balgarite da sedat 3 4 4asa i da ne mogat da glasuvat Posor e 4e govorili na turski esik kavo loscho ima v tova nischto dr e loscho 4e uj glasuvaite balgari a ne moje da glasuvat horata si tragvat tova e sram sa vanschnia minister i nekadsrnizite poslanizi i konsuli v rim poslanika 4engeto ot parij v rim poslanika dimitrov nekadaren 6 g dreme tam i dr takiva resil sa bg

49

БРАВО ПЛОВДИВ

преди 7 години

ПЛОВДИВ ГО ЗАБИ НА НАЙ-КРАДЛИВИЯ ГЕРБЕРСКИ КМЕТ,ЦЕЦКА ПЕЧЕЛИ САМО В *** МАХАЛА

48

анонимен

преди 7 години

английски, немски,френски все трудни езици!

47

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че е така. Това гласуване не беше "Всички срещу Цачева", а беше "Всичко срещу Бойко". За съжаление, г-жа Цачева се оказа изкупителната жертва за народното недоволство срещу Борисов. Горката дори не разбра как чобанина Борисов я прецака. ГЕРБ имат шанс единствено без Борисов Цветанов. Тоест трябва да дадат път на младите, ама нейсе кокала трудно се пуша.

46

Анонимен

преди 7 години

Подкрепата за Радев и другите популисти е в резултат на целенасочена кампания за насаждане на СТРАХ . Целта е България да бъде извадена от ЕС и НАТО. Радев е само една стъпка в тази посока.

45

1212

преди 7 години

ГЕРБ вместо достойно да приемат загубата, да си турят ръка на сърцето и да признаят, че избора им не е подходящ, са тръгнали по медиите да ни втълпяват "колко велика " била Цецка!АМИ НЕ Е ВЕЛИКА! НЕ СТАВА!Ако бяхте избрали по- подходящ кандидат, сега нямаше да ревете, като ощипани!Свалете си розовите очила и вижте истината в очите!Народът е по-мъдър от вас!

44

Край

преди 7 години

Госпожо Бъчварова не протестирам избирайки Радев. Избирам по интелигентния по образования, по уравновесения, по честния, по културния, и със всичко ПО човек от твоя вожд и учител а пък за лансираната от него лелка да не говирим.

43

Анонимен

преди 7 години

Ако бяхте направили реформиет в МВР и правосъдието и отделяхте повееч пари за заплати, и образование хората щяха да ви позлатят.