64

Край

преди 7 години

До сашо -сладура. Дост подкрепя ЦЦачева мисля че ти е ясно.

63

bobo

преди 7 години

Деполитизираното генералче,много бързо се ориентира от коя партия е!!!! ***!!!

62

Сашо

преди 7 години

ДПС подкрепя Радев. Мисля, че избора на етническите българи трябва да е ясен

61

Анонимен

преди 7 години

Тази седмица е "ромското лято" за червените. От понеделник пак студ.

60

тя

преди 7 години

ТАКА Е ! БЪЛГАРИТЕ ИЗБИРАТ ПРЕЗИДЕНТ , А НЕ ПАРТИЙТЕ!!!

59

Анонимен

преди 7 години

ББ пак се изгаври с комунделите. Даде им само за седмица да помиришат вкуса на победата, че съвсем се бяха отчаяли.

58

Мари

преди 7 години

До РЕВОЛЮЦИОНЕР - Кажи друг виц!!!

57

анонимен

преди 7 години

Руски шпионин вграден в НАТО.Леле каква глупост,граничеща с голяма простотия.Абе тия натовци толкова ли са смотани,че да не разберат какъв шпионин е бил тоя Радев,че и тяхна школа завършил и то с отличие,разработки на Нато за учения правил.Ама винаги съм казвалче тия от НАТО за нищо не стават,един шпионин да не могат да открият-я вижте нашите герберчета веднага го разконспирираха.

56

Анонимен

преди 7 години

На някои пак им се искат мандри за плячкосване

55

Анонимен

преди 7 години

ДПС и Карадайъ подкрепиха дезертиралия натовски генерал

54

Анонимен

преди 7 години

Радев е къртица ,внедрен руски шпионин във натовска армия.Съд за дезертиралия натовски генерал Радев.Радев е лобист на Росатом,Газпром и слуга на бандитите от Кремъл

53

анонимен

преди 7 години

Как може да канят тоя *** още в сутрешните блокове.Има цветист език признавам,но е невъзпитан,арогантен и посредствен.Но явно такива хора им трябват.Ако БСП се съюзи с Герб това ще бъде смърт за БСП.По добре още да не влиза във властта.Да видим докъде ще докара Борисов България и кой ще му е виновен след време,след два мандата управление -"некадърния" Орешарски ,Станишев или Радев или просто например Аспарух.Пък и народа сам трябва да се убеди за какво става въпрос-ще дойде това време!!!!!

52

Анонимен

преди 7 години

Малийй голям рев за ГЕРБ, абе хора света няма да спре да се върти без тях, то СДС, то НДСВ ли не бяха, ама ей на ние сме си тук, споко други ще дойдат и те ще си идат също след времеАма тъпоъгълната физиономия на ББ няма да ни липсва, да си седи вкъщи и да си брои лентичките

51

Анонимен

преди 7 години

Стига с това Герб и БСП.Не разбирам заблудата на някои,че промяна на партия значи промяна в мислене.Та в Герб е пълно с бивши комунисти влезли в тази партия за облаги.Радев е учил в САЩ и е бил първи от всички,а Цачева е учила РАБФАК.Моето поколение помни кои учеше без приемен изпит.Дайте глас за умния,авторитетния,този който ще ни представи и на запад и на изток.

50

РЕВОЛЮЦИОНЕР

преди 7 години

ОТ ДРУГАТА СЕДМИЦА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТРЪГНЕ ПО ЕДИН НОВ ПЪТ. ГЕРБ ЩЕ БЪДАТ УБИТИ И ПОГРЕБАНИ ОФИЦИАЛНО. ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА МУТРИ, КАПЕТАЛИЗЪМ, ОЛИГАРХИЯ, ДОБРИТЕ ХОРА, ДЕЦАТА И ЖЕНИТЕ ЩЕ СПЯТ СПОКОЙНО!!!

49

Анонимен

преди 7 години

И РАДЕВ И ЦЕЦКА все едно и също,все интриги,все плащания под масата,все куп глупости..ЗАЩО БЕ братя българи не гласувахте за Калфин?..ЗАЩО?не е доказал,че го интересуват хората ли?ТА той искаше да ви вдигне заплатите тая година,ама бочо не му даде..СЕГА,ЗА КОЙ да гласувам а?за кой?

48

гласоподавател

преди 7 години

Както се казва "самолет лети, майка плаче" !!!

47

Анонимен

преди 7 години

Слави дай газ ,до падане то на всички гадни партии!!!

46

Анонимен

преди 7 години

Не харесвам нито една партия в България, но след като слушах миналата седмица по БГ Радио в сутрешният им блок Цецка, направо се отчаях. Жалка, глупава женица с бедна обща култура, звучаща, като смотанячка-стара мома, личи си, че никога не е имала качества на ръководител, а не думай президент. Хора събудете се, гласувайте за образовани, интелигентни и умни хора. Стига са ни управлявали селян**ри, които не са прочели по една книга и говорят цинизми и тъпотии, така няма да има бъдеще!

45

НЕГЛАСУВАЩ

преди 7 години

ПОЗНАВАМ НЕМАЛКО Ц****НИ КОИТО СЕ ХВАЛЯТ ЧЕ СЛЕДВАЩАТА НЕДЕЛЯ ЩЕ ИМ РАЗДАВАТ ПО 40-50 ЛЕВА ДА ИЗБИРАТ ПРАВИЛНИЯ