57

Сделани в СССР

преди 7 години

'Генерал' Радев е като адмирал Кузнецов,много дим за нищо

56

Анонимен

преди 7 години

До обективенРадев не е членувал в БКП ,за разлика от Борисов ,Цачева и цялото Политбюро на ГЕРБ.Факт.-------------Не е членувал но сега вече членува. Факт!

55

Анонимен

преди 7 години

Тоя дезертьор от ВВС ли ни пробутвате за президент, бе.Вие имате ли изобщо акъл?

54

Анонимен

преди 7 години

Цивилизованите страни избират президенти, Русия - подполковник, а България - дезертирал генерал !

53

Анонимен

преди 7 години

Да живее България! А Америка и Русия да го духат.....

52

Аспарух

преди 7 години

Абе заблудени Гробаджии, от всички избиратели вие сте 11%(ако не броим последното 10 на Цветан Цветанов,поне 2%)Ако гласовете на протеста,гласувалите за Марешки(против скубането на монополите) и такива като мене гласували за Каракачанов,за националната кауза да опазим държават си от слугинажа на ГРОБ да ни превърнат в територия на заселване на нашествениците,организирани от такива като Сорос и другите гадове,щяхме да спечелим с който ида е отези двамата(Радев,Цецка)

51

НЕ Е ЧЛЕН на БКП !

преди 7 години

Не сте ходили в казармата явно !За да си военен трябва да си безпартиен това е правило.Може да симпатизираш но не и да си член на няква партия .Е аз като симпатизиран на Путин да не съм член на КГБ хора опомнете се .Русия може да превземе Европа за два дни и то само заради Американските *** .Всеки генерал го знае добре и затова махнете санкциите от РУСИЯ НАВРЕМЕ !

50

Анонимен

преди 7 години

Едва 37 646 гласа не достигат, за да бъде референдумът задължителен, сочат данни на ЦИК на база 99.37% обработени протоколи. Законовото изискване е в допитването да са участвали повече от гласувалите на последните парламентарни избори. Това са 3 500 585. А моментните данни на ЦИК показват, че в референдума са гласували 3 462 939 гласоподаватели.

49

Анонимен

преди 7 години

Пригответе халките турски ***, идва Генералският Жезъл...

48

Анонимен

преди 7 години

До ХахаНе знам колко е "партиен" генерала, но е факт, че от 2 /два/ месеца е в политиката! Колхозничката Тетка Цачева я гледаме от 2009 г. на централната трибуна на НС и ефекта от нея е.... никакъв! Развитие 0 /нула/!

47

Анонимен

преди 7 години

Военен и казарма загуба на време и пиене ко си мислят в казармата е хубаво само наи големите пиянки командват вътре 1;5 пълна простотия с *** военен не се спори

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен То и нормален човек не би гласувал за *** пожарникар ..ама ..мутрата -пожарникар стана министър че и председател.Ненормалници

45

Анонимен

преди 7 години

99,35% със- или без Костинбродските бюлетини е това, не разбрах?

44

Анонимен

преди 7 години

То нормален човек не би гласувал и за търтей военен ама ... дето не е чел един закон ама президент, ще става. ***.

43

Хаха

преди 7 години

Вие сериозно сте малоуммни... бил безпартиен?Ти снощи не гледа ли пресконференцията му?Цялото БСП беше седнало до него?Преди да коментираш политика се запознай с играчите...не да хвърчиш в облаците

42

Божке, божке

преди 7 години

И кво, някой между тези два запартъка ще ни е президент? Дето сумарно не събират 50%? С тези ли ще връщате/задържаме младите и можещите в България, др. политици? С един чугунен летец и една кухоглава бюрократка?

41

Анонимен

преди 7 години

Европа ни била унищожила. ХахахахахаКога по времето на Виденов? На Тройната Коалиция? Или на Орешарски и КТБ? Кога по точно ни унищожи? Смешниции в неделя генерала ще ви литне към Русия, не към президентството.

40

Реално мислещ

преди 7 години

Ами ненормалното е да ходиш пет пъти на избори да сте видели некъде другаде това станем за срам на целия свят щото тия са на канарите и на бохемите и като си доидат ни съдерат с данъци и простотии и оттам е цялата ни простотия нема такава държава

39

НИК

преди 7 години

Бойко /Бай ....й/ бързо смени Цецка с Кристалина. Сега е момента между изборите и балотажа. Ще победите със 100% даже 150%. Този път българите ти разказаха играта ***.

38

Анонимен

преди 7 години

До 7,1%Кой не е корумпиран?! Деформаторите и кандидата ли им бе... Ама ти сериозно ще ме развеселиш! И сте под 6% за радост! Народът не е толкова ***, колкото ви се иска!