61

Анонимен

преди 7 години

Снощи гледах Снимките които пусна АЛфа рисърч - Цецка - Клаудия шифър. А другите - някакви грозници. ХЕХХЕХЕХЕХЕ

60

Не, не може да бъде

преди 7 години

Не, това не може да бъде истина??!!! Някой някога да е гласувал за РБ? Изключвам 6-те % за Трайчо, които са само от вида напазарувани, грабо-приватизатори костовисти и челядта им+ някой залъган гей. Питам дали има съзнателен човек с бистър ум, памет и независима съвест, който да е гласувал някога за РБ, та "най-голямата победила партия ГЕРБ" - цитат ББ., да ходи да им се моли... за подкрепа...?

59

Анонимен

преди 7 години

Цачева - това е новата Цола Драгойчева.както се казваше в един мръсен виц....горе на върха ме сложи Вожда,който ме оно.....

58

Анонимен

преди 7 години

Tazi na snimkata iskat da e przident??? Naroda tiabva da e polydia za da glasyva za neia!

57

благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, Цвечке Цачева! Без теб, генерал Радев нямаше как да спечели изборите!

56

Серозно

преди 7 години

в Герб има и кадърни хора, но Цачева не е сред тях.нямам нищо против Д.николв, Т.дончев и дори - Фандъкова. хора с езици, опит в управлението на страната, визия. Плевневлиев при все недостатъците му като президент знаеше перфектно немски и бе добър министър. Какво може да предложи Тетка Цачева - не знае езици, злобна, агресивна, ***, послушна, вярна на Партията и Вожда, няма визия, няма харизма, евратлантисчските ценности не са й в кръвта.

55

до 55

преди 7 години

НЕ на цецка цачева ,защото псевдостабилноста на западните слуги от герб е вредна за българия.не ме интересува фашисткия запад ,интересува ме да спре да ограбва българия

54

без шанс

преди 7 години

Цачева към деформаторите: Идвам с надежда, че Радев ще победи! Защото аз се отказвам. С вас, загубеняци, нямам никакъв шанс!

53

смЕх

преди 7 години

Гербавите комунисти съвсем изперкаха ходят им на крака на деформатори които непрекъснато ги плюят ,а Они си мислят ,че дъжд вали е нЕма такова чудо или пък кой знае кокала не е за изпускане и са готови на всичко.

52

Огромна грешка!!!

преди 7 години

Това е поредната огромна грешка на ГЕРБ и конкретно Борисов-Цачева. Реформаторите са НИКОЙ! А искат за себе си ВСИЧКО! Опоскаха България като ято гладни скакалци. Хората ги мразят, а Борисов състави кабинета си изслючително от тях. Министрите на РБ са най-мразените, най-некадърните, способни само на глупости като пръстови отпечатъци и корупция. Бойко ще падне жестоко смазан под сговора си с тези никакъвци и ненаситни алчници, омразни убийци на целия народ от десетилетие.

51

Анонимен

преди 7 години

Те всички са червени. Вече гласуваме по фотошоп

50

Сезгин Умутев

преди 7 години

Цецка, бий мъ, убичъм тъ.

49

Анонимен

преди 7 години

"образованата" юристка цецка цачева с диплова от Рафбак добър 4 и "опитната" юристака цецак Цачева предоложи правата на гражданите да не се зачитат, какот стана с турските опозиционери. тя е пример за чудесен "евратлантик"

48

руснаците идват

преди 7 години

Москов, свири тревога! Купи си храна и вода за две седмици! Червеният генерал се е скрил под кревата ти. А и руснаците идват! Руснаците ще нападнат България! Националният балет на Русия, Берьозка, ще има представления в България! И още по-лошо! Руския национален балет на лед ще нападне България! Подло и коварно! През декември!

47

Анонимен

преди 7 години

до 44 - това правителство - всъщност предходният кабинет на Герб 0 е първото което реше да замразяма 13-заплата. такав имаше дори при хиперинфлацията и при Костов. "лошите" станишев и орешарски вдигаха пенсиите и заплатиет на хората. "Добрият"Бойщо исак за следващите 3 години заплатите да бъдат замразени, но цените ще се вдигат. "Лошият" орешарски взе 1 милиард заем, "Добрият"Бойкщо вез 16 милиарда заем и не ги вложи в заплатите на хората.

46

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

Нека да проявим разум и всички да подкрепим запазването на стабилитета и статуквото. Г-жа Цачева се е доказала като образована и опитна в управлението на народа, нека да ѝ дадем шанс да ръководи нацията ни. Тя е виден юрист с натрупан многогодишен партиен опит в политическия живот. Нека всички да седнат, да се замислят, и да я подкрепят на втория тур.

45

Жо

преди 7 години

До :)КАК РЕШИ, че всички пенсионери гласуват за БСП-то?А вие, 40 % от младите, като не гласувате, защо после мърморите?

44

симпатяга

преди 7 години

Добре де, и аз не искам червен *** за президент, ама защо Мутрата не сложи нормален кандидат вместо Тетка? Тя става само за старшина, да завежда дневника с манджата. Посредствена, необразована (ПУЦ не се брои), не знае езици, без харизма, ами просто не е лидер. Вие мислите ли, че Тетка може да има собствено мнение по който и да е въпрос? А досега имала ли е такова? Аз лично не се сещам. Ами не мога да гласувам за тетката, това ме обижда, мама му стара...

43

Анонимен

преди 7 години

Като видях д-р Менгеле как реве след обявяване на резултатите, с кеф ще пусна за Радев\не че го харесвам/От тоя не здравен министър,*** за зеле не става

42

личи си

преди 7 години

школовката й за партиен секретар - на Цачева и пускат 2-3 опорни точки и тя почва да ги набива със Злоба - социалистите за вратове, реформаторите са врагове с партиен билет и ни провалиха, народа не ни разбира, Европа е с нас и т.н.