47

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Ако Бойко хвърли оставка след балотажа , обещавам да си направя публичен сюнет ;))). От 100 кладенеца вода ще донесе и пак няма да го стори. Ще почне Русия мрусия, терористи ала бала. Че без човека Бог България загива и тн

46

До 38-мия

преди 7 години

До гонзо ГОНЗО,ГОНЗООООО! И ти си една заспала муха на слънце.Ами той,твоят Боцко отдавна потопи България в блатото,още при първия си мандат,само ти си слънчасал и не си разбрал.Спи летаргичният си сън,че ако се събудиш,само мискинлици ще вършиш.Полза роду от такива като теб няма....

45

А бе

преди 7 години

Добре де,какъв е проблемът Радев да е президент,а Борисов-премиер?Земята ли ще се преобърне?Ах,да,забравих-фалшивия генерал не обича да му се мотаят истински генерали наоколо,повишава му се кръвното.....Друго си е на Дондуков 2 да седи една т*ъпа овца и когато и се обади да отговаря:"Слушам,г-н Борисов!"

44

Анонимен

преди 7 години

До Любопитен. Не няма да си подаде оставката. Той не си подава оставката на него му я взимат оставката. Още ли не сте разбрали че човеко слънце от банкя сутринта казва едно! На обяд друго! А вечерта е забравил какво е казал сутринта и на обяд и започва да говори трето? Така че не си правете илюзии човеко слънце от банкя да си подаде сам оставката. Кокал от куче как се взема знаете ли? Незнаете? Е опитайте и ще разберете! Поне кучета у мутроландия дал господ!

43

Анонимен

преди 7 години

Е Бойко заслепен от властта, твърдеше, че и магаре да сложи, понеже е от герб, ще го изберат! Е да, ама нещо с магарицата не се получава.

42

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Ако бях на мястото на Б Б щях да сложа Томислав Дончев за кандидат. Избора на Цецка беше стратегически провал. И това ми било генерал. Боже боже. Добре че не е армейски генерал, че даже кюрдите пешмерга ще ни се смеят.

41

Анонимен

преди 7 години

Цецке, моля те не ставай президент! Имам нов телевизор, а като те видя по tv, ми идва да хвърля по него нещо тежко! Остави ме малко да се порадвам на телевизора.

40

AZ22

преди 7 години

Илиянчето леекичко да поотслабне и може и да гласувам за нея. :)

39

Анонимен

преди 7 години

А герб управлява с лицето Местан. По бтв имаше репортаж от едно родопско село. Там хората не знаеха български, но гласуваха за герб.

38

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Е как няма да гласувам за колегата генерал. Победа. Не искам Ц Ц за президент. И никой не я иска. Точка.,

37

Турчинь

преди 7 години

Инш Аллах исках да кажа! Радев президент. Урааа дрогаре

36

Турчинь

преди 7 години

Инаш Аллах!;)))

35

Анонимен

преди 7 години

20-те милиарда са факт! Виж у бнб. Това е без лихвите.

34

Анонимен

преди 7 години

Цецкееее, спукана ти е работата!

33

Анонимен

преди 7 години

Генерал под червените ботуши - Нинова и Йотова

32

всички срещу герб

преди 7 години

До Анонименпатриотарите и половината костови трайчовци са за натовеца Радев, депесе също.при този процент гласували Радев и Йотова печелят, зависи от негласуващите.

31

Друг ано

преди 7 години

До АнонименДостатъчна е само "дългата ръка на Цв.Цв." и вота се обръща.

30

гонзо

преди 7 години

Генералът прави добро впечатление, но тези *** около него са отвратителни. Май по-добре е да се заложи на по-малкото зло, отколкото да върнем *** на власт, а държавата в блатото.

29

Цецо

преди 7 години

Традициите вече нищо не означават на днешно време...:)

28

До 30

преди 7 години

Патриотите излязоха на изборите с платформа каквато нямаха нито Гербери нито БСП-ари. Това , че са се плюли хората си го признаха и си простиха в интерес на България. Да аз като Патриот ще подкрепя Генерала като по-малкото зло. А ти като Гербер доволен ли си от 20 -те милиарда заеми, които Бащицата ги начука на клетия народ? Когато Орешарски щеше да вземе 1 милиард беше страшно, но виж 20 милиарда от Бойко са от сърце. Всеки може да управлява със заеми , така че никога повече ГЕРБ на власт.