61

Анонимен

преди 7 години

Учи, каквото искаш, това се нарича свободен избор :)И, да, предпочитам да съм по-близък с тези хора, отколкото с руснаците.Завършил съм руско училище, така че знам за какво говоря. С тия хора не искам да имам нищо общо, па ако ще всички катедри по славянски езици да ме убеждават обратното.

60

реалист

преди 7 години

Хората не гласуваха срещу ГЕРБ, а срещу малоумната им кандидатура. А Бойко нека го дава малко по смирено. Не може да залага стабилността на държавата, заради гордостта си.

59

Jon

преди 7 години

Ей комунистите какво си помислихте че, с 600 000 хиляди гласа пак ще, управлявате крадете и фалирате България но, няма да стане на балотажа ще ядете хурката.

58

Митьо Пищова

преди 7 години

БСП+ДПС ще ви изкъпят, ще ви намажат с мед, ще ви напълнят като агнета и ще ви р.азпорят като риби... Луканова Зима, Виденова зима, Пирамиди, Фараони, ФАЛИТИ, КТБ-та, мутри, спиране на Еврофондове.... Нека ж.асането започне сега....

57

gtf

преди 7 години

До До40герп пое нужният ход да смени червените калинки в администрацията, но в крайна сметка се появи нещо по-ужасно - гербави калинки ( да уточним, че калинките на дпс в по-голямата си част са на същите постове или по-високи). Профила на гербава калинка: млади момчета и момичета без елементарни познания, грамотност, мисловна дейност, ценности но с високо самочувствие и изключително арогантни. Избиха дребният бизнес и подкрепиха монополите, как да има просперитет ?

56

Анонимен

преди 7 години

Няма дясно, няма ляво. Има автентични, истински хора, и Радев е такъв. Точен, ясен, принципен, смел, и с чувство за хумор, Румен Радев е на светлинни години по-добър от Цецка Цачева. И макар че съм гласувал за Трайчо на първия тур, без никакви огризения ще подкрепя Радев. Изобщо не ме интересува там някакви измишлжотини за червени и демократи. Цачева беше възможно най-комунистическата кандидатура. Не заради БКП миналото, а най-вече че отвсякъде ми напомня как изглеждаха и говореха комунистите.

55

Анонимен

преди 7 години

Имаме си нов любимец.Прабългарската ни жилка има афинитет към мъжкарите.Новият генерал е по хубав от стария.По умен,по силен.

54

Анонимен

преди 7 години

ЧОБАН БОЙКО И НЕГОВОТО СТАДО ЗАГУБИХА.

53

Някой

преди 7 години

До правилноТака е - Човек дошъл "на власт" с думите "Избирайте мен иначе идва Станишев"... Т.е. - Аз съм по- малкото зло - така го разбирам аз. И няма държава където по такъв начин да печелят политици избори. А относно останалото... Който и да дойде следващ - няма да стане по- добре. Те са едно и също котило. Делят една и съща баничка.

52

не ви е наслука гроб

преди 7 години

До истинаГл упости на търкалета във вид на примамка за лапнишарани. Да, ама, не, лапнишараните са са свършване.

51

Анонимен

преди 7 години

ЯКАТА ПОДКРЕПА НА МЕСТАН И ТУРСКИТЕ ГЛАСОВЕ ОТ ТУРЦИЯ НЕ ПОМОГНАХА НА ЦЕЦКА.

50

Моряк и половина

преди 7 години

Ако загуби изборите, да видим дали ще си тръгне, обаче аз се съмнявам!

49

правилно

преди 7 години

До НякойПродължавай да протестираш по същия начин и няма да сбъркаш. Важното е мутрата да изчезне от България.

48

Бимбо

преди 7 години

Троловете на Тиквата се включиха да ни развалят конушмака :-)

47

счетоводител

преди 7 години

До хахахахааМного тънки са ти сметките, гробарченце глупавичко.

46

Някой

преди 7 години

Много удобно анализаторите пропускат така нареченият "Протестен вот". Аз също сложих чавка на N13, но това беше глас "против" ГЕРБ, а не "за" Радев. Така че така наречената "опозиция" изобщо да не се хвали че е спечелила.

45

за съжалеине е така

преди 7 години

До АнонименЗа съжаление е така, но и тези предатели се оглеждат запад, за да избягат, когато ще им потърсят сметка.

44

Анонимен

преди 7 години

Как се опитват (и успяват)да манипулират като никазват че някой си щял дасмени орбитата на Българияот западна към руска и т.н.катастрофически сценарии:необходими са политици коитоизбират проекти на база техниикпн. предимства а не на база "ние сме в този лагер и ще следвамекато овце някакъв чобан."

43

истина

преди 7 години

Истината е че Тиквата от Б отбора на БКП предава властта на А отбора на БКП по решение на треньора от Кремъл. Което бе причина да предложи мадам Цоцка за президент. Което обяснява че плюенето му в дясно не е медицински дефект.

42

средно положение ням

преди 7 години

До АнонименИскаш една мутр а да не мисли по мутренски. Ти или си наивник, или си ***, или се правещ се на такъв, гробар.