107

Анонимен

преди 7 години

Това не е патриотизъм... това е създаване млади побъркани комунисти.Да пазят държавата от "врага", а всъщност ще пазят царя и кликата му.

106

Анонимен

преди 7 години

До съвременен турчинТи си най-голямата мизерия. Ибрик немит.

105

Анонимен

преди 7 години

А бурлаки няма ли да обучават? Ей на, Кузя заседна в черезвичайньiй ремонт...пардон в обьчайньiй ремонт. Кой ще го тегли?

104

кримчанка

преди 7 години

Путин да не харчи излишни средства за обучение на такива деца в "патриотизъм" ,а да изпрати обещаните инвестиции и помощи за Крим ,че откакто сме част от Русия живеем в крайна мизерия !

103

Анонимен

преди 7 години

До абвПланират отпуск в Прибалтика ли ?

102

абв

преди 7 години

Обучават войници, а не чалгаджийски пу***и, които чакат с нетърпение поредното робство

101

Анонимен

преди 7 години

Изглежда Путин е гледал доста филми и е решил да си прави супер божи войници :))))

100

НИЩО ,БЕ.ха,ха,хаааа

преди 7 години

НЕКА СЕ ГОТВЯТ ЗА ....."ГРАЖДАНСКА ВОЙНА"!!!!!!КУЧЕТО КАТО НЯМА КОГО ДА ХАПЕ---ХАПЕ ОПАШКАТА СИ!!!!!!

99

Винаги съм казвал:

преди 7 години

Цялата тая комунистическа из.ме.т---нищо ново не може да измисли!МОЖЕ САМО ДА КОПИРА И ...ИМИТИРА!ДНЕС--техните дечица , правят същото и в ...България/копират запада 1:1/

98

Анонимен

преди 7 години

Щом и руските попове хванаха калашниците, ще умираме ... от смях :))))))))

97

Анонимен

преди 7 години

Отчетата не се трогват и за миг, че носят расо и кръст на гърдите си, а попиват новите антихристиянски "ценности". От филма обаче не става ясно каква е целта на военното обучение - очаква ли се скоро Русия да бъде нападната и от кого, или по-скоро свещениците "под пагон" ще бъдат изпратени да се бият в Крим или в Сирия. Догадки, които могат да се въртят в главата и в мозъка единствено на човека, който е дал идеята свещеници да хвърлят кръста и да го сменят с автомат.

96

Анонимен

преди 7 години

В мрежата бяха пуснати кадри от филм, който показва как отчетата се обучават да сглобяват оръжия, да стрелят по мишени с автомати и пистолет, както и да сразяват далечни цели със снаряди. Божите служители са изключително стриктни и изпълнителни и дори си водят внимателно записки на чиновете. След разяснителните уроци и тренировките, поповете демонстрират завидни умения със стрелба в десетката по мишените, ликвидиране на хора от дистанция на емулатор, който симулира оръжие.

95

Анонимен

преди 7 години

Руската църква изтрещя, праща поповете на военно обучение След като през последните години църквата в Русия неотлъчно стои зад режима на президента Владимир Путин, рисува икони с неговия лик, както и с този на Йосиф Сталин, висшият клир на братушките си е намерил ново занимание. Масово руските попове се изпращат на групово военно обучение, на което хората в расо тренират как да действат по време на размирици.

94

русия е тоалетна

преди 7 години

В ютуб ще намерите стотици клипове за упадъка на русия и мизерията там ! Тези клипове не са качени от америкатците с цел пропаганда ,нито са качени от дядо ми ,а са качени от самите руснаци !

93

Анонимен

преди 7 години

На кремълската клика и трябва "пушечно месо". Я колко войнички е подхванал Путин, а вече подготвя следващата - чака "покана" от Сърбия за "Косово наше" !

92

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

SS-***-ЮГЕНД!!!!!!НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО!!ЯВНО , РУСНАЦИТЕ , НЕ СА СТОЯЛИ НАПРАЗНО В ГЕРМАНИЯ , СЛЕД ВОЙНАТА!ДОСТА СА НАУЧИЛИ ЗА СОЦИАЛИЗМА И ...НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА!!!!

91

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 100Хахаххххаххааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа! благодаря колега! сега си влизам от работа и се развеселих здраво! Наздраве за "безаналоговия"! Ххахаахахахахахаха!

90

Анонимен

преди 7 години

Газпром" предупреди: "Турски поток" може да остане само на хартияахахахахахахахаханееее :))) Това Рашка не е държава :))))) Това е един цирк !

89

suhashvili

преди 7 години

Колкото и да се репчат кремълските подопечни, ще им остане само репченето и демагогията

88

Анонимен

преди 7 години

Ами, че в голямата казарма Русия няма други играчки ! Не случайно младите хора наричат родината си "Рашка-говняшка" и мечтаят да за Запада.