126

петолъчка

преди 7 години

Ако е истина тва че Трайчо има 4-5% тва са 3-4 млн.лв чиста пара после от субсидия! Пускайте и го правете милионер наивници ***! М/у другото през последната година имало 85 нови милионери в Бг, обаче никоя статистика не казва колко гладни хора са останали след тези грпбарски милионери!

125

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ще ги разнасят като *** блажен вестник. Те тия некадърници едни избори не са спечелели от 1944г. до сега.

124

info.

преди 7 години

На предишните избори от къде ги намериха близо 4млн. души гласували при 40% избирателна активност,А?Запомнете че не ние решаваме,решава Турция благодарение на бай ви Тодор Живков,който сдаде властта на турската агентура,това е.

123

БАБА КУНА

преди 7 години

ЦЕЦА НЯМА НИКАКЪВ ШАНС. ТОЗИ ПЪТ ТЕРБАДЖИИТЕ СИ ТАКОВАХА В ГАЩИТЕ. ПАДА ИМ СЕ! ОМРЪЗНАХА НА ВСИЧКИ.

122

Анонимен

преди 7 години

Те така си реват преди всички избори после знаем всички какво се случва ,бои,бои,бои извънредни конгреси ,рев на другаря Ламбо сополи на овехтели бабички и така още около 10 г. после КОНЕЦ друзя няма да живеете като костенурките по 100г. я.

121

Анонимен

преди 7 години

Преди малко и видях дипломата в един сайт. Кой ще повярва на такава диплома на която серииният номер е написан ръчно? Тази или е луда или нас ни прави на луди. Но както изглежда май лудите са много в мутроландия!

120

петолъчка

преди 7 години

До SpaceX,Такъв човек би вярвал на Траичо дето не знае на кой свят е! Той за тпва се хили така ехидно на клипа си защото от умници като теб ще брои пари след изборите от субсидията! Новият Светльо Витков...

119

Миро

преди 7 години

Никой тебе,Цецке,не обича!Знай,помни това от мен!Всеки теб,предател те наричаи те псуват всеки ден!

118

Зозо

преди 7 години

***, да ви успокоя, изборите на са по форумите. Пак ще ядете голата опашка в Неделя!

117

Незнайко

преди 7 години

Кой е този грозният мъж с очилата подстриган на паница?

116

МАКАРИОПОЛСКИ

преди 7 години

Според всички астрологически агенции победител на президентските избори е Цецка Цачева. Румен Радев ще е втори и отпада ,а Корнелия ще се опъва ,но все пак ще я свалят. И БСП ще се разпадне . Завинаги. И тогава България ще тръгне напред и нагоре. Народът ще се възмогне и ще заживее цивилизовано и богато./Ванга/

115

до SpaceX

преди 7 години

Ако глупостта убиваше отдавна да ка те затрупали с четен брой китки

114

До Анонимен 132

преди 7 години

Това на снимката не е масонски знак. Чисто и просто, другарката Цвечка Цачева копира като папагал другаря Борисов, който копира като папагал другарката Меркел. Ръчичките и показват формата на сърчице, което е патент на немската бабичка! Целта е, да обикнете още повече другарката Цачева и да се разплачете от умиление!

113

един от всички

преди 7 години

До SpaceXТрайчо десен като Неделчо Беронов ли ще бъде?

112

SpaceX

преди 7 години

134 Това са глупости на невеж човек който изобщо си няма представа на кой свят е

111

Анонимен

преди 7 години

Алооо наще вие сериозно ли. Кои ще позволи някакъв си генерал да стане президент. Президента е ГЛАВНОКОМОНДВАЩ НА БА. .България със президент от ДПС ...смехххххх..

110

вече брои бюлетините

преди 7 години

Ние докато обменяме във форума гениалните си мисли, Цецо се е спотаил някъде, хили ни се и вече брои бюлетините.

109

петолъчка

преди 7 години

То е ясно пак БСП ще спасява родината! Този път батака в дето сме затънали е по-голям от този на Филип Димитров и Иван Костов взети заедно!

108

SpaceX

преди 7 години

128 Кое е глупаво . Това че губиш ли. Наясно ли си колко гласа има ГеРБ. По малко от 900 000 а с толкова Президент не се стаеа. А на балотажа всички ще са срещу ГЕРБ. Разбра ли умнико. Няма да ви помогнат предузборните плакати дето накарахте всички магазунери да си сложат оод сттах от общински рекет

107

Анонимен

преди 7 години

няма ли някой да обясни-какъв е този масонски знак който е направилаЦачева с ръцете си изащо г-жата постоянно го правипри всяка нейна снимка!?