16

читател

преди 7 години

... преди два-три дни беше поредната руска "радостна новина", че Рассия вече разполага с бомба, която два пъти маже да унищожи Англия, като прибавим и непрекъснатите провокации на руските самолети... ами имат основание за опасения нормалните държави... и не само Великобритания, а всички - Путин е подлудял и това се вижда в маниакалните му гримаси, варварските бомбардировки в Сирия, агресията в Украина... Бог да пази Земята...

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3Такааааа ли? Я ми покажи ЕДИН ПЪТ руснаците да са яли "тоягата"!!!!!!!! ВСЕ ДРУГИТЕ Я ИЗЯЖДАТ, спират се за малко да мине време и в следващото поколение ПАК СИ НАДИГАТ човките! АМА ПАК ЩЕ ЯДАТ ПЕРДАХ и за още едно столетие ПАК ще си седнат на задниците!

14

PD

преди 7 години

Русия и Англия нямат обща граница, но това никога не е пречило на интересите на Англйската корона да са по границите на Русия. Отколешни приятели на Османската империя, обединени около идеята господство и грабеж. Интересите на Англия никога не са били в синхрон с интересите на християните от източна и централна Европа и винаги на принципа разделяй и владей.

13

агитпроп

преди 7 години

Едно време слушах и гледах БиБиСи, CNN и Дойче Велле, за да науча истината. В момента БиБиСи, CNN и немските АРД, ЦДФ и Дойче Велле са се превърнали във филиали на отдел "Агитация, пропаганда и дезинформация" на американския Държавен Департамент и на Цру. За да науча истината гледам Россия 24!

12

Прекрасна статия!

преди 7 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, Англия, НАТО и обамовата Хилъри, станахме русофили и заобичахме Путин, Тръмп и Русия! И гледаме само Россия 24!

11

Анонимен

преди 7 години

Ами вие още малко се заврете под Москва, пък искате Русия да е МИРОЛЮБИВА! Е...ти нахалството! ОТКАК СЪЩЕСТВУВАТ тия наглосакси, колониализма не може да си отиде.....Я си стойте там на острова и не джафкайте.....мърльовци! Все те да командват....Айде джа....

10

Анонимен

преди 7 години

ОТ БЪЛГАРИЯ ГО ЗНАЕМЕ. ОТ 1944 Г. ДРУГИ ПО ВЪЗРАСНИ ОТ МЕН ГО ЗНАЯТ ОТ ПО РАНО. КАК ВЛЕЗНАХА В БЪЛГАРИЯ КАТО А Г Р Е С О Р. НЕ СИ ГЛЕДАТ КОЛХОЗИТЕ А НАПУСНАХА ДЪРЖАВАТА СИ.

9

Анонимен

преди 7 години

'Различното днес е, че тя има все повече средства на свое разположение", подчертава той.'За ограмотяване на българскитролоиди.

8

Берлин

преди 7 години

Последно, готини ли да британците, че правят брекзит или са лоши, че обвиняват Москва в агресивност?

7

11

преди 7 години

Още един луд за връзване...

6

vpechetlen

преди 7 години

strahotna statia ! mnogo obogatiavashta ,bravo Elke

5

Анонимен

преди 7 години

принудихте я да стане агресивна. НАТО трябавше да е до ФРГ - стигна до украйна.ЕС се разшири до Болканите. революции в Арабския свят, революции в Укарйна срещу законно избран президент. Санкции среущ Русия, която си върна Крим, непрезнаване на реферндум на кримския народ, непризнаване на ДНР и ЛНР, насърчаване на ИД с пари и оръжия, нови сакции срещу Русия, атаки среущ проруски настроени кандидати за шеф на ООН - и сега се чудите че Русия стаав агресивна. Агресивна не - два пъти агресивнаще ста

4

Валери

преди 7 години

Човекът си е казал каква му е мъката, иска повече пари от бюджета и Русия е удобното плашило за да ги получи.

3

Анонимен

преди 7 години

Русия накрая ще изяде голямата тояга и ще се успокои.

2

Анонимен

преди 7 години

A usa vse po spokoina jato smijata kobra bravo na rusnazite te na sa balgari fupedavzi na turzia i usa

1

Анонимен

преди 7 години

Да, така е. А пакистанците и *** ислямисти, които си отглеждате, са цветното ви бъдеще... Рептили британски!