199

Анонимен

преди 7 години

Мутра си избрахме да ни управлява ,сега чалгар с татуировки ще ни води .Няма такава държава с толкова *** народ

198

Niki

преди 7 години

*** народ.Всеки има право да харесва Слави или не,факт е че с референдума имаме шанс да променим нещо като например: да нямаме пилуграмотна мутра за министър-председател, да намалим десетократно субсидиите на мафията, да намалим представителите на мафията на полувина.Аз също не гледам и не харесвам много Слави, но аз и цялото ми семейство ще гласуваме само на референдума. Иначе става безнадеждно и трябва да напуснем държавната.

197

Анонимен

преди 7 години

Дьржава президент премиер армия мьже певци всичко е жалка работа добре , че преди много години избягах от тази страна

196

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам тези дето плюят по Слави. Може песните му според някой да са чалга , но се пеят от душа и стигат до сърцата на хората.А и идеята на концерта беше друга ..... ДА СИ РАЗМЪРДАМЕ НАЙ-ПОСЛЕ ЗАДНИЦИТЕ.БРАВО ЗА СЛАВИ И ЕКИПА МУ.А тези на които им плащаха преди 2 години ,за да ходят на Орлов мост всяка вечер да млъкнат най-после , че скоро няма да има кого да защитават с простотията си

195

Калоян

преди 7 години

Xaxaxa дааа, "възмутен",от един бряг сме: )))) На вас хейтърите като не ви изнася,и си ги нагласяте както ви е удобно. Нищо, и ти да си жив и здрав!

194

Калоян

преди 7 години

Хахаха,хеййтваййй, давай! Тя тая омраза ще ви погуби вас,не нещо друго!

193

Калоян

преди 7 години

Слави Трифонов ПРЕЗИДЕНТ!

192

Анонимен

преди 7 години

Ще събере хора, щом е спрял движението

191

комитет

преди 7 години

Вече има инициативен кабинет за построяване на паметник бюст на Слави на Орлов мост съгласувано е с общината открита е и сметка в общината

190

Анонимен

преди 7 години

Доло *** и крадливата и манипулативна свита

189

Анонимен

преди 7 години

руските *** Д.Г.Д.

188

ODESSA

преди 7 години

Сиднякоо не е събсало достатъчно кашони, че да купи ваучер. Ще се появи по някое време

187

to e qsno che koito

преди 7 години

slusha rok e tesnograd s intelekt na bulonka :)

186

Вики

преди 7 години

До Луд за девет села Ти си луд за 900 села. Това че е изпял с Нина Николина тази хубава народна песен не заличава чалга-блатото, в което тъне. Той обезобрази и музикантите си.Чуйте как къдри гласа си Солтарийски.

185

Вики

преди 7 години

До Иво Сиромахов Кулеков е мрънкало. Здължително е да се сложи портретът на великия Слави - революционер, поет, певец, танцьор и преди всичко - Велик мислител !!!

184

Анонимен

преди 7 години

"А рокът е просто западният вариант на чалгата."Хм. Я да видим: Fred Mercury: My soul is painted like the wings of butterflies; Fairy tales of yesterday will grow but never die; I can fly, my friends; The show must go on...Фреди е велик, текстовете на песните му са едни от най-добрите въобще.Но нека вместо Фреди да вземем други велики рокаджии - Рамщайн например. Песни като "***" те правят духовно богат, извисяват духа, изграждат ценности на цяло едно поколение.

183

Джедай Мастър

преди 7 години

До Иво СиромаховАз книги на плагиати не чета. Предпочитам оригиналите.

182

ODESSA

преди 7 години

Не съм интелектуалец и няма как да те спасявам. Слушах и си слушам хеви метъл. Харесва ми и българска естрада. По принцип всякаква хубава музика без ориенталскокючекчийски елементи.И се държа настрани от елементите които ги слушат.

181

ХАХА

преди 7 години

До Луд за девет селаИ аз не се надявам да направиш някоя гънка. Толкова си можеш...

180

Анонимен

преди 7 години

В крайна сметка добър или лош Слави е единственият човек, който може да събере стотина хиляди души да пеят химна. Това не е никак малко. Дано успее да направи нещо полезно за България, макар че съм скептик.