122

Анонимен

преди 7 години

Бай е умрел от страх. Да не се е скрил пак в Правителствена болница.

121

Анонимен

преди 7 години

Каква паника ги е обзела боковистите и костовистите! Знаят, че краят наближава и се тресат в конвулсии! Ама чалгаджия бил, ама *** бил. Да, такъв е! Вашата демокрация роди чалгата! Сега вашето отроче ще ви погребе!

120

Анонимен

преди 7 години

какви са тези заграждения,полицаи....да не идват талибаните? кой е слави,та ще затваря града? и кой ли пък ще го напада,и защо! тоя си е повярвал ,че е нещо особено,а си е просто един чалгаджия.

119

Анонимен

преди 7 години

ДО 133Ти пък ако си мислиш, че с нормално гласуване променяш нещо в държавата...значи трябва да си много забил. Всичките гласове се обработват от машинариите на ГЕРБ и даже народа да е гласувал 90 % против Герб, те ще изкарат резултати 60 % подкрепа. Марк Твен: "Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят!"

118

Анонимен

преди 7 години

Ама гн.Борисов,защо не наредихте и малко по висока температура тази вечер,ще настине принца Учиндолски,после,кой ще е виновен?

117

Анонимен

преди 7 години

Това да гласуваш за ГЕРБ е политическо късогледство и малоумие. Ама да подкрепиш въпросите на Слави е същото. Не всеки, който не одобрява исканията на Слави, е някой, който би гласувал за ГЕРБ. Няма нови, независими кандидати, а исканията на Слави няма да помогнат за това, а точно обратното - ще попречат. Иначе нямам нищо против при Парламентарни избори слави да влезе в Парламента. Но въпросите му в референдума не заслужават нито едно ДА.

116

Анонимен

преди 7 години

Всеки народ си заслужава съдбата. Исканията на Слави са наистина против народа, но разбирам всички хора, на които им е писнало и искат промяна, а Слави говори на техния език, изпълнява чалга, прави шоу от години. Мен той не ме дразни, дразни ме това, че се прави нещо хубаво, референдум, но исканията са против народа. Не знам Слави наистина ли не го разбира или е действително новата кукла на конци на мутрите.

115

Анонимен

преди 7 години

От България заради корупция изтичат милиарди, а намаляването на субсидиите на практика ще лиши независимите кандидати да оцеляват.Тях не ги подкрепят олигарси в сянка, как да оцеляват, ако играят честно? Понеже ако се бориш за някаква кауза, а нямаш с какво да поддържаш един офис дори, ако умираш от глад, няма как да си независим в политиката и лесно ще се откажеш срещу малко пари от някого. Искането за намаляване на субсидиите е популизъм и малоумие за неграмотници.

114

Анонимен

преди 7 години

Не бих тръгнал да обиждам Слави, прави успешно шоу от години. Но откъм право е неграмотен и или съветниците му са напълно неграмотни или наистина е кукла на конци на мутрите. Всеки студент по право знае в какъв капан се вкарваме за мажоритарното гласуваме за Парламент. Дори и най-примитивният човек разбира какъв автогол е,ако му се обясни за 1 минута. Ако предишните избори за Парламент бяха такива, почти целият Парламент щеше да е ГЕРБ, малко БСП и ДПС, други не. Рефереднумът обслужва мутрите.

113

tim

преди 7 години

to puk edni ucheni imame osven arhilozite drugo ne sum vidial da praviat puk te vurzali i cuvnali

112

Анонимен

преди 7 години

До t'imkoga nai setne ste proume e toz narod da razbere che ako iska chitava durjava ot nego zavisi i ot nikoi drug mislestite hora sa go razbrali i zatova glasuvat na referendom --------------------------Пуснете субтитри на български, че на този нищо не му се разбира.

111

Анонимен

преди 7 години

В една Варна на такъв концерт щяха да излязат поне 10 % от населението на града...тоест към 50 000 души. В София ако излязат 10 % това значи 200 000 души. Напълнете жълтите павета

110

Гошо

преди 7 години

От коментарите виждам, че Българина си е задлужил съдбата.

109

Спас

преди 7 години

Де чалгарина му празноглав комунистически!!!

108

u4en

преди 7 години

София-ориенталска столица на чалгата !!! Фандакова и това ли е политическо решение? Никога вече кмет-провинциалист !

107

tim

преди 7 години

koga nai setne ste proume e toz narod da razbere che ako iska chitava durjava ot nego zavisi i ot nikoi drug mislestite hora sa go razbrali i zatova glasuvat na referendom

106

Анонимен

преди 7 години

НЕ ВЪРВИ ЧАЛГАР ДА СЕ ЗАНИМАВА С РЕФЕРЕНДУМ.

105

Ясен

преди 7 години

Защо се страхуват всички от този референдум.Никъде нито дума,не искате ли да се намалят субсидиите на партиите,не искате ли да покажете,че въпреки мълчанието на всички медии знаете,че в тази държава ще се проведе референдум.

104

Анонимен

преди 7 години

чалга, селящина

103

Анонимен

преди 7 години

Слави пред Диков...за славата: Отивам си в Плевен един ден преди доста години и сядам в едно заведение с мои приятели и един отсреща ми вика: Слави: Ще те черпя една бира. И аз му казвам: не искам да ме черпиш бира. И човека: Ееее, човек да не стане известен и да не го черпят бира. И казва на Диков: И от тогава си казах, че скъсяването на дистанцията хич не е приятно и започнах да изглеждам дистанциран, а така започнах да изглеждам арогантен, надменен...Слави няма как да го разберете, доби.тъци