31

Анонимен

преди 7 години

Главен ИЗПЪЛНИТЕЛЕН директор.Тя ще изпълнява решенията, които взема Управителния съвет. Главната фигура е председателят на Управителния съвет.

30

От Свет. Банка

преди 7 години

До БравоТи си простоват като член на ГЕРБ. Световната банка се ръководи от президент. Има борд на директорите в който участват 24 изп. директори. Един от тези 24-*** ще бъде и Просталина Георгиева. САЩ благодари по този начин за това , че Просталина попречи на Ирина Бокова.

29

hamho

преди 7 години

Uspeh na Nedjmi Ali i Filiz Husmenova - moje da sednat na praznia stol!

28

Анонимен

преди 7 години

Хора, не гласувайте с "не подкрепям никого".Това е капан.Гейберуги.те ще си присвоят гласоветв ви.

27

Анонимен

преди 7 години

Сега ББ ще и търси заместник на някое кръстовище

26

смЕх

преди 7 години

Мюрето изпълни задачата си и сега се оттегля на тихо и добре платено местенце до следващия път когато решат господарите и.

25

Лошо за България

преди 7 години

Лоша новина за България ! Кристалина Георгиева даваше на държавата ни изключително силно рамо от ЕК. Явно няма ненаказано добро ! Ако Борисов наистина милее за нашата страна, сега е момента да номинира за довършване на нейния мандат - уважавния от ЕС Росен Плевнелиев !

24

Анонимен

преди 7 години

Барозу, след като напусна поста председател на ЕК, постъпа на работа в американска банка. От комисията заявиха, че такава постъпка, не само е незаконна но и неморална. А за нашта уфсъ, думата морал е неизвестна.

23

мнение

преди 7 години

Борисов с триста зора намери кандидат за президент, сега трябва да избира и нов комисар от "богатата" банка с кадри на ГЕРБ.

22

Трътлестия от Банкя

преди 7 години

Криса е хитра като полска мишка през периода на оплождането. За това когато Прокопиев ми я предложи - приех. Тя о време усеща , че ЕС до една-две години ще се разпадне. До тогава на нейно място ще назначим Роско, той също ми беше предложен от Прокопиев. До сега обаче никой не е поел грижата на мен да бъде осигурена работа след 6-ти ноември. На път съм да се върна в Пожарната. Фалшив генерал на кофпомпа, как ви звучи това ?

21

PD

преди 7 години

Настава тежко време за някой евроатлантици в ЕК. Особенно за марионетки като Сталинка. Не беше случаен финта с ООН, както и медийните атаки по неин адрес. Същото се отнася за нашите и другарчета. Явно играят с втория отбор на евроатлантиците. Дори и Бойко получи указания да ги осветли. Ще поживеем, и щевидим какво точно се случва в ЕК.

20

Браво

преди 7 години

Браво на дамата. Ето това е успех за нея лично и за България.Българин начело на Световната банка е .. уникално !

19

Анонимен

преди 7 години

Това доказва категорично , че ГЕРБ са национални предатели. В Европа това не се цени. Е как да гласуваш за такива неграмотници. Каквато и диплома да показва един от слугите на ГЕРБ новоизлюпен- политолога Тодоров- ББ си е неграмотен политически индивид..

18

Анонимен

преди 7 години

Вчера биха шефа на БХК, днеска Сталинка си подава оставката и изчезва надалеч, аз явно втори ден няма да изтрезнявам. Бах ти, ще се пропия от толкова поводи бе, хайде наздраве на компанията!

17

тролл

преди 7 години

явно това е компенсацията за рокадата за оон.но да използва времето и да научи английски, че иначе се излага.

16

Анонимен

преди 7 години

Баси падението!

15

ИВАН

преди 7 години

И ТО КАТО ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР. БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ С НЕЯ. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА.

14

money money - oone

преди 7 години

Chestito! Nazdrave!

13

В Илиада

преди 7 години

В Илиада, Одисей убива предателя Долон с думите: "Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои."

12

проктолог

преди 7 години

Световната банка и ЦРУ знаят, че агентите на ДС са отлично подготвени, и затова я приемат отново в собствените си редици!