278

Анонимен

преди 7 години

и къде се мотае този хитрец около хотел радисън на кьор софра местото му е в харманли, пъстрогор там са му клиентите

277

Анонимен

преди 7 години

До идеалиста! 315 и 320! Идеален си брат! В този свят няма идеали! Даже няма черно и бял о! Има сребристо сиво, гълъбово сиво, сиво, съмно сиво, графит! Искам да попаднеш в нюанса на 50 нюанса тъмносивочерен графит и да те защитава БХК! Ако си умен ще ме разбереш! Ако не, продължавай да си идеалист. Бях такъв на 15. После станах СИВ реалист.

276

Анонимен

преди 7 години

Тоя сам си е спретнал боя за малко гласност. Двама мъже са го били без да го набият. Сигурно са били слаботелесни.Ако го бяха били нормални българи, щеше да е поне седмица в реанимация.

275

Анонимен

преди 7 години

Ми аз защитаваме, а и всички ние защитаваме правата на хората, за какво ни е Кънев. Дай пример какво право е защитил.

274

Анонимен

преди 7 години

Какво означава Кънев да бил защитил право на "българин". Ние всички сме преди всичко хора и затова той защитава правата на хората, а не на определена нация. Защитава онеправданите от общественото безразличие и омраза. И разбира се, заради това и самият той става обект на омраза. А вие се радвате. Как може да сте толкова оско.тели?

273

kiko

преди 7 години

Струва ми се, че е постановка. Ако аз го ударя тоя така както се удря в лицето с юмрук ще има болничен престой. Малко преиграват.

272

Анонимен

преди 7 години

Живота , здравето, честта , достойнството, имота на българина не се защитават от Кънев , или това не ви е във фундамента-основата.

271

браво

преди 7 години

много добре са постъпили момчетата задето са го посъветвали.Дори малко са го били. Нека разберат такива институции, че има българско патриархално общество . Само така момчета

270

Анонимен

преди 7 години

Кънев си бил сложил главата в торбата , а? Неподходящо и неверно клише ! 26 години ял, пил и се веселил ! Посочи поне един случай в който е защитил право на българин.

269

Анонимен

преди 7 години

Мнениетож ми от 315 не е сарказъм, а реалното ми отношение. БХК са организация от идеалисти, които са издигнали човешкитне права като фундаментален принцип. Тези хора заслужават уважение, но демодираното българско общество не го разбира. И на всичкото отгоре подлага тези хорица на постоянен натиск, който вече пирема облика на открито преследвание и репресии.

268

Анонимен

преди 7 години

БХК е незаконна организация. Правата на гражданите са описани в конституцията за какво повече права пледират. Hие сме парламентарна държавна, а не някаква Хелзинско-.комитетска. Не елошо Цацата да им смъква имунитета на тия и в съда да се миди защо си мислят че стоят над конституцията.

267

Анонимен

преди 7 години

"Ами ако се окаже че са го били роми мюсюлмани хомосексуалисти какво да правиме?"Викаме ги обратно да го бият още, а той ще седи и ще търпи - нали трябва да е пример за толерантност.

266

Анонимен

преди 7 години

Това трябва да се закрие!

265

Анонимен

преди 7 години

как не ви е срам? Това е човек, който си е сложил главата в торбата, за да се бори за човешките права, воден от единствено от идеали. А вие злорадствате заради побоя, извършен върху него. Що за хора сте?

264

3

преди 7 години

Театрална постановка! Утре ще са с друго име и под друга форма, ама се същите. Вълка, козината, нрава. Простичко е. Да се забранят всякакви такива ***#ини и да дават на всяка етно БГ мама 1000лв за първо, 2000лв за второ и пожизнена пенсия от 1000лв ако има три и ако си ги гледа в нормална среда. А да! Забравих! Задължителен брак, какво е това съжителство?! "Днес съжителствах с трима- дедото, девер ми и брътчеда". Е, *** незнам кой е бЪщата, ама нали са рода ... К'во да праиш'. За такива! 0лв.

263

Щерев

преди 7 години

еФтино театро! Покрай изборите го бяха позабравили тоя ненашенец и той решил с два шамара да вдигне шум около себе си!

262

ДУМ ДУМ

преди 7 години

Защо от бхк си позволяват език на омраза и ненавист в декрацийката си,а? Това е недемократично и антиевропейско. Къде остана толерантността? За какви се мислят тия?!

261

Анонимен

преди 7 години

Голям лъжец е тоя, да ходи да разправя на малките деца по селата че го били пред хотел Радисан. За проходилите да припомня, хотела се намира точно до параламента, до паметника на царя Освободител. Леко уточнение, днес има заседание на параламента, тоест пълно е с униформени и цивилни полицаи. Камери пък в района само да искаш, кеф ти на самия хотел, кеф ти на почти всеки стълб. И тоя хрантутник седнал да разправя как някой го ударил и тоя се изпарил.

260

Анонимен

преди 7 години

Ами ако се окаже че са го били роми мюсюлмани хомосексуалисти какво да правиме?

259

Додо

преди 7 години

бит, бит колко да е бит - лекичко щото е по сценарий..... като гледам минусите си мисля че целия екип на БХК е строен да цъка минуси.... щото не мисля че въпросната фондация има и един симпатизант извън офиса си