214

Анонимен

преди 7 години

До До 256Само преди месец руски учител попита защо руските учители имат заплата от 15 хил рубли :))) Медведев му препоръча да си намери друга работа ако не го радва заплатата.Оставям на теб да сметнеш колко лева е 15 хил. рубли.

213

ХА ХА

преди 7 години

Когато фактите говорят, добре е и путинофилите да замълчат! А фактите са, че всеки решил да бяга в чужбина, отива на Запад, а не в Русия! Дори и заможните руснаци бягат на Запад да живеят и да си харчат парите! Също и факт е, че нашите уж "русофили", много обичат всичко руско, не им харесва в България, но не отиват да живеят в Русия, а стоят тук и мътят водата само!Има едни го правят за пари, но има и такива неплатени, които за мен са си чисти иди0ти!

212

Анонимен

преди 7 години

Баба *** пак се напъна и извади страшна статийка. Уважаеми от сайта - колкото и да се напъвате да плюете срещу Русия и президента Путин пак ще са по-добре от нас.Още повече, че те е са ду-пу -лизци

211

тя

преди 7 години

Това важи вече за всяка страна в Европа , защото там е пълно с мюсли и никак не е приятно да живееш в Европа , като в арабска страна и всеки момент може да избухне нещо около тебе! Статията е тенденциозна!

210

Циник до 269

преди 7 години

***...минаха 27 год. Германия и запада като цяло се напълни с български "юпита" (ако знаеш какво значи) съпругата ми е доктор на естествените науки с немска диплома...аз съм техник в немска фирма от автомобилната промишленост...има лекари...инж. архитекти , банкери...новата шефка на Wodafone е българка...само плесенясали русофилски тикви...се пържат в собствената си мизерия...с едничкия портрет на Сталин , и ****кин на стената! Живота минава покрай тях!

209

А за българската

преди 7 години

младеж как стоят нещата , а ??? Терминал 2 или 1 ,все тая !!

208

Поръчкова статия !!!

преди 7 години

А ето ви друго инфо - НОВ РЕКОРТ ПО ИЗНОС НА ГАЗ ОТ РУСИЯ КЪМ ЕС е достигнат на 21.10.2016г. по данни на Газпром !! Като във всички страни има ръст ! Най-голям, разила се, е в Германия и Франция ! И това щот са независими от руски газ, пък какво остава , ако станат зависими !!!! Най -добре като нас - нищо и никой не зависи от нас !!! Ние също не зависим от самите себе си !!! Аман от поръчкови статии . След фиаското вчера с монтажа за струтеното училище в Сирия много се изложиха .....

207

Анонимен

преди 7 години

Навсякъде е по-добре от Рашка!

206

Анонимен

преди 7 години

До *** до..да мие кенефите- и пак ще е по-добре отколкото в матушка Ръш!А евроатлантиците в България мият кенефите в САЩ, Канада и ЕС и се облизват дори, но *** като разпрани свинчета, че бедната матушка Ръш ги изкупила - смех!

205

реалито е такова

преди 7 години

Инфо от Дойче Веле-ясно...няма защо да си губя времето.Преди години беше сериозна медия-сега само със жълти новини....""""Скандалът с Елина, дъщерята на бизнесмена Муса Бажаев""""""""--------и тая е толкова рускиня-колкото аз съм папа римскии......

204

Въпросче

преди 7 години

А колко милиарда дългове взе правителството на ГЕРБ за последната година? И още едно въпросче - кой ще ги връща тези милиарди?

203

Циник до

преди 7 години

..да мие кенефите- и пак ще е по-добре отколкото в матушка Ръш!Па и това клише отдавна се износи!Приказки за лоботомирани русофилчета!

202

До 240

преди 7 години

За твое сведение вчера получих от Русия поредния транш от 1000 рубли и ще ги вложа в следващия Гей прайд по улиците на Демократична Европа. Виж в Русия такива" Мероприятия "за жалост" не се провеждат. Няма и НПО и Фондации като Америка за Русия" да им промиват мозъците. Понеже си "Демократ" провери в американски сайтове колко ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ВСЯКА ГОДИНА от американците участвали във военни мисии по света СЕ САМОУБИВАТ , ЗАЩОТО САМИ ТЕ СА УБИВАЛИ И ИЗНАСИЛВАЛИ НЕВИННИ ХОРА. ПО ТВ АЛФА БЕ КАЗАНО

201

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 258Обичайни лъжи.

200

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 255Русия съвсем несимволично забрани индексациите на пенсиите за 3 години напред.

199

(-_-)

преди 7 години

Не съм путинофил, нито защитавам американски или руски политици или интереси.. Просто не мога да приема, че от позицията на дъното във всички негативни класации, ние като българи си позволяваме да плюем по нации, които имат далеч по-добри позиции на световната 'сцена'. Това си е чиста простотия, наша - българска!

198

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 251и отива в ЕС, САЩ или Канада :)))

197

Циник до

преди 7 години

"...а защо не бягат на запад?" Бягат ..бягат...друг въпрос е дали ги искат!В Гелмания се носи виц (за милионите руски изселници) - Всеки руснак с НЕМСКА овчарка - иска немски паспорт! Пхахаха

196

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 242Началото на 2017 Русия са падежите по руските дългове. Приготви се за нова девалвация на рублата :)))

195

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли, че? Всички русофоби тука, смучат чернияГрездей на кенийското мюсюлманче Хюсейн Обама и лижатВмирисанатаМинджа на Хиларита Клинтън!*** на днес бг, също! Сега вече знаете!