17

Анонимен

преди 7 години

ПОСЛЕДЕН ГЪРЧ НА АНГЛИЧАНИТЕ ДА ПРАВЯТ ПРОБЛЕМИ ПРЕДИ ОКОНЧАТЕЛНО ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ ЕВРОПА

16

Анонимен

преди 7 години

тези паравоенни скоро ще отидат в затвора заедно с английския си несретник

15

Анонимен

преди 7 години

Хахахаааа...е това ся си дива простотия!Оня "рицар" даже си обръснал краката хахахаааа...Тоя "шотландец"хич и идея няма за кво иде реч!Хайахааа..Основал "Британия на всичко"?!?!?!Шотландец????ХехехеееАз съм работил с един шотландец,тия са ненормални пичове!изключено шотландец,да създаде такова безумие!

14

ами

преди 7 години

Бравооооо!Меркелката и себеподобните й на въжето!!!Пуснаха дивите о р д и затриха Европа без да им мигне окото.....

13

Анонимен

преди 7 години

шотландец основал британска партия ? шотландците се мразят в червата с останалитебританци .истинските шотландски националисти ако им се даде възможност на секундата ще бият шута на Обединеното Кралство (UK) . нещо историята намирисва на джорналистическа промосия .

12

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Предишна Европа, доколкото я имаше проспа важният за България, половин век в периода 1345-1396 г. Но и сега не се е поучила, защото сама покани ордите в сърцето на Европейският континент. Когато правителствата на високо ниво правят това е трудно християнски милиции да спрат когото и да било. Тяхната задача, би била по-ефективна, ако бранят погранично село или съвсем малък участък от границата. Българската граница бе разградена с началото на демокрацията, а това се оказва в бъдещето, фатален автогол. Това, което трябваше да се запази са "Гранични войски" и фронтовата дъга от бойни поделения Елх

11

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Смърт на ГЕРБ!

10

Анонимен

преди 7 години

Похвално е поведението на шотландеца - един западняк за пример, а не като шайката на юнкер!

9

Анонимен

преди 7 години

Срам за тези *** от исляма, така ли не се намери един да отиде до парламента, после целия български народ, ще им бъде благодарен.

8

Анонимен

преди 7 години

TOVA E PODIGRAVKA I UNIJENIE KAM NA6ATA DARJAVA. NEZAVISIMO KAKVO E POLOJENIETO NE TRQBVA DA DOPUSNEM PODOBNI NE6TA.TAKIVA GRUPIROVKI SE KONTROLIRAT OT 4UJDI SILI I AKO SE NALOJI DEYSTVAT PROTIV DARJAVATA ZNAYNO ILI NE.

7

xxx

преди 7 години

До 1"Моля се на бог,поне един ислямист от даеш"К**еле, колко си мъдър, умен и решителен, така разплут пред екрана. Истински клавиатурен войн.

6

СС

преди 7 години

ЛОШОТО Е ЧЕ САМАТА НАША ДЪРЖАВА И ВЪТРЕШНИТЕ СЛУЖБИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО СПИРАТ ТЕЗИ ХОРА НЕ ПОМАГАТ, А НЕ СИ ВЪРШАТ СЪЩИНСКАТА РАБОТА ДА ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА

5

1

преди 7 години

Моля се на бог,поне един ислямист от даеш,да излезе насреща им ,на ловците,ако не напълнят ***,ще се откажа от религията си публично,за пред камерите,иначе са големи смелчаци и шотландските пиандета,и наш *** динко и перата.

4

Анонимен

преди 7 години

Браво на човека

3

Анонимен

преди 7 години

Внимателно изслушайте какво казва този човек! Щом вече от Великобритания идват хора да помагат за борба с ордите от ислямистки агресори за да се опази Европа, значи Динко и Перата са прави в дейността си да опазят България. Пожелавам им успех, те са надеждата на нашия народ!

2

еделвайс

преди 7 години

Може ли първо да изтласкат всички, които вече са влезли в страната, и след това да спирате напиращите?!

1

Анонимен

преди 7 години

тази външна политика ми допада. този има ли го в квадратчето за президент ? .. а динко и перата - вице ! май ще отида да гласувам.