76

Циник

преди 7 години

Бан? Сега пък защо?

75

До анонимен 66

преди 7 години

Проказата я носят единствено бежанците, заедно с холерата и спина. Но тази информация ни я спестяват политкоректните медии.След като в Либия 65% от възрастното насилиние е болно от спин(поради високоморалните мюсюлмански особености господарят да спи с африканската си робиня). След това трябва да се очаква поне 50% от бежанците, идващи от Либия да носят същия високоморален вирус.И тъй като са тежко болни тези бежанци не подлежат на екстрадиране, но трябва дса се удовлетворяват секуалните им нуж

74

Виготура

преди 7 години

Нашия кандидат прецедент генерал Радев вече каза, че няма проблем едно население да си отцепва територия и да се присъединява към друга държава, както Крим направи. Демек, тоя ако стане прецедент, ще подари Родопите на Турция, защото няма проблем населението там да си се отцепва и дели.

73

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо, но на султана всички му клякат.

72

Анонимен

преди 7 години

Дано зимата е студена.Щото след Сирия ще дойде и сичкото Афганистан,Пакистан ,Ирак,Иран и цялата скапана Африка.Нали само защото имат деца а те обикновено са с двуцифрен брой месечно им идват от въздуха 20-30 хилядарки.Е така само защото са се родили.Тия *** от ЕС няма ли да свършват парите най-накрая само ги харчат за глупости.Парадоксално или не предпочитат да насърчават раждаемоста на арабите и африканците а европейците да ги товарят с данъци и ограничения.

71

СС

преди 7 години

ами да минираме границата де що има мини по военните складове всичко на браздата и да заповядат ще гледаме фоерверки преди нова година..

70

Анонимен

преди 7 години

а защо изобщо ердоган си ги пусна в турция. явно точно с цел да ни ги препрати - с визи или без.

69

Анонимен

преди 7 години

Абе пускай ги ... Баба Меркел ще ги посрещне с цветя. Без това е тези сами влизат къде искат и как искат.

68

България

преди 7 години

Пускай. Ние зареждаме калашника. И ще има КА ЛАШ ЛАШ ЛАШ.

67

До анонимен 66

преди 7 години

Българите не сме ялови и не сме с прокажени гени!!!Просто сме в такъв период, в който след преминаването към пазарна икономика, много двойки отложиха създаването на деца за по-добро време. Но то не дойде! Дойде за едно малцинство, което благодарение на немарливостта на държавата, страха на социалните от ромската единност и подкрепата на някои фондации зад океана. Та благоденствието на това малцинство се крепи единствено на използването на размножителните му органи.

66

Я,

преди 7 години

прокаженият пак се появи!Къде се загуби бе?Да не ти се е свършил дапсона и сега караш само на рифампицин?То дапсон в България трудно се намира,но мога да ти съдействам,понеже ако те е натиснала лепроматозната форма сигурно не си приятен за гледане, пък и ароматът ти е особен!

65

Анонимен

преди 7 години

Пускайййййй Дюнер Акбар!!!!

64

Анонимен

преди 7 години

До ССТогава за 12-24 часа картата на света ще се измени като България или поне южна България стане провинция на Турция и изобщо не си мисли че има кой да ни помогне.Ще си направят турците един Домбас 2 само, че наречен Кърджали и *** се оправяй после.

63

pich

преди 7 години

Na granizata curkva pop I brusnarnica. Koito iska da zapovqda.

62

Koki

преди 7 години

благодарим ти Българска Бабо Зимо - колкото повече студ, сняг и лед - толкова по-добре!!! Природата си знае работата!

61

Анонимен

преди 7 години

До Турчина 48От тук на там, турция също използва военна сила в суверенна Сирия, финансира и въоръжи терористични групировки.. сега да си сърба попарата

60

СС

преди 7 години

Предлагам ние да затворим границата август месец и да не позволим на 3 млн. гастарбайтери да се върнат в Германия след отпуските си. :) Тогава какво ли ще каже Ердоганчо?

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 66Кого ще спреш бе, това е невъзможно и го доказва математиката.6 милиона души пръснати на територия от 111 001,9 km² не могат да спрат 3 милиона концентрирани в един или два маршрута.

58

Факт

преди 7 години

До ПоручикаПълни глупости!Рядко на някой опитал се да мине границата нелегално даваха повече от 2 години(затвор)!А това,че за убит нарушител се е полагало 15 дена отпуск,а не 10 като за заловен жив,си е граничарски черен хумор,не е имало такова нещо.Напротив-при смъртен случай имаше разследване и огромни главоболия,които почти никой не би си причинил!

57

Анонимен

преди 7 години

Без хора не може, българите като сме ялови и с пркажени гени, поне бежанци да дойдат да живеят.