58

сминдух енд чесън

преди 7 години

Кунева очевидно не разбира как се е насадила.Предполагам ,че от Европа ще я подсетят.

57

Анонимен

преди 7 години

Тази новата стипендия дискриминира българските деца. Не съм против ромите, но, защо техните деца да получават по-лесно стипендия. 3.5 като успех лесно може да се постигне и без много учене.

56

проблемЪ

преди 7 години

Проблема е само един , и той е най-важен :ТОЗИ ЕТНОС НЕ ИСКА ДА СЕ ИНТЕГРИРА .Кунева ходи там където има КИНТИ , сега отново ЗАШЛЕВИ 6-цата от тотото , вече може да заеме поредното министерство , НАГЛОСТТА НА ПОЛИТИЦИТЕ В Бг Е БЕЗГРАНИЧНА.

55

малкоооо са .

преди 7 години

Не са много малко 60 левЪ?Ами ако / а то ще е / , учениците имат 5-6-10 деца / нали се женят рано /, как ще отглеждат децата си с 2 по 60 лева ?

54

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

Нека да не бъдем завистливи, ромските деца които са заслужили нека да получат стипендии за да имат възможността да се учат и да сполучат. Реално, 60лв. на месец не е голяма сума, това са само 2 лв. на ден, но за нокого това може да е спасяваща сума. Ако се замислим, ние по Десетилетието на Ромското включване сме изхарчили къде по-големи суми, а сега се сме скъпи на триците. Така че, нека да бъдат стимулирани децата.

53

Анонимен

преди 7 години

Дефакто това си е ерозиране на държавността със съмнителни пари от чужбина. Пиши си ром и получаваш парите. Бъди некадърен, бъде неграмотен, но се пиши ром! Това е посланието. А лицето Кунева видиш ли, не намира нищо тревожно в това. Тя трябва да бъде изметена от властта и никога повече да не стъпи на държавна длъжност.

52

Анонимен

преди 7 години

До Култура ми ЯнковС бежанци и роми .

51

Анонимен

преди 7 години

До ФактДа , ама няма далавера за управниците и политиците .

50

Култура ми Янков

преди 7 години

ИСТОРИЯТА НИ УЧИ .Поискали на Чърчил пари за построяването на граница / милиарди/ , при което той попитал :--От къде ще ги вземем ?Отговорът бил :--От образованието !Тогава Чърчил казал :--А след това , С КАКВИ ЛЮДЕ ЩЕ ОХРАНЯВАМЕ ТАЗИ ГРАНИЦА ?

49

Факт

преди 7 години

Единственият изход за България е да третираме всички граждани на България еднакво - с еднакви права и задължение, както е според закона. Заради нееднаквото прилагане на закона към различните етноси, се получи сегашната ситуация. Българският етнос, който вече е на изчезване е най-ощетения, а би трябвало държавата да вземе мерки да не изчезне българския етнос от България.

48

Анонимен

преди 7 години

Кунева - вън от България! Как не я е срам?

47

Култура ми Янков

преди 7 години

Какво се чудим ?С такива управници ,такова образование , колко министри в оразованието , колко ''реформи'' , колко пари на вятъра ????ДО КОГА ЩЕ ОПРАСТАЧВАТЕ ОБРАЗОВАНИЕТО В БЪЛГАРИЯ ?С ТОВА ЛИ СЕ ГОРДЕЕТЕ , ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ 2-РИ Е ,....Н-Е-Г-Р-А-М-О-Т-Е-Н ?

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 56Да все пак българите после трябва да работят качествено и да изкарват пари. За работа с теглене на помощи от банкомат не се иска кой знае какво образование :) макар че и това ги затруднява. Все пак букви, цифри трудна работа.

45

Анонимен

преди 7 години

Не стипендии за интеграции, а санкции (спиране на детските надбавки и др. благини) при непосещаване на училище!!!!!!По закон, образованието до 16 г. е задължително.Ще се интегрират тогава, когато започнат да спазват законите като всички нас! - тези, дето ги храним!Ако децата ми бяха ученици в момента - щях да съдя министерството/държвата за дискриминация по етнически признак! Хора, излизайте от форумите и ги почвайте! Който не се е хванал да съди държавата - той само не я е осъдил.

44

ЗАЩО ?

преди 7 години

Защо терминът ''***'' , си остава в телевизионните предавания , и във всички държави освен Бе-ГЕТОТО , даже и в синоптичната прогноза за времето , а именно :---*** ЛЯТО ?Не е ли крайно време да се изрича ,... ''РОМСКО'' лято ?

43

Анонимен

преди 7 години

кунева от село Водица област -Търговище..що се чудите?...

42

Анонимен

преди 7 години

За българите /чистите/ , оСПЕХъ СИ ОСТАВА , ОТЛИЧЕН 5.50 - 6.00 !

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 52ХА ха Ако кажа друга дума за "ром" ще има цензура. :)

40

Анонимен

преди 7 години

Пълна гадост и отврат. Да затриваш собствения ти народ, заради гласовете на изборите на едно първобитно и дивашко племе, да оставяш да ти тормозят бабите и дядовците по селата, за да се подмажеш на Европа и да кажеш че си толерантен, да позволяваш на едни дивац,и да ти мръсят страната, да им даваш права и никакви задължения, а в същото време нормалните хора да плащат данъци на една развалена и вмирисана държава. Предатели, престъпници, продажници. Всичките до един сте за лагери до живот.

39

МигРена ли ?

преди 7 години

Кунева иска да види , КОЛКО МОЖЕ ДА ТЪРПИ НАРОДА *** .Дежурен въпрос:Кога ще стигнем румънците ?