56

бум

преди 7 години

Нещо в прехвалената офанзива срещу Мосул май не върви,освен да бомбандират пансиони и училища други успехи САЩ и сие нямат а още не са се сблъскали с ядрото на ИД в града!?има наложена цензура за провала към Мосул.

55

Анонимен

преди 7 години

До SS..................представяш ли си как биха ревали ако не Америка а Русия беше ползвала атома за избиване на толкова хора, тогава пък нямаше и да млъкват...............А за индианците избити от американците няма ли да споменеш? Над 100 милиона са според русофилските митове!

54

Анонимен

преди 7 години

вижте, истината е, че обикновените руснаци и американци са ни приятели, или поне не таят лоши чувства към българите. официалните им правителства и външната им политика обаче е друга работа. винаги намират начини да ни казват кое как да става и то най-вече, защото политиците ни са зависими от тях - по презумпция, нашенци са си оставили вмирисаните *** при тях и това се знае от службите им. ако си мислите, че р.овч. или кристалинка не са се издънили, лъжете се. и много други

53

1945

преди 7 години

Не забравяйте че САЩ са единствената страна който са използвали атомно оръжие и са унищожили градове в който не е имало армия и военни заводи,САЩ са заплаха за човечеството.

52

Анонимен

преди 7 години

До SSАбе той Сталин изби 20 милиона от собствения си народ ти за некви 20 000 загинали от бомбардировки думаш......

51

Руска дезинформация

преди 7 години

До без пардонПърво не е паметник, а паметна плоча, висока около два метра. Второ не е вдигнат от софиянци, а от американци с разрешение на общината. Трето, под ръководството на руските окупационни войски са избити десет пъти повече българи и за благодарност комунистите издигнахте на руските окупатори 54 метров паметник. Стига русофилски лъжи!

50

Анонимен

преди 7 години

С 400 може да свали само на баба ми кюлотите от простора.

49

Анонимен

преди 7 години

Кой е Обама че да опрвделя какви зони да има в Сирия. Дали ще летят самолети или не и какви могат да решават само сирийското правителство и парламент.

48

SS

преди 7 години

Бомбардирането на Дрезден е серия от бомбардировки над град Дрезден, Германия, осъществени от Кралските военновъздушни сили на Великобритания и ВВС на САЩ, в периода 1315 февруари 1945 година, довели до жертви сред населението оценени на около 25 000, а над 30,000 са ранени.

47

SS

преди 7 години

До с атомна бомбаА представяш ли си как биха ревали ако не Америка а Русия беше ползвала атома за избиване на толкова хора, тогава пък нямаше и да млъкват.

46

без пардон

преди 7 години

През Втората световна война американците бомбардираха София и убиха 4200 цивилни. Благодарните софиянци издигнаха паметник на американските летци, бомбардирали София! Има ли и в Хирошима и в Нагасаки паметници на американските летци, бомбардирали Хирошима и Нагасаки с атомни бомби? Има ли в Сирия, Ирак, Афганистан, Либия, Бивша Югославия, Виетнам и така нататък, благодарствени паметници на американските летци, бомбардирали тези държави и избили милиони невинни жертви?

45

с атомна бомба

преди 7 години

На 6-ти Август 1945, американците извършиха едно от най-големите си масови убийства. Убиха 140 000 цивилни японци в Хирошима. С атомна бомба.На 9-ти Август 1945, американците извършиха едно от най-големите си масови убийства. Убиха 80 000 цивилни японци в Нагасаки. С атомна бомба.

44

трибунала в Хага

преди 7 години

Защо трибунала в Хага не осъди Обама за хилядите убити и прокудени в Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан и Либия? В следствие на американските бомбардировки? За концлагера Гуантанамо? За расовата дискриминация в Сащ? За поддръжката на убийствения фашистки режим в Куев? За тоталното подслушване и следене на хората в цял свят, включително и на Ангела Меркел? За измъчванията на иракчани в иракския затвор Абу Граиб в Багдад? За създаването на ИД и въоръжаването и с американско оръжие?

43

до 45

преди 7 години

абе ти на колко години си ?. Имаш ли малко мозък да помислиш, че когато се бомбандира град неможе да няма жертви. Алепо е изключение защото жителите са го напуснали и сега има само умерени и не умерени терористи и техните семейства . Всичко това подлежи на унищожаване .

42

Анонимен

преди 7 години

Ще свали ама ще яде хурката и Путин го знае много добре :)

41

погр ебален агент

преди 7 години

Пентагонът заявява: нашата коалиция не е ударила траурната процесия в Ирак. Защото в Ирак, Сирия, Афганистан и Йемен, от нашите бомбардировки, не останаха живи участници в траурни процесии и сватбари. Не останаха и цели училища и болници.

40

Анонимен

преди 7 години

До до 40..............Бил съм надзирател в "освиенцим" и такива като тебе съм ги горил в пещите...............Ами то няма разлика между комунисти и нацисти. И едните и другите изпитвате вътрешна потребност да унищожавате тези, които не мислят като вас и не боготворят вожда ви.

39

SS

преди 7 години

До АнонименМи *** да се возиш на някой Ф-16 над Сирия като си токова курназ. Те хората от кога обясняват , че на територията на Сирия ако руснаците поискат и врабчетата ще ходят пеша (коментар на бившия министър на отбраната на Германия) *** умници като тебе не има се вярва.

38

Анонимен

преди 7 години

До двойни стандарти...................сега когато Мосул се бомбандира и гори,загиват много граждански лица а?.................Кой го казва ТАСС ли? Дай доказателства от независими източници.

37

до 40

преди 7 години

Бил съм надзирател в "освиенцим" и такива като тебе съм ги горил в пещите...