60

Анонимен

преди 7 години

А и немците се държат като роботи - взимат решения, които просто не отчитат човешката природа и нужди. Примерно, мислят си, че могат да си решат демографския проблем с емигранти. Да, ама тая работа не става така. Не можеш да си вкараш милиони хомогенни и коренно различни от теб хора и да си мислиш, че обществото може да ги асимилира. Не, не може. Ще има не просто сътресения, а направо разрив. Сега си мислят, че могат да пожертват целият малък и среден бизнес за корпорациите. Няма да стане.

59

Анонимен

преди 7 години

Ах, пропагандната война започна. Аз пък искам да знам, защо цяла Европа, трябва да бъде заложник на немските интереси? Защото единствените, които ще продават нещо в Канада и САЩ в следствие на тези споразумения са немците своите коли. Всички останали ще са прецакани. Ама видиш ли валонците са виновни. Да попитам, до колко сделки в САЩ е бил допускан еърбъс? Между 0 и 1. Колко милиарда искат да глобят Дойче Банк в САЩ? 14! Колко са глобили европ. власти Голдман Сакс? Нула. Ей това е справедливост

58

Анонимен

преди 7 години

Те спасяват Европа на големите компании това е начин да им се вземат пари във вид на такси и мита защото те винаги намират начини да се измъкват от данъци припомтете си големите скандали с американски фирми в Европа за неплатени данъци ако сега ги освободят остават малките фирми и обикновените хора мисля че трябва да се замислим всички за тези споразумения

57

Анонимен

преди 7 години

Не искам визи за Канада и това споразумение. Мен кога ще ме питат, искам ли , Ес, нато и всички перверзии свързани с това. Слабоумен *** да решава вместо мен!!!

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33Не народът е долен! ДОЛНИ СА ТИКВИТЕ, КОИТО ГО УПРАВЛЯВАТ!

55

Анонимен

преди 7 години

Там е работата, че не е само един регион. Някой питал ли е всичките 500 млн европейци искат ли СЕТА? Някой знае ли за какво става въпрос? Бай ви Бойко каза само, че ще паднат визите за Канада, а някой наясно ли е с другите последици за България?

54

Xexe

преди 7 години

То и Канада е незначителен регион втората по територия след Русия страна в света с 35 милиона население и бвп на Бангладеш!Само френската част произвежда нещо примерно Бомбардие англииската са васал на Сащ и едвам кретат правеха някакви телефончета блекбери които са по-неконкурентноспособни от йотафон!Закривай канадската ***!

53

Анонимен

преди 7 години

БХ за канадските визи, браво на Валония, долу политиците !

52

Анонимен

преди 7 години

До WTF Това преди всичко е желанието на господарите отвъд океана, за които отколешна мечта е да обезсилят и превърнат Европа в свой васал. Освен Украйна и ордите от бежанци, сега и тези търговски споразумения, които ще ни направят роби. А килима им постлаха т.нар. "евролидери".

51

Анонимен

преди 7 години

Валония не е "някакъв си регион" в някаква си държава, а район, в който се намира столицата на ЕС. От Валонците в продължение на десетки години са произлизали създатели на Европа, без преувеличение. Белгийците са от най-старите нации в ЕИО, международните и европейските администрации и бизнес групи са пълни с тях. Виждала съм ги, страшно начетени хора има измежду тях, с по няколко езика. Трудно се лъжат и в конкуренция с финансираната от САЩ Фландрия оцеляват успешно. Не са за подценяване.

50

Аладин

преди 7 години

тия вавилонци много ядове правят

49

Анонимен

преди 7 години

Корпорация може да осъди държава на милиардно обезщетение,в арбитражен съд,намиращ се извън ЕС, държавата не може да съди никого, занижен контрол върху храните, които и без това са гадни, унищожение на националния производител,свободно изкупуване на земя и всеки интересен актив в тази територия( накрая ТЕЦовете им, ще ни се струват благотворителни дружества) и още, и още...

48

Анонимен

преди 7 години

Кравите в Канада тежат по 1 тон и изглеждат гротескно. Телетата са колкото голяма крава или бивол. Ясно е как е постигнато това. И пари да ми дават, няма да ям месо от такова нещо. Оглеждайте се по етикетите от къде е произхода на месото в магазините, ако недай Боже мине тоя договор.

47

изводите от форума

преди 7 години

всички хора на планетата са ***, само валонците не, сигурно е от млякото и пилетата по магазините сто процента местно производство.

46

Анонимен

преди 7 години

от Дойче веле вече само пяна се лее:)). Как така решиха, че валонците извивали ръцете на половин милиарда европейци? Референдуми ли имаше? Ратифищации в нац. парламенти ли имаше? Масови демонстрации на въодушевени от предстоящите споразумения европеци ли имаше? Или май беше обратното - масови демонстрации против споразуменията:). Значи либералите умират да говорят от името на хората, но мразят да ги питат какво всъщност мислят:))

45

БГето

преди 7 години

ЕС се превърна от икономически в политически съюз и затова не е политкоректно, когато Валонците си отстояват чисто икономически интереси. Ама ние понеже икономика нямаме сме съгласни на всичко, което наредят шефовете.

44

WTF

преди 7 години

Браво на Валония. Не е катастрофа, а геройство. Защото корпорациите прокарват толкова значими споразумения, без никой нормален човек да разбере нещо за тях. Това е и идеята на ЕС - да се контролира централно и да се прокарва всяко желание на корпорациите.

43

Анонимен

преди 7 години

Защо се чудите бе, нали сам Сорос предсказа, че ЕС ще се разпадне.

42

ДВ

преди 7 години

Катастрофа е, факт! И дано да е краят и! Или поне началото на краят....

41

Ай сиктир

преди 7 години

Все този пристрастен коментар на някаква си Барбара Везел ни тикат. Абе обяснете на хората защо се дърпат Валонците.