9

Анонимен

преди 7 години

Всички земи на Балканския полуостров са гръцки. Ние сме дошли и сме ги отвоювали от тях. Македонците са овчари, изостанали с три века в развитието си.

8

Анонимен

преди 7 години

Ммммдааааа...Както виждам добре са се справили чуждите слуги. Огънят гори с пълна сила между съседски и братски страни. Ашколсун, ефендилер.А вие се джафкайте под носа на неоосманистка турция, да ви гледа сеира, абдали такива.

7

И са к,во...?

преди 7 години

Днешна Гърция де намира на 100 процента българска територия.Основен фактор за това е Русия. Та под тази причина са най-големите приятели.

6

Анонимен

преди 7 години

Ако искат да се гръмнат, после да повторят и потретят, на никой вече не му пука за тези досадници. След "обявяването на независимостта" македонците ми бяха дори забавни с техните изцепки, след това станаха дразнещи, после смешни, а в момента са ми напълно безразлични. Яд ме е само защо ги признахме първи, защо им харизахме толкова оръжие, по-добре на скрап да ги бяха дали и някой милион да беше отишъл за социални домове, вместо за неблагодарните ***.

5

(-_-)

преди 7 години

Ами гръцка е и попада в съвременните граници на Гърция, а оная територия 'бивша югославска република Македония' си е част от България, но поради лошо стечение на обстоятелствата е откъсната от страната..

4

Анонимен

преди 7 години

Всеки който говори български е българин. Това означава и Русия и половин Европа. Само фиромците не са българи, защото са отлъчени от България за предателство, гюбреядство и колосална свещенна простотия.

3

Флейти

преди 7 години

БЮРМ е тяхното официално име. И да, вече не ви искаме. Ако вие искате добре сте дошли.

2

ДС

преди 7 години

Тез пък. Кво искат? Като искат да се самоопределят като македонци, който иска да ги взима - гърци, сърби, ШИПТАРИ. Ако искат нещо да дойдат на крака в София и да кажат.

1

Анонимен

преди 7 години

Никой не се интересува вече от пропадналите фиромистански гюбреядци. Потапяйте се, скопени скопиянски скопци. Отговори ще търсите от Миленко Неделковски баш гюбреконсуматорът.