25

Анонимен

преди 7 години

До До 20Търговия си има и сега, само че сега американците искат да не плащат нищо, а само да са облагодетелствани за сметка на европейците.

24

zeus

преди 7 години

До Анонимен 29Споразумението е всичко друго, но не и свободна търговия. Ти си ми ясен, не знаеш, че икономическите специалности подробно изучаваме Адам Смит, и не само него, с една дума ти нищо не разбираш от икономикс!С думи прости с *** от Козяк, който за пари работи против България!

23

Д 25

преди 7 години

Нямаш представа колко е страшно това. Изобщо не става въпрос за свободна търговия. ГМО гигантите ще натиснат селското ни стопанство и не само ще изгубим работни места а и ще ни наводнят с ГМО. Прочети да видиш какво праправят ГМО храните.

22

Анонимен

преди 7 години

А нашите управници колко пъти се опитаха да рзяснят на народа подробности от тези споразумения? Дали и те самите са ги чели? Опитват се да ни приспят с едни визи, които и без това отдавна трябваше да са паднали или поне да въведем реципрочни такива. Това ще бъде поредното предателство на сметката на ГЕРБ!

21

Българина

преди 7 години

България няма да спечели абсолютно нищо, а ше загуби и то два пъти. Първия моментално ефект още по голяма миграция. За 10г ще изчезнат поне 500 000 души и ще имаме пак българи извън България. Втория ефект който ще е след 5 г, тотален погром на родното производство не от канадска продукция. А от американска с канадски етикет. Канада е 100 колония на САЩ ако някой не знае. Ще ни убият със субсидирана продукция с прясно напечатани долари. Смърт за предателите

20

Без

преди 7 години

Браво, една държава да спре нашествието на Генно Модифицирани Отрови и на Механизмите, които ще задушат селското ни стопанство. Ние се продадохме за едни скапани визи. Ама хората нямат представа за къде искат визи.

19

Анонимен

преди 7 години

Вече купуваме американски ток, американска вода, американски газ на бучки, сега следва да натиснем и американски краставици и картофи, айде стига манипулации.Егати наглостта. Па за визите ще видим, ние ще ви се обадим, Вие първо подпишете.

18

zeus

преди 7 години

До Анонимен 21Кой си ти да знаеш какъв съм и какво образование имам. Магистър съм по Финанси, това стига ли да мога да го разбера, а? Това споразумение обслужва само американските корпорации и ги поставя дори над законодателството в ЕС.

17

Анонимен

преди 7 години

Пак популизъм! Пак кон за кокошка! Тези две споразумения, веднъж подписани, ще ни изпратят в десета глуха като икономика! Колко визи ще получим срещу това заробване? След като е колективно - няма и отказване! Канадците и американците ако искаха - досега да са ги махнали, но ето че могат да ги изтъргуват супер, супер евтино! Защото сме прости, или по-точно управляват ни прости!

16

Куха лейка

преди 7 години

До9 нищо не зависи от нас всичко си зависи от теб.... затова вече 2г. не живея в България.

15

Анонимен

преди 7 години

Ако някой още не знае, това споразумение цели отпадане на митата за търговия, така американците искат да залеят европейския пазар с техни си стоки, а европейските земеделци ще ги после преквалифицираме на ай-ти специалисти, понеже ще останат безработни.

14

Кратун

преди 7 години

До Анонимен 10Не са само ниските стандарти за храни. Какво ще правиш, когато дойдат големите корпорации с ресурси зад гърба си несравними с нашия бизнес? Виж Мексико и Латинска Америка докъде ги доведоха тези споразумения за свободна търговия. Аре баста! Стига сте ни промивали мозъците с вашата евтина пропаганда.

13

zeus

преди 7 години

До Анонимен 10Абе това Трансатлантическо споразумение като е толкова хубаво защо не е публикувано никъде, че дори депутатите от ЕС парламента имат ограничен достъп до него ?

12

Куха лейка

преди 7 години

Пък и като отпаднат визите от 1май 2007г. Ще се върнем 10г. назад във времето ще се подмладим.

11

Анонимен

преди 7 години

А Бай *** к'во речи по въпроса?А НС има ли мнение, обсъждано ли е там и какво решение е взето от депутатите ни?Как може парламента на една област в Белгия да има мнение и да и се зачита, а българското Народно събрание да няма?!

10

Анонимен

преди 7 години

До БоЕфтиния ментак от Китай все пак плаща някакви мита, а на американците целта им е да не плащат мито, затова е целия панаир.

9

Цветанка

преди 7 години

Браво Валонци - Атака и напред....Да не остане в Европа ни един даже американски турист....

8

Анонимен

преди 7 години

До Куха лейкаНе се лъжи , че ще е ефтино. Ефтиния преход вече 25 години не можем да го преглътнем, а западните инвеститори изгониха стотици хиляди българи да работят на запад без никакви осигуровки. Да не говорим за вредните за здравето североамерикански ***.

7

Кратун

преди 7 години

От текста разбирам, че нашето правителство е изтъргувало икономическите ни интереси срещу политически ефекти. Обещали са да подпишат ако ни премахнат визите. Не се сещам за друго такова правителство от национални предатели в нашата история.

6

Бо

преди 7 години

Друго си е евтиния ментак от Китай!