9

анонимен

преди 7 години

Стига злоба,с това ли се храните -със злобата си.А относно,че Русия си е самодостатъчна е прав.Русия си има всичко,но тези дето са владели и искат да владеят си точат зъбите към Русия -злато,диаманти,природни ресурси,дърводобобив,води,плодородна земя.Сънуват за концесиики завладяване на теритотии,но уви Путин им се опря и стана "диктатор".Който е с тях е "демократ" може да е бясно куче но е тяхно куче нали така.Какво спечелихме като разпродадохме България ?И какъв е Борисов -вие не го ли величае

8

Анонимен

преди 7 години

Тиквата с куче, тиквата с филия мас, тиквата и винско, тиквата до гьола, тиквата до пенсионерите ядящи му бюджета, тиквата до астрономите броящи каманаци в небето. Списъкът е колкото ферман на падишаха.

7

Ха- ха- ха

преди 7 години

Вижте го само какъв е християнин за пример. Но в руското православие изглежда не важат част от Божиите заповеди - "Не лъжи", "Не Кради" и "Не убивай"!

6

Негъра

преди 7 години

Няма ли снимка: "Путин лови таралеж с гол ***"?

5

Зозо

преди 7 години

Очаквайте Путин в космоса! "Machete Kills Again in Spacе". Родните продажници получиха множествен оргазъм :)

4

Анонимен

преди 7 години

Аз мислех, че има ***, пък той имал коте, и обичал да язди.

3

Pusy Riot

преди 7 години

Путин с котето (***). Ама може такова нещо. Трябваше с една сибирска мечка стръвница да се снима. Путин - като мафиот... Ъъъ защо КАТО, че той си е.

2

Анонимен

преди 7 години

Тея съвсем изплискаха менците...

1

Баба Ванга

преди 7 години

През 2017-а година най-актуална ще бъде снимката Путин в мавзолея легнал до Ленин.