121

Референдум за народа

преди 7 години

Защо вие партиите от БКП-БСП,АБВ,ГЕРБ,РБ,АТАКА,НДСВ,Патриотите,и всички крадливи ***,разрешихте един канадец,да ограбва България над 10 години.Тупате се по гърдите,че визите за Канада падат.Знаете ли колко ни интересува?България е една от най богатите страни с подземни богатства.Залежите на злато са над 500 хиляди тона.Ако управлявахте добре тази България,на година от добив само на злато,ще има в хазната над 150 милиарда долара.Отделно откраднахте от народа 1 трилион лева.Махнете се евреи!

120

Анонимен

преди 7 години

Ха, ха... Сега ще напечатат още 15 милиона бюлетини!

119

Анонимен

преди 7 години

Тая снимка ще си я сложа в тоалетната. Много помага при запек!

118

Анонимен

преди 7 години

Долнопробните хора си остават такива до края...

117

Анонимен

преди 7 години

Батя ви Боко усети,че губи изборите за президент,и сега се чуди каква шашма да стори ,явно е готов и с Местан ,дост да стане само и само кокала с мръвката да е пак негов .И ще е вервайте ми президент ще е Цеца ,колкото и да не става .В нашата държава кадърните не се ценят ,друго е като умееш да цункаш......и да правиш св.....ки.

116

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАВярно е,че ГЕРБ и Борисов са най-употребяваните думи Странджа,ама поне чети до края! Не виждаш ли,че единствено псувни и ругатни се сипят по техен адрес! А това едва ли е знак за победа! Хората взеха да се осъзнават!

115

Юрист

преди 7 години

Само че промените в ИК ще важат за следващите избори, защото нямат оба

114

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Няма да й върви на Цеца.майката,върнаха я от средата на...кампанията.Ама гербаджийските...дупетати са виновни;трябваше да хвърлят кофа с...вода на изпроводяка й от НС.Изглежда са чакали Боко да им...нареди,ама той с една...глава;кое по-напред да съобрази.Дано поне като изберат Цеца-майката за...прецедент й хвърлят кофа с вода на...влизане в Прецедентството,че иначе народа ще...пати.

113

ГЕРБ

преди 7 години

До Руский окупантДа.

112

българина

преди 7 години

явно герб са се разбрали с с турците за подкрепа на втори тур.. герб са предатели и башибозук

111

До Костадинов

преди 7 години

Явно другарете в този форум не са съгласни че БСП всъщност са едни фалшиви псевдо социалисти. Това си е техен проблем че викат на черното бяло, хладилника им няма да се напълни от това, дори БСП пак да дойде на власт.

110

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Защо, защо, защо... - ами защото са управляващи... - спечелете веднъж избори и вие правете така...

109

Ig r

преди 7 години

Za bg narod vzemane na barzi i tochni reshenia e istoricheska trudnost, vremeto mu e bez pari...spravka minimalna rabotna zaplata 1,5 euro/h ...moje da si trae novi 500 godini i da otlaga bezkraino...dokato se prebori za pochasovo zaplastane na truda kato v bruxelle i luksemburg...

108

Анонимен

преди 7 години

Еми за какво приеха такъв закон и го защитаваха със зъби и нокти та сега да го променят ??? За какво разпуснаха парламента ако е трябвало да се приемат спешни промени ????

107

BURZUM

преди 7 години

Благодарим г-н ПРЕМИЕР за квадратчето !

106

djon

преди 7 години

Така е братко като искаш да угодиш на някого за това сте избани да правите закони а не предизбони уловки в които пападате сами.

105

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Слушам предизборните кампании на 21-те кандидати за президент и най - употребяваните думи при всички са... - ГЕРБ и Бойко Борисов... - и струва ми се, че това е ясен знак кой ще спечели изборите...

104

Костадинов

преди 7 години

На първия тур няма да гласувам, на балотажа ще гласувам срещу Румбата като наказателен вот срещу червените крадци, които продадоха надеждите на хората и фалшиво се нарекоха социалисти.

103

Анонимен

преди 7 години

Страх,това е което Раздвижи Гербаджиите.Страха да не загубят ВЛАСТА.Не спят нощем,мислят,изглежда и Американците се въздържат от пряка поддръжка,задават си Въпроса ами ако наистина ГЕРБ загубят ???

102

Анонимен

преди 7 години

До НАГЛОСТ ГЕРБЕРСКАКакъв е смисълът от избори изобщо! Все едно кого ще изберат - всеки е от "нашите". Днес едните брачеди, утре другите. Днес парнаджиите, утре електричарите, утре водоноските - внсички са наши, всички осигуряват изборите, а изборите осигурявят техните нечувани печалби от грабежа над гражданите. Така че ... надзежда внсяка тука оставете... Въпреки че "те"точно на тази предопределеност разчитат, затова трябва да се преодолее тази настройка!