23

Наско

преди 7 години

Всичко е супер! Аз съм за Чацева! Тя може да бъде тяхната "майка", нали така я рекламират!

22

ПРЕДАТЕЛИТЕ

преди 7 години

НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА НОМЕР 3!

21

гтф

преди 7 години

боко-*** цоца еврофондовете и послушно изпълнява. Да спрат европарите 1. голямата част и без това влизат във фирми на герп и дпс, 2. че село с 20 къщи няма да има стадион не е голяма загуба 3. ние също внасяме пари.

20

Анонимен

преди 7 години

Дадоха ни едни трохи, а сега се оказва, че и те не стигат или някой ги е откраднал?!

19

ДЕКЕВР

преди 7 години

Сега се гласят да увеличат и цената на .водата.Пак ще храним френските пенции.А заплатите на тукашните шефове са към 60-70000 лв месечно.Няма такава държава!

18

Soli

преди 7 години

Bg narod e beden, no e chovekolubiv i sastradatelen. Pomagal e na vietnamskia, polskia, izraelskia, turskia, t-siganskia, ruskia, kosovskia i drugi narodi v beda...i na siriiskia narod ste pomogne, zastoto bg narod ima dobro sarce i shiroka slavianska dusha.

17

БОЙКО ЕФЕНДИ

преди 7 години

Ще плащате на гробокопачите на Вашите деца! АФЕРИМ!

16

Анонимен

преди 7 години

Статията е некоректно написана, защото не е цитирано мнението на ген. Борисов по въпроса! Как да си съставим мнение по дадена тема, като не познаваме гледната точка на г-н Премиера?

15

Анонимен

преди 7 години

Брат ми си идва оня девн от Германия след 2 години работа там. И заставаме на едно кръстовище докато чакаме зеленото да преминем пеша. И ми вика: Брат, какво е това чудо? Какви са тия газове?. В Германия на кръстовище застават стотици коли и няма да ти замирише ни на дизел ни на бензин....Какво е това чудо тука веее? Ще ни издушат! И след малко ми казва: Брат, Планът Ран-ът е в действие. искат да ни унищожат! Аз се уморих да скитам по Европа, а тук искат в Родината ми да ме отровят. Толкова гнус

14

МИРНА ГЛАВИЦА

преди 7 години

Абсолютно 10000000000000% предателство! Това е равносилно на вкарването ан страната във война! Няма по-голямо ПРЕДАТЕЛСТВО ОТ ТОВА!Да се запитаме? Щом 75% от хората според анкетите не искат бежанци, да им плащат сигурно 95% няма да искат! ЗА КОГО РАБОТИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО? Защото определено не е за хората, ТЪЙ КАТО ПРАВИ ТОЧНО ОБРАТНОТО НА ТЯХНАТА ВОЛЯ!Точно в тази новина, българите трябва да видят истината, ЧЕ И МИРНА ГЛАВИЦА САБЯ Я СЕЧЕ!

13

Боко ни предаде

преди 7 години

Боко размени България и българите за няколко снимки с Меркел и... възможността да краде безнаказано. ЕС много добре знае, че Борисов е мутра и престъпник, но "гледа встрани" и не разбира, а срещу това мълчание получава пълно "разбиране" от Тиквата. Приеха ни в ЕС, за да ни направят буферна зона за диваците от Африка. Тук ще ги разпределят и тези, които стават за роби ще отиват на Запад, останалите ще си ги храниме и гледаме. Те за благодарност ще ни убиват и крадат. Честито на всички гербери!

12

Анонимен

преди 7 години

Такава наглост! Нямам думи! Гербаджиите не трябва просто да бъдат свалени от власт, трябва дс бъдат съдени и наказани!

11

пак

преди 7 години

Предателство и то тежко ........

10

Анонимен

преди 7 години

За всеки запознат с евросредствата е ясно, че парите ПЪРВО се осигуряват от бюджета, а след известен период от време се получават от ЕС. В този смисъл, парите за мигрантите ПЪРВО ще излязат и то забележете на 100 % от нашия бюджет, а ще се възстановят неизвестно кога 90 % от ЕС. Така че хайде стига баламосвания и празни приказки. Ще ни висят тези и произведените деца от тях, докато станат няколкостотин хиляди, ако дотогава Бх не изчезне.

9

Анонимен

преди 7 години

Планът Ран-Ът на нова скорост.Не разбрахте ли,че не им трябвате на тази територия.Платили са си на дълбоко посредствени интриганти.Продължавайте да блеете.Ето днес казаха,че ще отварят посолство на арабското емирство....

8

Пенсионер и дете

преди 7 години

Пак гласувате за ГЕРБ!

7

до анонимен 11

преди 7 години

България да не ти е еднолично акционерно дружество, че да ги харчи за каквото си пожелае господин Борисов.

6

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Десетилетия наред на нас ни обясняват, че парите не стигат за това и онова.Не стигат за повишение на зцаплатите.Не стигат за майчинските.Не стигат за пенсиите.Не стигат за здравеопазването.За безплатните лекарства за тежко болните.За инвалидите.За ...И ето днес българската държава под натиска на западните си господари отделя пари за едни чужди граждани, които никой не е канил у нас.Сиреч за своите не дава, но за чуждите ръце разтваря (за да казвам крака разтваря) ...

5

Анонимен

преди 7 години

В края на краищата, ГЕРБ и лично Бойко Борисов ги изкарват тези пари - колко милиарда само от контрабанда тая година! Така че могат да ги харчат за каквото сметнат за нужно!

4

Анонимен

преди 7 години

А де стига с тия РИТОРИЧНИ въпроси! Дори македонци да бяха, пак щеше да е предателство!